|
|
veteran
|
|
veteran
klub za swojego gracza na euro dostaje około 30 koła pln za każdy dzień pobytu.
tak coś słyszałem ,może ktoś to potwierdzić? 7 tys. Ojro za dzień licząc od 14 dnia przed rozpoczęciem ME. Legia juz zarobiła mln. Kto to płaci UEFA , czy PZPN ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kusi mnie ta andorra tam prawie sami hiszpanie graja wiem ze 5 sort ale @1.75 za gola kuszace dartanjany slabe wg mnie kurs warty ryzyka a przecież to starzy wyjadacze LM są, a Azerowie debiut :), faktycznie - score, dobrą drogą być może.. kiedyś planowałem przenieść się w te góry i wrócić do...piłki  nie pij z rana to nie azerowie tylko armency wszysc maja nazwiska konczace sie na jan wiec najslynniejszym armencem jest dartanjan 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
nie pij z rana to nie azerowie tylko armency wszysc maja nazwiska konczace sie na jan wiec najslynniejszym armencem jest dartanjan   p.s. Ormianie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto to płaci UEFA , czy PZPN ? UEFA
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
kusi mnie ta andorra tam prawie sami hiszpanie graja wiem ze 5 sort ale @1.75 za gola kuszace dartanjany slabe wg mnie kurs warty ryzyka a przecież to starzy wyjadacze LM są, a Azerowie debiut :), faktycznie - score, dobrą drogą być może.. kiedyś planowałem przenieść się w te góry i wrócić do...piłki  nie pij z rana to nie azerowie tylko armency wszysc maja nazwiska konczace sie na jan wiec najslynniejszym armencem jest dartanjan  od razu chciałem poprawić, ale tak zeszło jakoś - Armeńcy ( Ormianie ? ) oczywiście 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Vitolo 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
brawo Islandia serce,zdrowie włożone w mecz klękajcie narody jak wczoraj widziałem tego pokrake Kane co on wyprawiał na boisku  nic nie mam przeciwko starszym ale jest czas żeby założyć kapcie ,nakarmić kury,popatrzeć w niebo na gołębie a nie być selekcjonerem Anglii Fakt, że Smudsson tragicznie ich przygotował do Euro ale Anglicy chyba nie zdają sobie sprawy jakim cienkim składem dysponują. W bramce Hart, który od kilku lat robi babola za babolem i w City broni tylko ze względu na paszport. Wczoraj znowu się wykazał. Mają świetnego Forstera z Southampton a wystawiają Harta za nazwisko. W obronie Rose, Smalling, Cahill, Walker. Same przeciętniaki za góra 15 baniek, żaden by się nie załapał do składu czołowego klubu europejskiego spoza Anglii, szczególnie boczni obrońcy to kpina, lepsi w ataku niż destrukcji (Rose 173 cm wzrostu). Cahill po tragicznym sezonie w Chelsea gdzie sporo bramek obciąża jego konto, Smalling też zwrotny jak wóz z węglem. W pomocy "motory napędowe" Alli i Sterling, czyli dwóch młodziutkich czarnych jeźdźców bez głowy, bezużyteczni w defensywie, którym ktoś nawciskał kitu że są wielkimi gwiazdami już, bo im parę meczów wyszło w przereklamowanej Premiership. Dier kolejny przeciętniak zastąpiony w trakcie meczu przez Wilshere'a, który zagrał kilka meczów przez cały sezon. Do tego dochodzi Rooney grający na nienaturalnej dla siebie pozycji, na której ewidentnie się męczył. W ataku Kane, którego piłka już tak nie szukała w polu karnym jak w meczach Kogutów i bezużyteczny w ataku pozycyjnym Vardy, który dopiero w tym sezonie wypalił, a jeszcze niedawno kopał półamatorsko. Także nie ma tam nawet jednego grajka z pierwszej 50 najlepszych graczy na świecie. I taka zgraja kopaczy grała pod ogromną presją, której po raz kolejny nie udźwignęli. Skończyło się to wszystko jak w Premiership, czyli wygraną drużyny bez gwiazd, ale też bez zagłaskanych młodych gwiazdeczek, świetnie poukładaną taktycznie, grającą twardą męską piłkę, niesamowicie głodną sukcesu, grającą bez presji i gotową gryźć trawę jeden za drugiego.