|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Rodowicz wypierdalaj tępa dzido
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś co Kowalowi dosypują do alkoholu?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kurwaaaaa niby jestem świeżak ale siedzę tu dłużej niż większość 'qc fachowcow'.
DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKUUUUUUUUJEEEEEEEEEEEEEEMYYYYYYYYYYYYYY
i ktoś, kto kibicował przeciwko niech wypierdala. Sam dałem o2,5, ale marzyłem, żeby Nasi wygrali w dogrywce lub karnych, nawet po 0-0...
POOOOOOOOOOOOOLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kowal lubi pierdolnąć węgorza do wódy to i mu odpierdala #alkoTwitter Rodowicz idź w pizdu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
I avatar zostanie do końca dni moich na tym forum...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisałem wcześniej, że w MArsylii na pastwisku same undery  jeszcze Francja - Niemcy tam będzie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Rodowicz niech nie wraca do kraju
pudernica
co za brednie wygadywała
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
pisałem wcześniej, że w MArsylii na pastwisku same undery  jeszcze Francja - Niemcy tam będzie Francja-Włochy
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Miało być Studio Plaża, a wyszło Studio Piekło! Polsat zaciągnął przed kamery Marylę Rodowicz, zapewne z myślą, żeby powiedziała, że brawa, gratulacje i w ogóle niech żyje bal.
A ona – ostra jak brzytwa! W zasadzie był to najostrzejszy występ przed kamerami podczas tego turnieju. Aż się zastanwialiśmy, czy to na pewno Maryla, czy może Peja w przebraniu. Ale jednak Maryla.
– Od trzydziestej minuty żeśmy stali. Graliśmy do bramkarza. To nie była piłka do przodu, to nie był ładny futbol. Mam dużo żalu do naszych piłkarzy, nie wiem na co liczyli, na karne? Tylko początek dało się oglądać. Od 30 minuty fatalnie. Gdybym ja tak grała koncerty to co? Miałabym nie mieć sił na bis? To jest ich zawód. Jak nie mają kondycji, to niech trenują. Sorry! – wypaliła i było widać, że jest całkiem zażenowana występem kadry.
– Chciałem tylko powiedzieć Maryli, że nasi piłkarze wypadli na Euro lepiej niż nasi piosenkarze na Eurowizji przez poprzednie lata – skontrował Andrzej Iwan.
Ale Maryla Rodowicz wie swoje. Trudno, może zbzikowała.
Tylko koni żal.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nie ma co nawet strzępić ryja na Kowala czy Hajte  Szkoda Kuby, tyle w życiu przeszedł i teraz jeszcze ten karny będzie mu w głowie siedział, a strzelił nie gorzej niż większość pozostałych, tyle że bramkarz wyczuł i jeszcze sędzia nie zauważył, że za szybko wyszedł. Ogólnie dobrze graliśmy w obronie cały turniej, ale w ofensywie słabo, już ze Szwajcarią mieliśmy sporo szczęścia, więc los zabrał co dał parę dni wcześniej. Najbardziej boli, że uciekł półfinał na rzecz drużyny, która tym bardziej nic wielkiego nie pokazała na tym turnieju i się ślizga z meczu na mecz. Na papierze dużo lepsi i drożsi byli, a strzelili nam szczęśliwie po rykoszecie od Krychy. Fabian to jest ostatnia osoba, którą bym winił za te karne, od tego jest sztab żeby mu rozpisać, który zawodnik gdzie strzela a i tak wiele to może nie dać. To jest loteria jak w kasynie, dajesz białe wpada czarne, dajesz czarne wpada białe i nic nie poradzisz. Portugalczycy tak precyzyjnie strzelali (może nie licząc Kryśki) że Borubar też nic by nie miał do powiedzenia raczej. Dzisiaj smutek po niewykorzystanej szansie, ale ćwierćfinał brałbym w ciemno przed turniejem, także dzięki chłopaki za te 3 tygodnie, w końcu po tylu latach seniorski turniej, po którym się nie trzeba wstydzić za polską reprezentację 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
święte słowa Pora spać 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Goget Kuba żle strzelił ,na wysokości najlepszej dla bramkarza
za mało siły
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
strzelił w bramkę ale nie podniósł
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
1.15, piękna scena w mixed zonie. Cristiano pędzi, ignoruje wszystkich, jest już przy końcu. Widzi Lewego,obejmuje go i pociesza
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Karne to niestety nie jak taka prosta sprawa, że podchodzę i ładuję w okienko, tym bardziej w takim stresie.
Nie masz pełnej kontroli nad tym jak ta piłka poleci ostatecznie, wiadomo że Kuba chciał to zmieścić przy słupku, ale brakło trochę. Bramkarz by się w drugą stronę rzucił i tematu by nie było.
Suarez, Messi, Cristiano, Neymar to w tym sezonie z 15 karnych zmarnowali razem, a niby najlepsi technicznie grajkowie na planecie.
Moim zdaniem to powinni strzelać 10 karnych każdy z pola i dopiero wtedy rozstrzygnięcie, a nie jeden nie trafi i zazwyczaj pozamiatane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda...
Ale mamy drużynę.
I to w tym wszystkim jest optymistyczne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wielkie brawa dla Naszych. Odnieslismy wielki sukces, a karne to loteria, ze Szwajcarami to my mielismy szczescie, teraz kto inny. Najwazniejsze ze mamy zgrana ekipe na nastepne mistrzostwa, ktore juz za 2 lata. No i w koncu trener zostanie ten sam, a nie co chwile nowy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|