|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza całą niedoinwestowaną sferą ekonomiczną w Waszym regionie - Tazen - dużym utrudnieniem jest brak lotniska.
Radom ma, teraz gdzieś na Mazurach budują, a strefa wschodnia to biała plama. Fakt ten ogranicza inwestycje na wielu polach gospodarki.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Manchester United youngster Marcus Rashford named in Roy Hodgson's provisional 26-man England squad for Euro 2016.
Arsenal midfielder Jack Wilshere and Newcastle's Andros Townsend also included.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Patrząc na spadkowiczów , nie mogę oprzeć się wrażeniu że coś się " zatarło " w Bielsku i w ostatnim miesiącu rozgrywek zaprzepaszczono w sposób nieprawdopodobny całkiem udany wydawałoby się sezon... Nie jestem na tyle blisko drużyny by stwierdzić z całkowitą pewnością , ale uważam że tam "poszło" zwyczajnie o kasę....Zmarnowana szansa na pierwszą ósemkę najwyraźniej odbiła się finansowo na drużynie i jej poczynaniach w końcówce rozgrywek.....Innego logicznego wytłumaczenia nie widzę....
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza całą niedoinwestowaną sferą ekonomiczną w Waszym regionie - Tazen - dużym utrudnieniem jest brak lotniska.
Radom ma, teraz gdzieś na Mazurach budują, a strefa wschodnia to biała plama. Fakt ten ogranicza inwestycje na wielu polach gospodarki. Racja. Tylko nie ma co się spodziewać zmiany w najbliższych latach, milion planów a i tak nic tutaj nie zbudują. Cud, że w ogóle stadion został dociągnięty do końca. Jest kilka sporych firm na Podlasiu, które mogłyby zainwestować w Jagę ale brakuje im odwagi. Obecni inwestorzy też nie mają ochoty dzielić się tortem (a interes na Jadze zrobili spory) - sponsoring sondował Wojciechowski, zdecydowali jednak zostawić temat i ograniczyć się do interesów deweloperskich z JW.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patrząc na spadkowiczów , nie mogę oprzeć się wrażeniu że coś się " zatarło " w Bielsku i w ostatnim miesiącu rozgrywek zaprzepaszczono w sposób nieprawdopodobny całkiem udany wydawałoby się sezon... Nie jestem na tyle blisko drużyny by stwierdzić z całkowitą pewnością , ale uważam że tam "poszło" zwyczajnie o kasę....Zmarnowana szansa na pierwszą ósemkę najwyraźniej odbiła się finansowo na drużynie i jej poczynaniach w końcówce rozgrywek.....Innego logicznego wytłumaczenia nie widzę.... W Bielsku była zgraja bardzo przeciętnych piłkarzy, którzy potrafili zbudować dość dobrą drużynę. Widocznie po zamieszaniu coś pękło, pewnie brak premii za brak awansu do 8. no i liga poszła.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
a w Leicester zgraja bardzo przecietnych pilkarzykow, buduja druzyne ktora wygrywa premier league, fenomen 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a w Leicester zgraja bardzo przecietnych pilkarzykow, buduja druzyne ktora wygrywa premier league, fenomen  Sam jestem pod wrażeniem i kibicowałem im do końca....Fajnie jak maluczki wali po nosie bogatego i nadętego rywala , niestety takie rzeczy dzieją się raz na 100 lat , zwłaszcza jesli idzie o Premiership , Bundeslige czy La Liga......
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To już jest szczyt, chamstwo chamstwo i jeszcze raz chamstwo. 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
konferencja ciepłego na tvn 24
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najdluzej w extraklasie nieprzerwanie graja legia wisla jagiellonia ruch 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
pytania do Nawałki jak gra Górnika Zabrze
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
gratuluję mistrza  nie będę się rozpisywał o drodze jaką przeszliście albo inaczej - jakiej nie przeszliście bo świetnie to podsumował chociażby Bullet powodzenia w kolejnym sezonie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pokazalismy Lechii jak sie gra  dawac nam Budapeszt w 1 rundzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pokazalismy Lechii jak sie gra  dawac nam Budapeszt w 1 rundzie  Pasowałoby, żebyście się jakoś do grupy doczłapali. Nie wiem tylko jak, ale póki są na to szansę to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pokazalismy Lechii jak sie gra  dawac nam Budapeszt w 1 rundzie  Pasowałoby, żebyście się jakoś do grupy doczłapali. Nie wiem tylko jak, ale póki są na to szansę to  ooooooj watpie i to zdecydowanie, licze na 3 runde jako nowicjusze, ale zobaczymy jak bedzie  LM w hokeja, UEFA w pilke, dawno takiego roku w Cracovii nie bylo, baaaaardzo dawno
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
pokazalismy Lechii jak sie gra  dawac nam Budapeszt w 1 rundzie  Pasowałoby, żebyście się jakoś do grupy doczłapali. Nie wiem tylko jak, ale póki są na to szansę to  ooooooj watpie i to zdecydowanie, licze na 3 runde jako nowicjusze, ale zobaczymy jak bedzie  LM w hokeja, UEFA w pilke, dawno takiego roku w Cracovii nie bylo, baaaaardzo dawno Tym bardziej cieszy mnei fakt że doprowadził do tego mój krajan Jacek Zieliński 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Zajebiście z tą hokejową ligą mistrzów Na 100 % na jakieś spotkanie zawitam do KRK 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Pan Burbon widziany na poczcie ze skrzynką Jacusiów !
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|