|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Leo Messi oczyszczony z zarzutów o popełnienie przestępstw na tle podatkowym ciekawe ile go to kosztowalo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te statystyki z kosmosu chyba sa na tej białorusii albo skutecznośc tragedia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te statystyki z kosmosu chyba sa na tej białorusii albo skutecznośc tragedia  dekret Łukaszenki mówi, że gra się piłką lekarską do bramek hokejowych ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz gospodarze niech coś wturlają rozne 10,5 1,83 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
over 14rogalików 3 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Już nie bądzcie takie chytrusy żeby oglądać euro po niemiecku
impreza raz na 4 lata a koszt 22 euro to nie jest 5 koła żeby nie posłuchać Borka,Kowala itd
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
impreza raz na 4 lata a koszt 22 euro to nie jest 5 koła żeby nie posłuchać Borka,Kowala itd tu nie chodzi o pieniądze jeżeli sobie pozwolimy tak się poniżać aby płacić za coś co w innych krajach masz za darmo będzie oznaczało to że polszmat dalej będzie robił takie akcje i być może nawet podnosił ceny nie daj się upodlić
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ja 5 minut temu zamówiłem 99 pln w UPC , nie ma co narzekać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Belshina pierwszy mecz od 5 kolejek bez bramki 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
impreza raz na 4 lata a koszt 22 euro to nie jest 5 koła żeby nie posłuchać Borka,Kowala itd tu nie chodzi o pieniądze jeżeli sobie pozwolimy tak się poniżać aby płacić za coś co w innych krajach masz za darmo będzie oznaczało to że polszmat dalej będzie robił takie akcje i być może nawet podnosił ceny nie daj się upodlić na jakim świecie ty żyjesz jak ten naród płaci za pseudo MMA z pudzianem i najmanem to gówno już się rozlało i to że nie kupisz ty tego nie zmieni bo 10 innych i tak kupi
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
impreza raz na 4 lata a koszt 22 euro to nie jest 5 koła żeby nie posłuchać Borka,Kowala itd tu nie chodzi o pieniądze jeżeli sobie pozwolimy tak się poniżać aby płacić za coś co w innych krajach masz za darmo będzie oznaczało to że polszmat dalej będzie robił takie akcje i być może nawet podnosił ceny nie daj się upodlić na jakim świecie ty żyjesz jak ten naród płaci za pseudo MMA z pudzianem i najmanem to gówno już się rozlało i to że nie kupisz ty tego nie zmieni bo 10 innych i tak kupi wiem jaki jest piękny naród ale być może 10 innych na forum tego nie kupi i to coś zmieni  przeca na streamach bukmacherskich zapewne też będzie można obejrzeć Euro ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
impreza raz na 4 lata a koszt 22 euro to nie jest 5 koła żeby nie posłuchać Borka,Kowala itd tu nie chodzi o pieniądze jeżeli sobie pozwolimy tak się poniżać aby płacić za coś co w innych krajach masz za darmo będzie oznaczało to że polszmat dalej będzie robił takie akcje i być może nawet podnosił ceny nie daj się upodlić na jakim świecie ty żyjesz jak ten naród płaci za pseudo MMA z pudzianem i najmanem to gówno już się rozlało i to że nie kupisz ty tego nie zmieni bo 10 innych i tak kupi Jakby co, to jest nas dwóch, bo nie mam zamiaru dawać się okradać Polsatowi. Płacę im od 2002r. Od tego czasu zdążyli stracić LM, LE, Bundesligę, kawałek włoskiej, kilka innych rzeczy i jakoś nikt mi wtedy abonamentu nie obniżył, a teraz kupili sobie jedną imprezę na krzyż i chcą od stałego abonenta taki haracz?! Nie dość, że im teraz nie dam zarobić, to jeszcze podziękuję za współpracę wraz z końcem umowy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
impreza raz na 4 lata a koszt 22 euro to nie jest 5 koła żeby nie posłuchać Borka,Kowala itd tu nie chodzi o pieniądze jeżeli sobie pozwolimy tak się poniżać aby płacić za coś co w innych krajach masz za darmo będzie oznaczało to że polszmat dalej będzie robił takie akcje i być może nawet podnosił ceny nie daj się upodlić na jakim świecie ty żyjesz jak ten naród płaci za pseudo MMA z pudzianem i najmanem to gówno już się rozlało i to że nie kupisz ty tego nie zmieni bo 10 innych i tak kupi Jakby co, to jest nas dwóch, bo nie mam zamiaru dawać się okradać Polsatowi. Płacę im od 2002r. Od tego czasu zdążyli stracić LM, LE, Bundesligę, kawałek włoskiej, kilka innych rzeczy i jakoś nikt mi wtedy abonamentu nie obniżył, a teraz kupili sobie jedną imprezę na krzyż i chcą od stałego abonenta taki haracz?! Nie dość, że im teraz nie dam zarobić, to jeszcze podziękuję za współpracę wraz z końcem umowy. olbas wmasował ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie miałem tego specyfiku na stanie, ale już nawet mogę oddychać, także nie jest źle 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
To ze mam miesięczny na Warszawę to jasna sprawa ze na Gdańsk muszę kupić drugi miesięczny. Ale jak Akhu musi kupić teraz dwa miesieczne na Warszawę bo mzk zakupił nowy tabor to moim zdaniem jest to skrajne skurwysynstwo.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|