Sorry rafal. Sam się śmiałeś pisząc, że tyle w plecy więc przyjąłem, że aż tak cię nie boli taka strata, ale widzę, że jest inaczej.
Nie wiem co myslisz . W tym roku wygralem w kasynac kolo 150-200 000 .Nie wiem moze wiecej . To nie chodzi o kase tylko o glupie jakies slowa ,odpowiedzi
Powinienes chyba wiedziec ze jest mase osob ktore bardzo szanuje,lubie na mecz.pl wiec nawet jak wypije i widze dziwne cos napisane to normallnie nie wiem co dalej myslec
Nie wiem jak Ty w tych kasynach wygrywasz, przecież tam wałownia kompletna. Za każdym razem wtopa, 100% skuteczności u mnie.
Mylisz sie .Nie ma zadnej
Mi sie tak naprawde czasami nie chce wierzyc ze znow wygrałem w tym samym kaasynie ktore ogralem na parenascie czy paredziesiat tysiecy
Widocznie ja jestem na to za tępy. Mi się nie chce wierzyć, że za każdym razem przegrywam.
Te miszczostfa są niesamowite, ja rozumiem wiele ale przesada nie jest wskazana, w rytm pierwszej kolejki wdupiłem połowę tego co przeznaczyłem na tę imprezę, brawo ja
rafal, nie pierdziel tylko wklejaj screena z tymi 150k bo nikt nie wierzy.
Sorry bomoja zona mowi ze jestem pierdolniety ze dochodze sie o jakis mecz
fecu czy Ja napisalem to ze trafilem to za jednym razem , czy Ja sie che tym chwalic
Mam mega E klasse w wersji AMG za wygrane w kasynach ,siedze aktualnie w Chorwacji od 10 dni ,pozniej bede siedzial w Włoszech jakies 10-15 dni a pozniej sie zobaczy ,pewnie Francja i dalej Hiszpania. Chociaz bedac tutaj to nawet te dalsze miejsca nie sa potrzebne .Chcesz dowodow .Nie ma problemu wyjde na balkon i Ci trzasne chociaz nawet tutaj jest deka ciemno ,ale w najnowszym Samsungu powinnocos wyjsc