|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Siema Mam konto w inteligo oraz posiadam karte płatniczą Visa Electron.Chciałbym wpłacic piniadze do Expekta za jej posrednictwem ale nie darady bo tam jest tylko do wyboru karta Maestro oraz Visa.Chciałbym sie dowiedziec czy jezeli wybiore Visa to pieniadze wpłyną do buka jak długo bede czekał na ich zaksiegowanie oraz o co chodzi z tymi blokadam na konto czy moze mi ktos to wytłumaczyć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
blokady sa przy wyplatach, ale nie z expektu (przynajmniej ja tak nie mam) wybierasz vise od razu zostana zaksiegowane
|
|
|
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Chwileczke ale zobaczyłem ze tu jest tak napisane zobacz sam Depozyt może być dokonany tylko i wyłącznie kartą kredytową, należącą do właściciela konta gracza. [*]Nie akceptujemy depozytów dokonywanych kartami typu Visa Electron lub Maestro.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oryginalnie wysłał IcE22: [qb]Chwileczke ale zobaczyłem ze tu jest tak napisane zobacz sam Depozyt może być dokonany tylko i wyłącznie kartą kredytową, należącą do właściciela konta gracza. </font></li> [*]<font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Nie akceptujemy depozytów dokonywanych kartami typu Visa Electron lub Maestro.[/qb] no tak pisze, ale karta visa electron inteligo nie ma najmniejszych problemow z wplata...
|
|
|
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Wielkie dzieki za odpowiec. Mam jeszcze jedno pytanie związane z blokada kart. Jak wiemy mozna tez wypłacac pieniadze przelewem moze wtedy by nie było blokad?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|