|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kyrgios 2 set @2,0 za drobne ;p za szybka ta mączka dla Stacha 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
napewno kyrgios wawrinki nie szanuje, i jak przyjaciel sie nie zachowal, chcial mu doyebac
bo to jest tak, np moj przyjaciel nakryl moja laske na zdradzie, to przyjaciel mi to mowi sam na sam, a nie rozpowiada na prawo i lewo, wtedy ja jestem posmiewiskiem i obiektem smiechu
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
napewno kyrgios wawrinki nie szanuje, i jak przyjaciel sie nie zachowal, chcial mu doyebac
bo to jest tak, np moj przyjaciel nakryl moja laske na zdradzie, to przyjaciel mi to mowi sam na sam, a nie rozpowiada na prawo i lewo, wtedy ja jestem posmiewiskiem i obiektem smiechu Niestety, powtarzasz stereotyp wykreowany przez media, które chciały zrobić gównoburzę, a teraz w co drugim turnieju kojarzą ich razem, żeby podnieść zainteresowanie turniejem. Stan nawet się do tego krytycznie nie odniósł, nie mówiąc już o pozwie z publiczne pomówienie, którego nie było, bo powiedział mu po prostu prawdę przy świadkach.
|
|
|
|
|
|
|
Dlaczego Stan ma być pośmiewiskiem i obiektem śmiechu ? Czy ktokolwiek smiał się ze Stana, że wziął sobie puszczalską ? Raczej to wzbudza żal.
|
|
|
|
|
|
|
Była to próba przemówienia do rozsądku a nie próba ośmieszenia.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
niech bedzie ze wzbudza zal
przyjaciel sie napewno by tak nie zachowal, powiedzmy federer by sie dowiedzial ze zalozmy allegro rypal laske wawrinki, napewno by federer tego nie upublicznil, chocby to byla prawda, ale to stawia w zlym swietle tego drugiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przyjaciel sie napewno by tak nie zachowal, powiedzmy federer by sie dowiedzial ze zalozmy allegro rypal laske wawrinki, napewno by federer tego nie upublicznil, chocby to byla prawda, ale to stawia w zlym swietle tego drugiego Znasz Rogera  I Wiesz Jaki jest
|
|
|
|
|
|
|
przyjaciel sie napewno by tak nie zachowal, powiedzmy federer by sie dowiedzial ze zalozmy allegro rypal laske wawrinki, napewno by federer tego nie upublicznil, chocby to byla prawda, ale to stawia w zlym swietle tego drugiego Chyba słaby przykład. Federer by tego nie zrobił, bo on jest obojętny na wszystko, dla niego liczy się tylko stan konta, kontrakty reklamowe, żonka i bliźniaczki. Wątpię, czy on ma w ogóle prawdziwych przyjaciół. Nick wtopił, bo nie wziął pod uwagę, że media zrobią z tego taką aferę. Gdyby to było jego celem, powiedziałby to np. w jakimś wywiadzie. Po prostu powiedział mu to w oczy na głos i tyle. Publiczność mogła słyszeć. Tam w tenisowym światku i tak każdy zainteresowany wie "kto z kim i kiedy". Kyrgios tak naprawdę powiedział w skrócie: "Słuchaj stary, mój przyjaciel dymał twoją dziewczynę. Prawie wszyscy w otoczeniu o tym wiedzią. Daj sobie spokój i opamiętaj się, zanim się puści z następnym". A media zrobiły z tego: "Kokkinakis, dymał Twoją dziweczynę, haha. Jesteś śmiesznym zerem."
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
przyjaciel sie napewno by tak nie zachowal, powiedzmy federer by sie dowiedzial ze zalozmy allegro rypal laske wawrinki, napewno by federer tego nie upublicznil, chocby to byla prawda, ale to stawia w zlym swietle tego drugiego Znasz Rogera  I Wiesz Jaki jest wiem ze jest inteligentnym czlowiekiem, z klasa
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ja juz powiedzialem wszystko co mialem powiedziec, kazdy moze miec inny punkt widzenia na pewne sprawy. nie jest to tez nasza sprawa, a wyszla z tego rozprawka 
|
|
|
|
|
|
|
ja juz powiedzialem wszystko co mialem powiedziec, kazdy moze miec inny punkt widzenia na pewne sprawy. nie jest to tez nasza sprawa, a wyszla z tego rozprawka  Ok. Tylko po co takie teksty, że nikt za Nickiem nie przepada, pomijając wstawki w formie epitetów. Na pewno sporo osób lubi Nicka. A już na pewno nie nikt.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na betsson monfils 2-0 @2.04 a handicap na sety (-1,5) @2.35
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ja juz powiedzialem wszystko co mialem powiedziec, kazdy moze miec inny punkt widzenia na pewne sprawy. nie jest to tez nasza sprawa, a wyszla z tego rozprawka  Ok. Tylko po co takie teksty, że nikt za Nickiem nie przepada, pomijając wstawki w formie epitetów. Na pewno sporo osób lubi Nicka. A już na pewno nie nikt. napisalem raczej nikt nie przepada, tak uwazam
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Patty z 4:1 -> 4:6 0:3 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przyjaciel sie napewno by tak nie zachowal, powiedzmy federer by sie dowiedzial ze zalozmy allegro rypal laske wawrinki, napewno by federer tego nie upublicznil, chocby to byla prawda, ale to stawia w zlym swietle tego drugiego Znasz Rogera  I Wiesz Jaki jest wiem ze jest inteligentnym czlowiekiem, z klasa inteligentnym proszę Cię litości ...  :
|
|
|
|
|
|
|
ja juz powiedzialem wszystko co mialem powiedziec, kazdy moze miec inny punkt widzenia na pewne sprawy. nie jest to tez nasza sprawa, a wyszla z tego rozprawka  Ok. Tylko po co takie teksty, że nikt za Nickiem nie przepada, pomijając wstawki w formie epitetów. Na pewno sporo osób lubi Nicka. A już na pewno nie nikt. napisalem raczej nikt nie przepada, tak uwazam Napisałem, że ja lubię Nicka, a Ty nadal piszesz, że tak uważasz. Wynika z tego, że dla Ciebie jestem nikim. Myślę, że to już jest powód do dyskusji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muszę się odnieść do dyskusji tronk'a i W8inG4DeatH.... a więc... więcej trafnych typów, mniej pierdolenia 
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio co podam na forum, to nie trafiam. Przypadek ? "nie sondze" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
Ja nic nie trafiam, peffki Uve wchodzą, lampa w podłodze, wszystko jakieś popieprzone. Pozostaje próbować przeciwko "potężnym typom" pana zegarka.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|