|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Witam Chciałbym sie dowiedziec czy opłaca otwierac sie konto w tym banku czy mozna robic wpłaty za pomoca ich karty.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za pomoca karty kredytowej wiadomo ze mozesz (dosyc wysokie oplaty) , platnicza nie wplacisz (zreszta chyba zaden buk nie ma takiej opcji) a kart przeplaconych chyba nie maja. Poza tym to zalatwic cos w placowce banku to jakis koszmar , masy ludzi na koniec miesiaca z blankietami splat kredytow , osobiscie uciekłem z tego banku ;-)
|
|
|
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Wielkie dzieki za odp. Moze jeszcze ktos cos sie wypowie na temat banku
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja mam konto w Lukasie. Szczerze powiem, że nie mam większych problemów z Lukasem, ale: 1. Rzeczywiście w moim mieście (Sosnowiec) był ogromny tłok z racji kredytów, spłat, itd., ale pare miesięcy temu otworzyli nowy punkt obsługujący tylko kredyty (tak mi przynajmniej mówili w oddziale), więc kolejek ostatnio nie zaobserwowałem. 2. Tak czy owak w placówce bywam bardzo rzadko, wszystko załatwiam przez Internet. 3. Niestety nie za bardzo orientuję się w mozliwościach przelewów, kart, bo nigdy jeszcze nie wpłacałem do buka z Lukasa. 4. Jeśli o sam bank chodzi to mają chyba niezłe oprocentowanie, brak opłat za prowadzenie konta (eKonto PRO)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie ma sie co oszukiwac, obecnie zaden bank nie ma szans w porownaniu z mbankiem, dla ludzi, ktorzy pracuja z komputerem, a juz na pewno dla grajacych u bukmacherow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja z Lukas banku jestem bardzo zadowolony. Posiadam eKonto i do banku chdzę tylko wtedy gdy tokena trzeba wymienić (to takie zabezpieczenie przed włamaniem do konta - Twoje hasło + ciąg cyfr z tokena które zmieniają sięco minutę daje możliwość wejścia do konta). mBank pobiera 50 gr za przelewy a z lukasa wszędzie są darmowe... Do tego chyba w ka.żdym mieście już zostały rozdzielane placówki banku i kredytów... Karta VISA nie jest obsługiwana przez bukmacherów, takie rzeczy to w inteligo.
|
|
|
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Bardzo pieknie dziekuje za informacje .Pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak potrzebujesz karty do wpłacania do buków to ze swojej strony polecam Allekartę wydawaną przez Bank Zachodni do konta konto24.pl. Płaciłem nią już wielokrotnie w Internecie (także do buków) i nie było żadnych problemów. Prowadzanie konta + karta = 0zł. Przelewy: pierwsze 5 --> 50 gr, następne --> 70 gr.
|
|
|
Link skopiowany do schowka