|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fabian-9 Piszczek-8 Glik-9 Pazdan-8 Jędza-7 Krycha-8 Mąka-6 Kuba-8 Grosik-6 Kapustka-6 Lewy-7 Milik-5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiem tak...mam nadzieje ze Walia rozjedzie Portugalie jakims sposobem w polfinale
bo jak na razie spelnia sie moj koszmar ze druzyna ktora nie grala nic w grupie, weszla dalej na 3 remisach moze zostac mistrzem europy, wstyd
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
pazdan 9,chyba za to ze w Gorniku grał:) Forty prędzej już punktacja jak u uve niż jak u Ciebie. Glik 10 Pazdan 6. Naprawdę aż taką dysproporcje widziałeś w ich grze? przyznam ze oje ocena nie bierze pod uwage meczu z niemcami,bo nic z niego nie pamiętam,a tam Pazadan gral mecz zycia,ale juz potem bylo b przeciętnie,a tylko dobrej woli gebelsa z gwizdkiem,zawdzięcza brak red i karnego na ronaldo,i te jego podania pazad do fabjana,pazdan do najblizszego ,pazdan do fabiana itd,itd Pazdan grał turniej życia, był wszędzie, ambicją nadrabiał swoje braki. Dla mnie zasłużył na bardzo wysoką notę. A co do karnego z Portugalią to ok, ale czerwona kartka w żadnym wypadku tam się nie należała.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiem tak...mam nadzieje ze Walia rozjedzie Portugalie jakims sposobem w polfinale moim zdaniem tu już jaj nie będzie, i jeśli ich rozjadą to w karnych ale też muszę dodać że już nic mnie nie zdziwi więc jak coś proszę się nie sugerować 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pany najgorsze w tym wszystkim jest to , że po wczorajszym rozstrzygnięciu w meczu Belgia - Walia , mam nie odparte wrażenie że gralibyśmy w finale........, przy pozytywnym wyniku konfrontacji z Portugalią.....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przyznam ze oje ocena nie bierze pod uwage meczu z niemcami,bo nic z niego nie pamiętam,a tam Pazadan gral mecz zycia,ale juz potem bylo b przeciętnie,a tylko dobrej woli gebelsa z gwizdkiem,zawdzięcza brak red i karnego na ronaldo,i te jego podania pazad do fabjana,pazdan do najblizszego ,pazdan do fabiana itd,itd proponuję zapoznać się z wytycznymi UEFY, żeby później nie pisać takich bzdur
|
|
|
|
|
|
|
Co uefa zakazala gwizdac karnych?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 tak, zakazała 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Jezeli odpadna Niemcy i Francuzi to juz nie ma sensu dla mnie dalej grac w fantasy. Co z tego, ze Walia awansowala jak Ramsey zawieszony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HC5UC-M5WCE-5YHM9-7X39L-MRTE8J
Prosze macie 22 zl na Bet at Home wykorzystajcie sobie.
MIlego weekendu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musicie zagrac 3 x po kursie 1,5 i wyplacic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co uefa zakazala gwizdac karnych? jeśli jest karny to nie ma czerwa, zanotuj to sobie bo się kompromitujesz pisząc takie bzdury o karnym i czerwie
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Co uefa zakazala gwizdac karnych? jeśli jest karny to nie ma czerwa, zanotuj to sobie bo się kompromitujesz pisząc takie bzdury o karnym i czerwie ojj a szczesny z grecja sprzed 4laty 
|
|
|
|
|
|
|
Co uefa zakazala gwizdac karnych? jeśli jest karny to nie ma czerwa, zanotuj to sobie bo się kompromitujesz pisząc takie bzdury o karnym i czerwie znajdz mi taki przepis
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Co uefa zakazala gwizdac karnych? jeśli jest karny to nie ma czerwa, zanotuj to sobie bo się kompromitujesz pisząc takie bzdury o karnym i czerwie ojj a szczesny z grecja sprzed 4laty  Przepisy się zmieniają
|
|
|
|
|
|
|
ale takiego, o braku czerwonej nie ma
|
|
|
|
|
|
|
ale takiego, o braku czerwonej nie ma najważniejszą różnicą względem poprzednich przepisów jest ta dotycząca faulowania rywala w polu karnym. Jak wynika z przepisów IFAB, teraz jeśli zawodnik mający intencję odebrania piłki sfauluje rywala znajdującego się w polu karnym w dobrej pozycji strzeleckiej to powinien obejrzeć tylko żółtą kartkę. Do tej pory w większości przypadków taka sytuacja kończyła się wyrzuceniem piłkarza z boiska.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co uefa zakazala gwizdac karnych? jeśli jest karny to nie ma czerwa, zanotuj to sobie bo się kompromitujesz pisząc takie bzdury o karnym i czerwie znajdz mi taki przepis Co uefa zakazala gwizdac karnych? jeśli jest karny to nie ma czerwa, zanotuj to sobie bo się kompromitujesz pisząc takie bzdury o karnym i czerwie ojj a szczesny z grecja sprzed 4laty  słowo klucz "4 lata", obecnie UEFA wychodzi z założenia, że nie należy karać dwa razy za jedno przewinienie (karny i czerwona), oczywiście gdyby ktoś w polu karny złamał nogę przeciwnika to pewnie by dostał czerwoną, a sędzia jeszcze by i karnego podyktował ale w 90% przypadków jest karny i max żółta (najlepiej sprawdźcie sobie ile było karnych w meczach i ilu piłkarzy przy tej okazji wyleciało z boiska). mam wrażenie, że poza jedną imprezą raz na 2/4 lata to piłki nożnej nie oglądacie? bo o tej zmianie to nawet w przypadku meczów naszej ekstraklasy wałkowali już dobrych kilka miesięcy no ale może oglądacie tylko PL czy PD i to z obcym komentarzem to wasza niewiedza jest usprawiedliwiona.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany najgorsze w tym wszystkim jest to , że po wczorajszym rozstrzygnięciu w meczu Belgia - Walia , mam nie odparte wrażenie że gralibyśmy w finale........, przy pozytywnym wyniku konfrontacji z Portugalią..... Powiem uczciwie że sukcesem jest 5 meczów bez porażki a nie ćwiartka
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|