|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej hej jestem sam rozpierdole Tottenham Jest nas dwoch rizpierdolim caly Ruch Jest nas trzech rozpierdolim caly Lech Hej hej jest nas czterech rozpierdolim mlyn Szombierek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ojro, czyja to przyśpiewka ?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
pewnie \G/
ja jednak juz z dala od tych tematów, wiec nie zamierzam wypowiadac sie na tematy kibicowskich ukladów, wąchań itp.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pobicie na ul. Malmeda: Obcokrajowcy z Turcji pobili sześciu Polaków. na malmeda turas ma kebaba zawsze wieczorem duzo ludzi tam je moze reklamacja jakas byla  a tak na powaznie kto normaly da sie pobic kebabom nie ma co nawet komentowac koniec roku byl gimbaza sie napila poszli w miasto chcieli przykozaczyc i dostali po glowie od kozojebcow
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmmm zastanawiajace ze robi sie wielkie halo bo akurat pobili sie dwoch nacji
a jak sie napieprzaja Polacy miedzy soba w kazdy weekend na imprezie albo po to wtedy jest normalka i nikt dymu nie robi
jakos nie wiedzialem wielkich newsow w stylu 4 z Radomiwa skopalo tylek 5 gosciom z Ostrowca bo sie poklocili o zapiekanki
juz samo pompowanie takiego newsa wskazuje na brak tolerancji
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tronk gratuluje za Portugalia - Wegry bo miales racje, od tamtego czasu mnie nie bylo dzisiaj chyba wloski futbol nie zaradzi na Inieste no niby tak, ale ze trojke wsadza wegrom to juz ty zes przewidzial 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz samo pompowanie takiego newsa wskazuje na brak tolerancji Modne określenie w niektórych krajach, że wymienię pierwsze z brzegu : Niemcy, Francja, W. Brytania, Belgia, Szwecja, Holandia, Austria, Dania, Norwegia, Luksemburg... Ale z nich, tylko pierwsze 4 grają jeszcze w ME. I tym się zajmijmy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a jak sie napieprzaja Polacy miedzy soba w kazdy weekend na imprezie albo po to wtedy jest normalka i nikt dymu nie robi
jakos nie wiedzialem wielkich newsow w stylu 4 z Radomiwa skopalo tylek 5 gosciom z Ostrowca bo sie poklocili o zapiekanki
juz samo pompowanie takiego newsa wskazuje na brak tolerancji Nie całkiem się z Tobą zgodzę....Jak sie dwóch ziomków pobije o rację , lub dupe Maryny to co innego bo są " Nasi " , ale jak łachudry brudasy próbują kogoś tłuc w " moim " kraju to już nie jest halo dla mnie....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@akagi - a żaby nakarmione już dzisiaj?
modne czy nie ale niezmiernie mnie smieszy jak pismaki uwazają sie za elyte i że oni są tolerancyjni a podnoszą newsy typu Turcy pobili... albo czarnoskóry poseł w parlamencie...
dla mnie już robienie z takich tematów show pokazuje ograniczenia piszącego
a teraz rzeczywiście wróćmy do imprezy właściwej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz samo pompowanie takiego newsa wskazuje na brak tolerancji Nie całkiem się z Tobą zgodzę....Jak sie dwóch ziomków pobije o rację , lub dupe Maryny to co innego bo są " Nasi " , ale jak łachudry brudasy próbują kogoś tłuc w " moim " kraju to już nie jest halo dla mnie.... czylu jak w UK bedą tłuc brudasów z Polski to będzie dla Ciebie OK czy nie?
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
juz samo pompowanie takiego newsa wskazuje na brak tolerancji Nie całkiem się z Tobą zgodzę....Jak sie dwóch ziomków pobije o rację , lub dupe Maryny to co innego bo są " Nasi " , ale jak łachudry brudasy próbują kogoś tłuc w " moim " kraju to już nie jest halo dla mnie....Dokładnie, nie nawidze ciapków jak ... Chętnie przeprowadziłbym ankietę na ich temat 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi pare lat temu na brata wyskoczyło kilku ze starego bmwu... jak sie okazało gosci z GOP postanowili jechac na prowincje i potrenować napieprzanie
walka była szybka, bo napadnięci mieli po 18 lata a tamci po 25...no i mieli kilka pałek i noży...potem tylko zobaczylem naciete spodnie brata w okolicy pachwiny...
więc to było OK bo bili "Nasi" ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam podobne odczucia..., zaznaczam jednocześnie że nie jestem tkzw. ksenofobem , nacjonalistą , faszystą...., pierwsze z brzegu określenia nie mniej modne jak tolerancja , ze strony " tolerancyjnych" na tych którzy mają własne zdanie inne od wyżej wymienionych..... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale kebsa to jednak byscie skonsumowali?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
juz samo pompowanie takiego newsa wskazuje na brak tolerancji Nie całkiem się z Tobą zgodzę....Jak sie dwóch ziomków pobije o rację , lub dupe Maryny to co innego bo są " Nasi " , ale jak łachudry brudasy próbują kogoś tłuc w " moim " kraju to już nie jest halo dla mnie.... czylu jak w UK bedą tłuc brudasów z Polski to będzie dla Ciebie OK czy nie? Jeśli jak to patriotycznie nazwałeś " brudasy z Polski " zaczną sapać do miejscowych w UK ,to sami sie proszą o kontrakcję...Analogiczna sytuacja ma miejsce u nas...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Mam podobne odczucia..., zaznaczam jednocześnie że nie jestem tkzw. ksenofobem , nacjonalistą , faszystą...., pierwsze z brzegu określenia nie mniej modne jak tolerancja , ze strony " tolerancyjnych" na tych którzy mają własne zdanie inne od wyżej wymienionych.....  czyli chodzi ci o same ich zachowanie u nas, a gdyby z ich strony nie bylo zadnej agresji i te bydlo by sie umialo zachowac w obcym panstwie, to juz bys ich tolerowal i nie czul do nich nienawisci ? 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Mi chodzi o ich wieśniactwo, czy to u Nas,czy w niemczech czy w holandii. Miałem okazje spotykać ich w tych państwach i wszędzie takie samo zachowanie. Typowe cwaniaki w grupie. Im wolno wszytsko i wszędzie. Czy to turek czy grek takie samo buractwo! a co do kebsa... Z sambalem i z mięsem z wołowiny ? OPIERDOLIŁBYM !
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
mi pare lat temu na brata wyskoczyło kilku ze starego bmwu... jak sie okazało gosci z GOP postanowili jechac na prowincje i potrenować napieprzanie
walka była szybka, bo napadnięci mieli po 18 lata a tamci po 25...no i mieli kilka pałek i noży...potem tylko zobaczylem naciete spodnie brata w okolicy pachwiny...
więc to było OK bo bili "Nasi" ? nie było OK. Ale rozmawiamy odnosnie sytuacji w Białym...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|