|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Z drugiej strony tronku przejebane masz, że zawsze szydera z ciebie na imprezie jest. jaka szydera, to juz musze sie nayebac jak jakis menel? jak ktos by ze mnie szydzil to jakis plytki koles, moze sport uprawiam, biegam, gram w tenisa, jezdze na rowerze, gram na orliku z drugiej strony to juz nie takie czeste z imprezami jak sie mialo 20lat, 30dziecha sie zbliza i juz takie cos tak nie kreci jak kiedys pochwal sie fechu ile ty wypijasz dziennie alko? a moze inaczej ile ci zona pozwala wypic?  Ja w tygodniu praktycznie nie piję wcale. W piątek i sobotę już sobie pozwalam, czasem trochę bardziej, czasem trochę mniej. Generalnie jak ktoś pisze, że nie musi i wystarczy mu 1 max 2 piwka to albo jest alkoholikiem albo ma problemy ze zdrowiem i nie może.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jeszcze ruski pizduś zachowuje się jak panienka i obraża, że nie dostaje transferów jak w Rosji. Przecież to plucie w twarz.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Wiem ale jednak finał. Jakoś do tego finału trzeba było dojść, a Wolfsburg trzech podań nie potrafi wymienić
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
czasami wypije z żoną lampkę wina lub piwo
już się większość przyzwyczaiła że nie pije [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
chory jestem ,mam bardzo wysokie ciśnienie ,zbijane lekami
odrobina procentu i ryj czerwony jak u menela
po co mnie to ,zawsze można kogoś podrzucić do domu
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
A jeszcze ruski pizduś zachowuje się jak panienka i obraża, że nie dostaje transferów jak w Rosji. Przecież to plucie w twarz. Zarzuc Tazen jakąś liną bo widzę ominąłem temat ligowy po zakończeniu sezonu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na euro przy meczach naszych mozna by troche nagiac zasade, sam sobie jestem sterem   Badź  jeszcze żeglarzem.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
widzieliście nogi Krychowiaka
klękajcie narody ,to nie może być zrobione naturalnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.legia.sport.pl/legia/1,139320,20122529,stanislaw-czerczesow-odejdzie-z-legii-rosjanin-negocjuje-z.html http://www.legia.sport.pl/legia/1,139320,20117326,stanislaw-czerczesow-transfery-do-legii-nie-moge-miec-kaprysow.html#indeks_news
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Z drugiej strony tronku przejebane masz, że zawsze szydera z ciebie na imprezie jest. jaka szydera, to juz musze sie nayebac jak jakis menel? jak ktos by ze mnie szydzil to jakis plytki koles, moze sport uprawiam, biegam, gram w tenisa, jezdze na rowerze, gram na orliku z drugiej strony to juz nie takie czeste z imprezami jak sie mialo 20lat, 30dziecha sie zbliza i juz takie cos tak nie kreci jak kiedys pochwal sie fechu ile ty wypijasz dziennie alko? a moze inaczej ile ci zona pozwala wypic?  Ja w tygodniu praktycznie nie piję wcale. W piątek i sobotę już sobie pozwalam, czasem trochę bardziej, czasem trochę mniej. Generalnie jak ktoś pisze, że nie musi i wystarczy mu 1 max 2 piwka to albo jest alkoholikiem albo ma problemy ze zdrowiem i nie może. nie ocenia sie fechu jak sie historii nie zna, ja od blisko 20lat ojca nie mam, przez alko odszedl oczywiscie, mialem z tym problem jak mialem 20 czy 22lat, jest wiele przypadkow innych, ktos wsiadzie za kolko po pijaku, ktos cos innego odpier.. nie kazdy musi, jak nie czuje ze musze duzo wypic i czesto to po kiego mam chlac  mozna nagiac to na jakims sylwestrze czy weselu, ale tez bez jakies wielkiej przesady 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jakie brzydkie nogi
przy schodach
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
poważam wpis tronka 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
fechu jak tak mnie płytko i krótkowzrocznie oceniasz, to odnies sie do pacyfka, on wogole nie pije abstynencja na full  Nie płytko tylko napisz, że po wódzie ci odpierdala albo masz problemy z ciśnieniem jak pacyfek Naturalnym odruchem faceta jest, że lubi pierdolnąć w szyje i tyle w temacie.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
chory jestem ,mam bardzo wysokie ciśnienie ,zbijane lekami
odrobina procentu i ryj czerwony jak u menela
po co mnie to ,zawsze można kogoś podrzucić do domu pewnie, kazdy ma swoja specyfike i styl, jeden laduje jak zul parkowy inny trzyma fason z umiarem a jeszcze inny wogole nie pije, i uj 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Pić trzeba umić a jak ktoś jest chory albo mu odpierdala to picie nie wskazane 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
fechu jak tak mnie płytko i krótkowzrocznie oceniasz, to odnies sie do pacyfka, on wogole nie pije abstynencja na full  Nie płytko tylko napisz, że po wódzie ci odpierdala albo masz problemy z ciśnieniem jak pacyfek Naturalnym odruchem faceta jest, że lubi pierdolnąć w szyje i tyle w temacie. Tak jak Fechu napisał. Ja trzy miechy browara nie ruszałem od połowy grudnia. Bo chciałem samarę zrzucić, ale w zimę jest łatwiej jakaś ruda czy czysta. Ale teraz jak ciepło to bez browara nie da rady
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Jest jeszcze jedna sprawa, o której napisałeś tronku, a którą zapomniałem wziąć pod uwagę. Rodzic alkoholik. Jeśli ktoś z tego powodu nie lubi to oczywiście jest to uzasadnienie.
Przepraszam, że źle oceniłem nie biorąc tego pod uwagę.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
fechu jak tak mnie płytko i krótkowzrocznie oceniasz, to odnies sie do pacyfka, on wogole nie pije abstynencja na full  Nie płytko tylko napisz, że po wódzie ci odpierdala albo masz problemy z ciśnieniem jak pacyfek Naturalnym odruchem faceta jest, że lubi pierdolnąć w szyje i tyle w temacie. napisałem, lepiej sie w uj czuje, wstane na swiezosci a nie z bólem głowy i 3/4 dnia przemeczone, no i profilaktycznie zeby to zdrowie ktore jest bylo jak najdluzej, jeszcee inny powód ze nie czuje ciaga jak to bylo z 8lat temu, no i tryb sportowy  kiedys sie pilo, ale to bylo kiedys.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|