|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biczu, Barca nie zdobędzie mistrza. Oni osrani po pachy są i ciśnienia nie trzymają. Trzeba przyjąć do wiadomości i wrzucić Jacusia w koszty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Biczu, Barca nie zdobędzie mistrza. Oni osrani po pachy są i ciśnienia nie trzymają. Trzeba przyjąć do wiadomości i wrzucić Jacusia w koszty  muszę nabyć ich koszulkę i oficjalnie spalić za ten szpagat w ich wykonaniu
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biczu, Barca nie zdobędzie mistrza. Oni osrani po pachy są i ciśnienia nie trzymają. Trzeba przyjąć do wiadomości i wrzucić Jacusia w koszty  muszę nabyć ich koszulkę i oficjalnie spalić za ten szpagat w ich wykonaniu Kup na bazarze z Neymarem na plecach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barca i tak zostanie miszczem Fechu, spokojna twoja rozczochrana 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
burbon, a może chcesz sprzedać zakład i wysłać Golden Locha?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem tak, jeśli Barca zdobędzie najwięcej punktów to powinna zostać mistrzem Hiszpanii.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Powiem tak, jeśli Barca zdobędzie najwięcej punktów to powinna zostać mistrzem Hiszpanii. I tu się mylisz. Bo nawet jak nie zdobędzie najwięcej punktów to i tak może zostać!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real ma tera LM i ligę na karku. Nie ogarną naraz. Barca ma tylko ligę i na niej się skupi. Już limit wpadek wyczerpał się i oni to wiedzą. Trzeba jakieś trofeum przywieść do Kataloni  bo im kibice żyć nie dadzą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem tak, jeśli Barca zdobędzie najwięcej punktów to powinna zostać mistrzem Hiszpanii. I tu się mylisz. Bo nawet jak nie zdobędzie najwięcej punktów to i tak może zostać! [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Master zanotuj! 1. Points in the matches between teams. 2. Goal difference in the matches between teams. 3. Goal difference. 4. Most scored goals. 5. Most scored goals on away games.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Real ma tera LM i ligę na karku. Nie ogarną naraz. Barca ma tylko ligę i na niej się skupi. Już limit wpadek wyczerpał się i oni to wiedzą. Trzeba jakieś trofeum przywieść do Kataloni  bo im kibice żyć nie dadzą Myślisz, że wspócześni piłkarze myślą o kibicach. Przecież to w większości pizdeczki, które myślą tylko o tym jaką fikuśną fryzurkę sobie pierdolnąć i jaki kolor pedalskiej torebki sobie wybrać żeby pokazać się kolegom. Kibiców mają w dupie bo karuzela się kręci bardzo szybko i co chwila jakieś ważne wydarzenia są, jak nie klubowe to reprezentacyjne. Nie mają czasu myśleć o niepowodzeniach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Master zanotuj! 1. Points in the matches between teams. 2. Goal difference in the matches between teams. 3. Goal difference. 4. Most scored goals. 5. Most scored goals on away games. To dobrze napisałem. 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
burbon, a może chcesz sprzedać zakład i wysłać Golden Locha?  cierpliwie poczekam do końca, nie będziecie mnie potem wyzywać od miękkiego pusiaka, że wydygałem i sprzedałem jak ten od Lester  z dzisiejszego Bajen odłożę w razie "W" [ Linked Image]
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
burbon nie dał się podpuścić.  I dyskretnie pochwalił się, że zarobiony na Hammarby 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
burbon nie dał się podpuścić.  I dyskretnie pochwalił się, że zarobiony na Hammarby  dyskretnie w uj.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real ma tera LM i ligę na karku. Nie ogarną naraz. Barca ma tylko ligę i na niej się skupi. Już limit wpadek wyczerpał się i oni to wiedzą. Trzeba jakieś trofeum przywieść do Kataloni  bo im kibice żyć nie dadzą Myślisz, że wspócześni piłkarze myślą o kibicach. Przecież to w większości pizdeczki, które myślą tylko o tym jaką fikuśną fryzurkę sobie pierdolnąć i jaki kolor pedalskiej torebki sobie wybrać żeby pokazać się kolegom. Kibiców mają w dupie bo karuzela się kręci bardzo szybko i co chwila jakieś ważne wydarzenia są, jak nie klubowe to reprezentacyjne. Nie mają czasu myśleć o niepowodzeniach. Może i tak ale w pewnych częściach świata piłka nożna jest traktowana jak religia. Mam kolegę z Katalonii (Hiszpana) i jest on dla mnie potwierdzeniem tej teorii. Pozatym jak napisałem zła passa kiedyś się skończy. Myślę że Deportivo dostanie na początek ze 5:0 a później już będzie tylko lepiej
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Rozkład rzeczywiście mają najłatwiejszy. Powiem tak, jak jutro pokonają Depor to już pójdzie, ale mam co do tego wątpliwości.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Rozkład rzeczywiście mają najłatwiejszy. Powiem tak, jak jutro pokonają Depor to już pójdzie, ale mam co do tego wątpliwości. Depor rozniosą, tak na moje..jedyna nadzieja, że coś stracą to z Góralami.. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|