Tronk ja już ogladałem LM w polskim wydaniu x lat temu, moje zdanie jest takie, że jak majo wejsc i dostawać lanie po 4-0 to lepiej niech nie wchodzo
nie uwazam, aby byly baty w kazdym meczu, taka astana nie przyniosla wstydu kazachstanowi, ba zdobyla cos tam punktow i to na tle rywali naprawde dobrych czy bardzo dobrych, jak legia zbuduje dobra druzyne i awansuja to nie wypadniemy gorzej niz taka astana, jestem o tym przekonany.
obecna legia, gra i roster, nie nadaja sie do lm.
no ale jak dobre ruchy transferowe zrobia to kto wie.
Teraz wrzućcie kibice sukcesu oprawy swoich Barcelon , Reali , Bayernów czy innych angielskich idoli.
Pięknie oprawy z jednej jak i z drugiej flanki!
Za granicą jest inny klimat w największych ligach przeważnie. Tam kibic ma co oglądać na boisku więc ma wyjebane w oprawy na trybunach. U nas na boisku jest dno więc zostaje popis na trybunach
Federacja Kosowa przyjęta do UEFA Federacja piłkarska Kosowa została przyjęta do UEFA. Tym samym kluby i reprezentacje tego kraju będą mogły występować w oficjalnych europejskich rozgrywkach.
Teraz wrzućcie kibice sukcesu oprawy swoich Barcelon , Reali , Bayernów czy innych angielskich idoli.
Ja powiem szczerze, że spodziewałem się większego show z obu stron na trybunach zwłaszcza po informacjach jakie fundusze poszły na oprawy. Mogło pójść po 100 tys na race i byłoby pięknie
Tylko po ostatnich ultras-latach chyba ciężko zaspokoić kogokolwiek, bo na trybunach było już wszystko. Co nie zmienia faktu, że technicznie oprawy Legii to top topów, zaryzykowałbym stwierdzenie, że najlepsi na świecie pod tym względem.
Jeden z właścicieli Jagiellonii uznał więc, że pokryje koszty lotu 19-latka. Drągowski ma stawić się na maturze, odhaczyć egzamin podstawowy i rozszerzony, a następnie udać się na lotnisko w Białymstoku, skąd prywatnym samolotem prawdopodobnie wybierze się do Krakowa.