|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to byłaby wielka krzywda dla Stępińskiego gdyby Sobiech pojechał
cały sezon dno, pobudka na 3-4 mecze i od razu euro?
bez żartów do chuja pana
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Bitek, ale Zielinski kazda szanse jaka dostal to zmarnowal. I z Ukraina i z Holandia i w sparingach. Z Finlandia swita mi, ze Starzynski sie pokazal, ale widocznie nie pokazal niczego co by Nawalke przekonalo do stawiania na niego.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
bez żartów do chuja pana Bitek, ale kto dawal realna szanse na zastapienie Lewego czy Milika w napadzie? Stepinski czy Sobiech? Dla mnie Sobiech.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze, że to Błaszu zjebał karniaka a nie np. MILIK bo by chłopaka psychicznie zniszczono  Kuba ładnie strzelił, przy słupku, dołem, franca na bramcze poszła w ciemno i się nie udało. przy słupku?????????
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Zielek nie podołał
1 próba z HOL czyli bez presji chujnia
2 próba z UKR wynik w tym meczu nie ma wpływu na układ w tabeli czy 0 czy 3 pkt i tak 2 msc jeszcze większa chujnia
powiem szczerze że ja zagrałbym lepiej ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze, że to Błaszu zjebał karniaka a nie np. MILIK bo by chłopaka psychicznie zniszczono  Kuba ładnie strzelił, przy słupku, dołem, franca na bramcze poszła w ciemno i się nie udało. przy słupku????????? Tak http://euro2016.polsatsport.pl/zmarnowany-rzut-karny-blaszczykowskiego.html
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
chcieliście Sobiechem grać na euro
co wy tam palicie Stopczyk
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
iti co cie tak dziwi
na którym miejscu byśmy byli przy porażce z UKR?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
iti nie wiem, ja jakoś nigdy nie traktuję poważnie meczów o złote kalesony tzn sparingów
dla mnie to żaden wyznacznik, owszem z Ukrainą dno ale można było mu dać kolejną szansę np wczoraj
a nie w kółko Jodła i Jodła i to nawet wtedy gdy nie prowadzimy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam dziwne przekonanie, że gdyby Adaś prowadził Portugalię to wczoraj Sanches za chuja nie wyszedłby w wyjściowym 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
iti co cie tak dziwi
na którym miejscu byśmy byli przy porażce z UKR? Na drugim. Przy wygranej trzema bramkami lub wiecej bylibysmy na pierwszym. Dalej gralismy o pietruszke? Przy czym wtedy nie kalkulowalismy, ze drugie miejsce da nam drabinke marzen az do finalu.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
iti co cie tak dziwi
na którym miejscu byśmy byli przy porażce z UKR? Na drugim. Przy wygranej trzema bramkami lub wiecej bylibysmy na pierwszym. Dalej gralismy o pietruszke? Przy czym wtedy nie kalkulowalismy, ze drugie miejsce da nam drabinke marzen az do finalu. o pietruszke jeżeli chodzi o tabele zobacz że my przy 1-0 broniliśmy wyniku nie było ciśnienia żeby wygrać wyżej
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
iti nie wiem, ja jakoś nigdy nie traktuję poważnie meczów o złote kalesony tzn sparingów
dla mnie to żaden wyznacznik, owszem z Ukrainą dno ale można było mu dać kolejną szansę np wczoraj
a nie w kółko Jodła i Jodła i to nawet wtedy gdy nie prowadzimy Zwroc uwage na jeden fakt jaki nas spotkal na tym turnieju. W zadnym momencie nie musielismy gonic wyniku, nie musielismy grac bardziej ofensywnie zeby doprowadzic do strzelenia gola. Nawalka Jodlowcem (tak, mnie tez te zmiany denerwowaly) pilnowal wyniku. Wpuszczanie kogos ofensywnego nie mialo sensu ani ze Szwajcaria ani z Portugalia.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
wiadomo lewy i milik w podstawie takie bezapelacyjne
ale sobiech alternatywa dla milika, bo oczywiste ze lewego by nie zdejmowal co by sie ne dzialo
sobiech zlapal forme pod koniec sezonu, gosc troche juz ograny w tak silnej lidze jak bundesliga, a stepinski to przyszlosc, pojechal tam i nawet z ukraina nie zagral, gdzie wynik nie byl az tak istotny
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
iti co cie tak dziwi
na którym miejscu byśmy byli przy porażce z UKR? Na drugim. Przy wygranej trzema bramkami lub wiecej bylibysmy na pierwszym. Dalej gralismy o pietruszke? Przy czym wtedy nie kalkulowalismy, ze drugie miejsce da nam drabinke marzen az do finalu. o pietruszke jeżeli chodzi o tabele zobacz że my przy 1-0 broniliśmy wyniku nie było ciśnienia żeby wygrać wyżej Uwazam, ze nie mielismy takiej przewagi zeby ich cisnac do strzelenia kolejnych goli. Bardziej to wygladalo jak to Ukraina byla blizej wyrownania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez żartów do chuja pana Bitek, ale kto dawal realna szanse na zastapienie Lewego czy Milika w napadzie? Stepinski czy Sobiech? Dla mnie Sobiech. co znaczy realna szansa? Stępiński równa forma przez cały sezon, Sobiech 4 dobre mecze na koniec sezonu dla mnie wybór prosty i mam w dupie, że jeden gra w Ekstraklasie a drugi w Bundeslidze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie w kółko Jodła i Jodła i to nawet wtedy gdy nie prowadzimy Zwroc uwage na jeden fakt jaki nas spotkal na tym turnieju. W zadnym momencie nie musielismy gonic wyniku, nie musielismy grac bardziej ofensywnie zeby doprowadzic do strzelenia gola. Nawalka Jodlowcem (tak, mnie tez te zmiany denerwowaly) pilnowal wyniku. Wpuszczanie kogos ofensywnego nie mialo sensu ani ze Szwajcaria ani z Portugalia. nie mogę się zgodzić - iść na karne z Portugalią to samobójstwo biorąc pod uwagę różnicę w wyszkoleniu technicznym
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
przed meczem sie wszyscy obawiali krystyny, a gola strzelila jej kolezanka, renata 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bez żartów do chuja pana Bitek, ale kto dawal realna szanse na zastapienie Lewego czy Milika w napadzie? Stepinski czy Sobiech? Dla mnie Sobiech. co znaczy realna szansa? Stępiński równa forma przez cały sezon, Sobiech 4 dobre mecze na koniec sezonu dla mnie wybór prosty i mam w dupie, że jeden gra w Ekstraklasie a drugi w Bundeslidze nie chce mi sie sprawdzac, ale chyba druga polowke sezonu mial slabiutka stepinski 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|