|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@fechu Grałem 15lat 'zawodowo'  Nie wiem na jakiej pozycji grałeś, jeśli na boku to nie zdarzało się, że trener "rzucał" cię na tą teoretycznie słabszą? Jeśli tak to ile czasu zajęła ci "aklimatyzacja" do nowej?  Grałem na środku całe życie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi kiedy elka zacznie się wzmacniać?
czy Boguś ma plan 19-latkami z Chorwacji podbić LM?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co, analityk już zawczasu przygotowuje sobie drugi nick? nie mam pytań  to dobrze, to nie pytaj 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Biszop miażdzy gifami  czas wejsc troche w dupsko bo jak bede soba to znow beda ze mnie kleić i zmienia mi nicka  o przepraszam, ja nie mam nic wspólnego ze zmianą ników, jestem na emeryturze, Pio mi co miesiąc sypnie groszem za odpowiednią ilość tzw. "zakapowań" i wypraszam sobie, O! [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Tak Bo ci młodzi Chorwaci to gracze pokroju Modrića 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do składu to tradycyjnie już zaufam Nawałce i z ewentualnymi komentarzami/ocenami wstrzymam się do końca meczu  Otóż to. Nie wiemy wszystkiego, może Wawrzyniak ma jakieś kłopoty zdrowotne. Może jeszcze coś innego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop miażdzy gifami  czas wejsc troche w dupsko bo jak bede soba to znow beda ze mnie kleić i zmienia mi nicka  gify to wizytówka tego forum, o czym zawsze pisałem, ze to miazga, więc nie trafiłes, nie wchodze w dupencje
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Co do składu to tradycyjnie już zaufam Nawałce i z ewentualnymi komentarzami/ocenami wstrzymam się do końca meczu  Za Smudy czy Fornalika mozna bylo rzucac miesem przed meczem, bo efekt mozna bylo z gory przewidziec. A teraz Nawalki bronia wszystkie jego decyzje - nie ma do czego sie przyczepic. I bardzo mi sie to podoba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia sie czuje tak mocna, ze nie musi sie wzmacniac
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Widzieliscie, ze Chorwaci zapowiadali kolejny rozpierdol na trybunach? Bedzie ciekawie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tymczasem na rynku transferowym kibicowskim wiele "Ruchow"  dzisiaj brakuje jeszcze info o układzie ksgks-cracovia  Slask-Lechia też jebnie, w swoim czasie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
można grać bardzo grubo under Niemcy - Irlandia gdyż bedza sie oszczedzac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop miażdzy gifami  czas wejsc troche w dupsko bo jak bede soba to znow beda ze mnie kleić i zmienia mi nicka  lizodup z niego okrutny, do tego robi to tak sztucznie, że aż mdli każdego w miarę normalnego człowieka yhy biorę przykład od nalepszych  dopiero się tego uczę , zawsze to mi wchodzili w dupsko hehe  (bez aluzji oczywiście)
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
@fechu Grałem 15lat 'zawodowo'  Nie wiem na jakiej pozycji grałeś, jeśli na boku to nie zdarzało się, że trener "rzucał" cię na tą teoretycznie słabszą? Jeśli tak to ile czasu zajęła ci "aklimatyzacja" do nowej?  Grałem na środku całe życie Ja z kolei zwiedziłem trochę pozycji na boisku i akurat jeśli chodzi o boki obrony to grałem na prawej, ale zdarzało się i zagrać na lewej więc mówię z doświadczenia jak jest. Ale to tylko moje doświadczenia na "trochę" niższym poziomie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok dostosuje się, wyjścia nie mam. Każdy ma swoją politykę  Widzisz, jak łatwo się " dostosować ".  I już bez tego plebejskiego języka z " o ", czy " O " na końcu. Czyli można, trzeba mieć tylko jakiś bodziec.  dobrze wiedzieć zę to cie wkur...
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Co do składu to tradycyjnie już zaufam Nawałce i z ewentualnymi komentarzami/ocenami wstrzymam się do końca meczu  Za Smudy czy Fornalika mozna bylo rzucac miesem przed meczem, bo efekt mozna bylo z gory przewidziec. A teraz Nawalki bronia wszystkie jego decyzje - nie ma do czego sie przyczepic. I bardzo mi sie to podoba  Dokładnie tak, piszę to już od dłuższego czasu. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do składu to tradycyjnie już zaufam Nawałce i z ewentualnymi komentarzami/ocenami wstrzymam się do końca meczu  Za Smudy czy Fornalika mozna bylo rzucac miesem przed meczem, bo efekt mozna bylo z gory przewidziec. A teraz Nawalki bronia wszystkie jego decyzje - nie ma do czego sie przyczepic. I bardzo mi sie to podoba  A ja się go zawsze będę czepiał, że wpuszcza na boisko takiego słabiaka jak Mączyński, on się nadaje do Górnika, a nie do reprezentacji na taki turniej. O!
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
@fechu Grałem 15lat 'zawodowo'  Nie wiem na jakiej pozycji grałeś, jeśli na boku to nie zdarzało się, że trener "rzucał" cię na tą teoretycznie słabszą? Jeśli tak to ile czasu zajęła ci "aklimatyzacja" do nowej?  Grałem na środku całe życie Ja z kolei zwiedziłem trochę pozycji na boisku i akurat jeśli chodzi o boki obrony to grałem na prawej, ale zdarzało się i zagrać na lewej więc mówię z doświadczenia jak jest. Ale to tylko moje doświadczenia na "trochę" niższym poziomie  Do ktorej ligi udalo ci sie "dojsc"?
|
|
|
|
|
|
|
Biszop miażdzy gifami  czas wejsc troche w dupsko bo jak bede soba to znow beda ze mnie kleić i zmienia mi nicka  lizodup z niego okrutny, do tego robi to tak sztucznie, że aż mdli każdego w miarę normalnego człowieka yhy biorę przykład od nalepszych  dopiero się tego uczę , zawsze to mi wchodzili w dupsko hehe  (bez aluzji oczywiście) [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
bardzo by mi dzisiaj pasowały BTSY  ale muszę wcześniej z ____N pogadać czy pobiera dzisiaj wszędzie ołvery 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|