|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beto czego ty się naćpałeś? jaki faul? normalny napastnik jak widzi ten pad nażelowanego pedała to zrywa boki ze śmiechu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadzam się z bitkiem, już po minucie po objęciu prowadzenia było widać mini autobus
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
qrwa ja to się chyba nigdy nie przekonam do polskiej myśli szkoleniowej
gol na 1-0 i automatyczne wycofanie się zamiast dojebania cieniasom drugiego albo i trzeciego i dopiero gra z kontry to nie takie proste bitek ale to nie Portugalia się na nas rzuciła tylko my grzecznie się wycofaliśmy a oni, cóż byliby skończonymi kretynami gdyby nie podeszli ewidentnie taki był plan Nawałki na wariant w którym to my pierwsi wychodzimy na prowadzenie i to mi się nie podoba Bitku, trochę przesadzasz, po zdobytym golu mieli jeszcze jako takie okazje, mało klarowne ale mieli, inna sprawa, że żelkowi grali jak melepety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trza też pograć czerwo Jędrzejczyka, chyba że Nawałka go szybko zdejmie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No to wielki talent nagle po bramce. Tak jak lewy bez bramek drewno w chuj a dziś prawie bohater  janusze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie bylo karnego kto uwaza inaczej to trzyma fige albo sie nie zna na pilce ludzie wiem ze kasa ale sa jakies zasady ktore nami kieruja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o czym dyskusja
karny książkowy
dobrze że Brych zaspał jedyny sprawiedliwy 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
o czym dyskusja
karny książkowy
dobrze że Brych zaspał o czym dyskusja
karny książkowy
dobrze że Brych zaspał Na razie jest 1:1 na boisku i u siędziego: pedziom nie dał karnego a nam rożka
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
trza też pograć czerwo Jędrzejczyka, chyba że Nawałka go szybko zdejmie Tylko kto za niego? średnio żeby jakąś opcja byla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadzam się z bitkiem, już po minucie po objęciu prowadzenia było widać mini autobus chyba oglądamy inny mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wojciech Kowalczyk ‏@W_Kowal
Szwajcara wyjebać z boiska za faul na Lewandowskim,a Krychowiak gra twardo.Kurwa,wolne żarty.
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
nie bylo karnego kto uwaza inaczej to trzyma fige albo sie nie zna na pilce ludzie wiem ze kasa ale sa jakies zasady ktore nami kieruja Jebać tych, co trzymają figę 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Wg mnie dogrywki nie będzie Jesli w drugiej polowie zaden zespol nie zdobedzie wiecej bramek od drugiego to moze tak to sie skonczyc
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
gol na 1-0 i automatyczne wycofanie się zamiast dojebania cieniasom drugiego albo i trzeciego i dopiero gra z kontry to nie takie proste bitek Zgadzam się z pacyfkiem. Przecież nie uwierzę, że Nawałka mówi do chłopaków: "Jak zakutasimy szybko bramkę to się cofamy..." Litości, to raczej w psychice piłkarzy sie włącza taki syndrom. Grosik miał żeby zajebać, on musi widzieć, że nie ma komu zagrać i napierdala ile fabryka dała z lewej... Gramy panowie! Wierzymy w Was! JAzdaaaaaaaaaaaa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie bylo karnego kto uwaza inaczej to trzyma fige albo sie nie zna na pilce ludzie wiem ze kasa ale sa jakies zasady ktore nami kieruja  no i z czego zacieszasz walka byla przy kazdym kontakcie ta cipa pada i wyje jak kojot
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wg mnie dogrywki nie będzie Jesli w drugiej polowie zaden zespol nie zdobedzie wiecej bramek od drugiego to moze tak to sie skonczyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
okazje były po bardzo nieśmiałych kontrach  fakty są takie, że dosłownie od 3 minuty meczu orzeły się wycofały podobnie jak zaraz po golu na 1-1 z powrotem poszliśmy do przodu dla mnie to trochę głupota no ale to moja subiektywna opinia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gol na 1-0 i automatyczne wycofanie się zamiast dojebania cieniasom drugiego albo i trzeciego i dopiero gra z kontry to nie takie proste bitek Zgadzam się z pacyfkiem. Przecież nie uwierzę, że Nawałka mówi do chłopaków: "Jak zakutasimy szybko bramkę to się cofamy..." Litości, to raczej w psychice piłkarzy sie włącza taki syndrom. Grosik miał żeby zajebać, on musi widzieć, że nie ma komu zagrać i napierdala ile fabryka dała z lewej... Gramy panowie! Wierzymy w Was! JAzdaaaaaaaaaaaa  nie musi adam nic mowic
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ręce pracowały u Pazdana, mógł gwizdnąć.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
gol na 1-0 i automatyczne wycofanie się zamiast dojebania cieniasom drugiego albo i trzeciego i dopiero gra z kontry to nie takie proste bitek pewnie ze nie jest
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|