Mi on nie pasuje z tego względu, że to farbowany lis, a nie dlatego, że jakiś słaby.
A pod tym względem to pełna zgoda.
Jak już Adaś chce dać odpocząć Piszczowi to zestawiłbym obronę: Jędza-Pazdan-Glik-Wawrzyniak.
Gadanie, że Jędza ma się ogrywać na pozycji lewego obrońcy i łapać automatyzmy w zachowaniu jest dla mnie śmieszne. Ani nie nauczy się on grać na tej pozycji w miesiąc ani mu nie zaszkodzi to, że np w jednym meczu zagra na prawej obronie.
Mi on nie pasuje z tego względu, że to farbowany lis, a nie dlatego, że jakiś słaby.
Jak już Adaś chce dać odpocząć Piszczowi to zestawiłbym obronę: Jędza-Pazdan-Glik-Wawrzyniak.
Gadanie, że Jędza ma się ogrywać na pozycji lewego obrońcy i łapać automatyzmy w zachowaniu jest dla mnie śmieszne. Ani nie nauczy się on grać na tej pozycji w miesiąc ani mu nie zaszkodzi to, że np w jednym meczu zagra na prawej obronie.
Na papierze po tym euro ciekawie Polacy będą wyglądać jeżeli chodzi o kluby piłkarskie... Rybus od dziś oficjalnie w Lyonie, Zieliński w Liverpoolu, Krychowiak w PSG, Glik w AS Monaco
na następną imprezę Boniek powinien wystąpić o przydzielenie miejsca bez potrzeby grania w eliminacjach
Takim gwiazdom nie wypada tułać się po jakichś krajach z końca kontynentu:))
Nie zgadzam się
Ale można się pięknie różnić, podając jakieś argumenty i trzeba uszanować zdanie drugiej strony.