Krystyn zjebałeś moją wygraną z Belgi, to co wygrałem wjebała Porttugalia
jestes tak słaby na tym turnieju jak słabym modem jest [b]PIOSTAR[/b]- dopisuje jakieś gówniane nazwy w nicku bez zgody i wbrej mojej woli. Czy to nie jest dziecinada, którą mi się zarzucało ?
jestem przekonany, że to było "piękno sportu" gdy Lyon w LM ruchał w Zagrzebiu miejscowe Dinamo 7-1 czyli dokładnie tylko ile potrzeba było do awansu kosztem Ajaxu
jestem przekonany, że to było "piękno sportu" gdy Lyon w LM ruchał w Zagrzebiu miejscowe Dinamo 7-1 czyli dokładnie tylko ile potrzeba było do awansu kosztem Ajaxu
Ronaldo zjebał... i właściwie tyle. Wina treneira bez jaj, że pozwolił na to by Pedzio strzelał, Pedzio po prostu za bardzo chciał, a nic mu nie wychodzi. Uj z nim.
Ronaldo zjebał... i właściwie tyle. Wina treneira bez jaj, że pozwolił na to by Pedzio strzelał, Pedzio po prostu za bardzo chciał, a nic mu nie wychodzi. Uj z nim.
bitek, aleś porównanie dał...
Chciał strzelić Cristiano, ale zwyczajnie zjebał. I tyle w temacie