|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Marciniak Mastera fajniejszy  Racja, "najgorszy modzie ever"  Pantib się żalił? Nie będę podpierdalał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francji nie dotykam bo tam aż się prosi o obustronnego stojanova i 0-0
za to cygany są na musiku i nawet całkiem fajnie pogrywają Nie wierzę że gospodarze celujący w mistrza będą się układać z zegarkami ale to tylko sport , "czysty" sport
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Marciniak Mastera fajniejszy  Racja, "najgorszy modzie ever"  Pantib się żalił? Nie będę podpierdalał  Dobra racja, umieścisz jak zwykle w cotygodniowym raporcie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marciniak Mastera fajniejszy  Racja, "najgorszy modzie ever"  Pantib się żalił? Nie będę podpierdalał  taaa żaliłem sie pantib jest tylko jeden
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
I jeszcze mnie naszło... Ile warte były sparingi przed Euro bo tu tez była dyskusja na ten temat. Ukraina dobre wyniki i gdzie są? Hiszpania z Gruzją w cipe, tutaj 6 pkt. My to samo. Mam nadzieję, że da to do myślenia co niektórym 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dobra racja, umieścisz jak zwykle w cotygodniowym raporcie. Tak jest Herr General!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze mnie naszło... Ile warte były sparingi przed Euro bo tu tez była dyskusja na ten temat. Ukraina dobre wyniki i gdzie są? Hiszpania z Gruzją w cipe, tutaj 6 pkt. My to samo. Mam nadzieję, że da to do myślenia co niektórym  towarzyskie to zawsze jest dno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze mnie naszło... Ile warte były sparingi przed Euro bo tu tez była dyskusja na ten temat. Ukraina dobre wyniki i gdzie są? Hiszpania z Gruzją w cipe, tutaj 6 pkt. My to samo. Mam nadzieję, że da to do myślenia co niektórym  Ale ronaldo to jednak chuj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker tu nawet nie trzeba się układać zegarki w ciemno biorą remis a dla Francji remis oznacza pewne 1 miejsce i wszyscy happy no może poza tymi co myślą, że Francja będzie wszystko wygrywać bo gra u siebie 
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
I jeszcze mnie naszło... Ile warte były sparingi przed Euro bo tu tez była dyskusja na ten temat. Ukraina dobre wyniki i gdzie są? Hiszpania z Gruzją w cipe, tutaj 6 pkt. My to samo. Mam nadzieję, że da to do myślenia co niektórym  towarzyskie to zawsze jest dno  tylko pożywka DLA BUKÓW
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dało dało, Polska w półfinale ma byc minmum bo wpierdol
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
I jeszcze mnie naszło... Ile warte były sparingi przed Euro bo tu tez była dyskusja na ten temat. Ukraina dobre wyniki i gdzie są? Hiszpania z Gruzją w cipe, tutaj 6 pkt. My to samo. Mam nadzieję, że da to do myślenia co niektórym  Oczywiście nie że my 6 pkt tylko wyniki i gra zupełnie inna. 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
Widzę wqrw duży na forum. Ja też wtopiłem na Portugalcach dziś niestety. No takie życie - co się udało na Belgach i Islandii ugrać - oddałem bukowi na Portugalii.
Z innej beczki. Pytanie mam. Fantasy - jutro zaczyna się MD3 - czyli co - dzika karta i transfery do spodu.
Potem jest jeszcze jedna dzika karta na fazę pucharową?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker tu nawet nie trzeba się układać zegarki w ciemno biorą remis a dla Francji remis oznacza pewne 1 miejsce i wszyscy happy no może poza tymi co myślą, że Francja będzie wszystko wygrywać bo gra u siebie  masz rację bo na to wskazuje logika i zapewne trochę grosza pójdzie u buków na remis i właśnie dlatego uważam że na przekór tutaj będzie win żab
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma co grac, same ciulowate mecze zostały w grupach
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Eeee tam w półfinale. Co będzie to będzie. Najpierw trzeba przybić stempel z Ukrainą, a później ogolić akera z Jacusia, mam nadzieję. I wtedy będzie zajebisty wynik dla mnie. A jakby poszło coś dalej to już byłaby bajka. Na spokojnie i z wiarą w naszych. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker tu nawet nie trzeba się układać zegarki w ciemno biorą remis a dla Francji remis oznacza pewne 1 miejsce i wszyscy happy no może poza tymi co myślą, że Francja będzie wszystko wygrywać bo gra u siebie  masz rację bo na to wskazuje logika i zapewne trochę grosza pójdzie u buków na remis i właśnie dlatego uważam że na przekór tutaj będzie win żab Problem w tym, że te czarnuchy grać nie umieją. Szwajcarii nie oglądałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę wqrw duży na forum. Ja też wtopiłem na Portugalcach dziś niestety. No takie życie - co się udało na Belgach i Islandii ugrać - oddałem bukowi na Portugalii.
Z innej beczki. Pytanie mam. Fantasy - jutro zaczyna się MD3 - czyli co - dzika karta i transfery do spodu.
Potem jest jeszcze jedna dzika karta na fazę pucharową? Ciężko jest mi autorytatywnie stwierdzić ale Biczu twierdził, że najprawdopodobniej tak, dlatego można/warto wykorzystać tę kartę już teraz. Jednak jak wspomniałem, niestety nie jestem zarejestrowany w tej grze, dlatego też pozwalam sobie jedynie wspomnieć to co pisał Biczu, o ile oczywiście dobrze zrozumiałem Jego słowa i poprawnie zinterpretowałem wskazówki. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eeee tam w półfinale. Co będzie to będzie. Najpierw trzeba przybić stempel z Ukrainą, a później ogolić akera z Jacusia, mam nadzieję. I wtedy będzie zajebisty wynik dla mnie. A jakby poszło coś dalej to już byłaby bajka. Na spokojnie i z wiarą w naszych.  życza Ci pełno myca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze mnie naszło... Ile warte były sparingi przed Euro bo tu tez była dyskusja na ten temat. Ukraina dobre wyniki i gdzie są? Hiszpania z Gruzją w cipe, tutaj 6 pkt. My to samo. Mam nadzieję, że da to do myślenia co niektórym  Muszę Cię zmartwić, nie da. Jak tylko będzie okazja ponarzekać i powylewać frustracje wielu nie omieszka
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|