|
|
veteran
|
|
veteran
Mam podobne odczucia..., zaznaczam jednocześnie że nie jestem tkzw. ksenofobem , nacjonalistą , faszystą...., pierwsze z brzegu określenia nie mniej modne jak tolerancja , ze strony " tolerancyjnych" na tych którzy mają własne zdanie inne od wyżej wymienionych.....  czyli chodzi ci o same ich zachowanie u nas, a gdyby z ich strony nie bylo zadnej agresji i te bydlo by sie umialo zachowac w obcym panstwie, to juz bys ich tolerowal i nie czul do nich nienawisci ?  Masz dużo racji...Ich odbiór w społeczeństwie byłby dużo inny gdyby potrafili uszanować ludzi , kulturę i ich zwyczaje w państwach do których przybywaja ,ale te nacje nie umieją w ten sposób funkcjonować....Po prostu narzucają z góry własne zasady i to dla nich słowo " tolerancja " jest zupełnie obce...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Mam podobne odczucia..., zaznaczam jednocześnie że nie jestem tkzw. ksenofobem , nacjonalistą , faszystą...., pierwsze z brzegu określenia nie mniej modne jak tolerancja , ze strony " tolerancyjnych" na tych którzy mają własne zdanie inne od wyżej wymienionych.....  czyli chodzi ci o same ich zachowanie u nas, a gdyby z ich strony nie bylo zadnej agresji i te bydlo by sie umialo zachowac w obcym panstwie, to juz bys ich tolerowal i nie czul do nich nienawisci ?  Masz dużo racji...Ich odbiór w społeczeństwie byłby dużo inny gdyby potrafili uszanować ludzi , kulturę i ich zwyczaje w państwach do których przybywaja ,ale te nacje nie umieją w ten sposób funkcjonować....Po prostu narzucają z góry własne zasady i to dla nich słowo " tolerancja " jest zupełnie obce... pelna zgoda i racja  co do wpisu Toma takze sie przychylam do tresci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zawsze i wszdzie znajdą sie osobniki gotowi do naperdalanki o jakies wazne rzeczy, np czy zapiekanka ma byc z serem czy bez...
i tak już będzie zawsze i nikt tego nie zmieni i nie mam zamiaru naprawiac świata tutaj
mnie tylko śmieszy reakcja pismaków, co noc jest setkie rozrub, ale oni zrobili histerie bo Turcy byli zaangażowani... bo po protu taki temat sie sprzedaje teraz... i tylko tyle
dla mnie to niech sie napieprzają, jaki powód był to był, sam pewnie bym policzka nie nadstawił drugiego...ale dla mnie bez różnicy czy rozrabiają Turcy czy Radomianie...czy ktoś z Żoliborza
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Islandia x2 Włochy aw 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
ryzyk fizyk Parolo na (c) albo odrobimy albo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Messi kończy z reprezentacja
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Messi kończy z reprezentacja słaby grajek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Messi kończy z reprezentacja słaby grajek  slaby to z ciebie typer 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Messi kończy z reprezentacja słaby grajek  slaby to z ciebie typer  ze mnie taki typer jaki z ciebie kibic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Messi kończy z reprezentacja słaby grajek  slaby to z ciebie typer  ze mnie taki typer jaki z ciebie kibic  na jakiej podstawie tak sadzisz pierozek odpowiedz merytorycznie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dzień dobry
na weszlo dobry wywiad z Bońkiem
pomyśleć że jeszcze 4 lata temu rządził burak z chujem u nas w domu na euro,ludzie bez podstawowej wiedzy o zarządzaniu i taktyce w piłce nożnej ,skorumpowane skurwysyny
finał Belgia / wygrany z dzisiejszego hitu /Francja
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|