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Jak tam Uve uwazasz .Trafiajac takie 2 bety dla mnie nie byloby najmniejszego problemu pokazac kupon. Z reszta przez te wszystkie lata nigdy nie napisałem niczego czego sam nie zagrałem Sonda nie ma sensu bo wynik jest raczej oczywisty Chcesz byc maskotką to nie ma problemu bądż nią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Shanghaï SIPG have had a €55m bid accepted by Zenit for Hulk. He will travel for a medical today & be on €20m/year. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możliwym jest, że z Francji do Legii powróci jedynie... Tomasz Jodłowiec.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Wiesz co Uve, różnica polega na tym, że ludzie zaczeliby traktować Cię poważnie jeśli pokazał byś kupon na którym grasz całkowicie inaczej niż wiekszość tutaj  A tak, jak ktoś wyżej napisał jesteś pośmiewiskiem a niektórych wkurwiasz mówiąc wprost takim wypisywaniem wirtualnych typów. Tak jak @rafał08 napisał, sonda nie ma sensu, bo wynik jest prosty Z tego co widze nikt nie chce smiac sie ze stawek za jakie gra Uve. To indywidualna sprawa kazdego z osobna, ale trollowanie juz jest denerwujace. . Nigdy nie podał stawek za jakie gra więc do czego tu się przypierdalać to raz. A dwa, nie ma sensu nawet takiego tematu kręcić, każdy grał, gra i będzie grał za ile sobie chce  Tylko NIECH GRA !
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Możliwym jest, że z Francji do Legii powróci jedynie... Tomasz Jodłowiec. a Jędza w końcu dokąd ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Shanghaï SIPG have had a €55m bid accepted by Zenit for Hulk. He will travel for a medical today & be on €20m/year.  Jeszcze 10 lat temu nie śniło mi sie że dożyje takich czasów.... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możliwym jest, że z Francji do Legii powróci jedynie... Tomasz Jodłowiec. a Jędza w końcu dokąd ? chyba jeszcze nie wiadomo gdzie zagra
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Wiesz co Uve, różnica polega na tym, że ludzie zaczeliby traktować Cię poważnie jeśli pokazał byś kupon na którym grasz całkowicie inaczej niż wiekszość tutaj  A tak, jak ktoś wyżej napisał jesteś pośmiewiskiem a niektórych wkurwiasz mówiąc wprost takim wypisywaniem wirtualnych typów. Tak jak @rafał08 napisał, sonda nie ma sensu, bo wynik jest prosty Z tego co widze nikt nie chce smiac sie ze stawek za jakie gra Uve. To indywidualna sprawa kazdego z osobna, ale trollowanie juz jest denerwujace. . Nigdy nie podał stawek za jakie gra więc do czego tu się przypierdalać to raz. A dwa, nie ma sensu nawet takiego tematu kręcić, każdy grał, gra i będzie grał za ile sobie chce Tylko NIECH GRA !o to, to...TO  a generalnie, zawsze zastanawiało mnie, tzw parcie na "szkło" - pełno tego w codziennym życiu i niestety tutaj też...nie ważne co piszą, ważne "Że" piszą.. Makrele - GAIS nie przegrało jeszcze w tym sezonie meczu na Gamla 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
jedrzejczyk to pilkarz krasnodaru
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Mateusz Borek @BorekMati Paweł Dawidowicz od dziś w pierwszym zespole Benfiki. Trzymam sie swojej prognozy. Zrobi wielką karierę. Czas odpowie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Felix Brych sędzią meczu Polska - Portugalia
|
|