|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazow, remis z Ukrainą jest( będzie) prawdopodobny, ale przy spełnieniu pewnych założeń, które się ewentualnie ujawnią po drugich meczach w naszej grupie. Na tę chwilę... Myślmy o czym innym. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
ale po co się nastawiać na jakieś remisy? wg mnie to głupota, z Niemcami trzeba wyjść i zagrać jak się najlepiej potrafi bo kalkulowanie na remis to nadziewanie się na niemiecką dzidę, a taki Pazdan to się 5 razy zakręci. Moim skromnym zdaniem, Niemcy maja słabe boki obrony i to jest dla nas szansa bo nasze boki grają całkiem dobrze, Błaszczykowski, Kapustka/Grosik i do tego Piszczek oraz Jodłowiec, choć ten ostatni potrafił się przedostać przy słabych Irlandczykach ale wrzutki to był dramat. Lewy z Milikiem z Niemcami powinni mieć paradoksalnie łatwiej niż z Irlandczkami. Wygraliśmy pierwszy mecz, mamy 3 punkty, nie ma co kalkulować tylko iść za ciosem, są 3 mecze w grupie i nie widzę sensu kalkulowania na etapie 2 meczu. Do tego mam nieodparte wrażenie, że Neuer boi się Lewego bo go za dobrze zna  Nie wiem jak to Nawałka poskłada ale niech nie kalkuluje, taka moja rada 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem po chuj mielibyśmy dawać Ukraińcom wyjść z grupy
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
ale po co się nastawiać na jakieś remisy? wg mnie to głupota, z Niemcami trzeba wyjść i zagrać jak się najlepiej potrafi bo kalkulowanie na remis to nadziewanie się na niemiecką dzidę, a taki Pazdan to się 5 razy zakręci. Moim skromnym zdaniem, Niemcy maja słabe boki obrony i to jest dla nas szansa bo nasze boki grają całkiem dobrze, Błaszczykowski, Kapustka/Grosik i do tego Piszczek oraz Jedrzejczyk, choć ten ostatni potrafił się przedostać przy słabych Irlandczykach ale wrzutki to był dramat. Lewy z Milikiem z Niemcami powinni mieć paradoksalnie łatwiej niż z Irlandczkami. Wygraliśmy pierwszy mecz, mamy 3 punkty, nie ma co kalkulować tylko iść za ciosem, są 3 mecze w grupie i nie widzę sensu kalkulowania na etapie 2 meczu. Do tego mam nieodparte wrażenie, że Neuer boi się Lewego bo go za dobrze zna  Nie wiem jak to Nawałka poskłada ale niech nie kalkuluje, taka moja rada 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Biszop Zapewne chodziło Ci o Jędzrzejczyka nie Jodłowca  A tak łatwo się dostawał się w okolice pola karnego, bo wg mnie specjalnie Irlandczycy go opuszczali wiedząc, że nie ma lewej nogi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w fantasy nie mogę sprzedać teraz zawodnika i kupić kogoś innego ? jedynie wymieniać na tych z ławki nie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem po chuj mielibyśmy dawać Ukraińcom wyjść z grupy Racja, Ładziak już tam pogalopował na koniu, aby im pokazać miejsce w szyku. 
|
|
|
|
|
|
|
@Biszop Zapewne chodziło Ci o Jędzrzejczyka nie Jodłowca  A tak łatwo się dostawał się w okolice pola karnego, bo wg mnie specjalnie Irlandczycy go opuszczali wiedząc, że nie ma lewej nogi Naturalnie:) Myślę o jednym, pisze o drugim:) bazyl też mnie złapał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akagus jechać to możesz leśnego w zad.Kraków moim miastem pacholku P antiba. W Krk araby zostały wycięte maczetami przez szarksow jude gang oraz fightersow i buczersow  To lubię, prawdziwy korporacyjny, internetowy wojownik.  wqurwia mnie teks: "kumasz czy nie za bardzo" ??? a Ty nie ? kozak internetowy i nic więcej. W realu jednoszczałowiec zapewne hehe nie nie kumam kuffa , wcale, nie kumaty jestem jak ameba czy kto tam
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Brazylia OUT, Urugwaj OUT... nie źle się tam porobiło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem po chuj mielibyśmy dawać Ukraińcom wyjść z grupy chyba oni nam bo są lepsi w ch...na ten moment od nas
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam kapitał początkowy na dzisiaj 2 k cel-------> 4 k i dwójke wypłacamy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mitchelton Fc kobiety over 1,5 ht 2,37 za 100
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nam Dinh Fc over 9 rogalików ft (trójdrogowo ) 3,40 za 100 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
nie wiem po chuj mielibyśmy dawać Ukraińcom wyjść z grupy chyba oni nam bo są lepsi w ch...na ten moment od nas 2 czy 3 klase lepsi ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niemcy rozpoczęli ostatni trening z 20-minutowym opóźnieniem, bo trener Loew strasznie się grzebał.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|