nawet mi leszczu do piet nie siegasz jaesli chodzi o typerke i doskonale to wiesz.Zarzuc lepiej kolejnym madrym mottem ktorego sie nauczyles ogladajac plebanie. Oprocz pieniadze to nie wszystko co to bedzie?
Zycie jest nowela?Carpe Diem czy moze coco dzambo i do przodu?
Przepraszam, że się wpierdalam w bójkę ale nie mogę się powstrzymać
Nie przejmuj sie banem i tak nic nie wnosiles i nie wnosisz oprocz beki,jak pisalem, jestes na podium najwiekszych przyglupow w historii tego forum, narazie masz srebny medal, ale zloty jest w zasiegu reki.
Nie przejmuj sie banem i tak nic nie wnosiles i nie wnosisz oprocz beki,jak pisalem, jestes na podium najwiekszych przyglupow w historii tego forum, narazie masz srebny medal, ale zloty jest w zasiegu reki.
aż taki qrwa tępy jestes baranie? pisz na pw, z kim ja gadam z amebą? łapy opadają
najpierw pierdolisz pieniadze to nie wszystko,rodzina naj a teraz nie radzisz sobie jak ciota ktora jestes i wjezdzasz na rodzine. Widzisz w tym hipokryzje arcykurwo?
najpierw pierdolisz pieniadze to nie wszystko,rodzina naj a teraz nie radzisz sobie jak ciota ktora jestes i wjezdzasz na rodzine. Widzisz w tym hipokryzje arcykurwo?
sam jestes qrwa ciota, bedziesz mnie wyzywal pierwszy prowokowal i uczyl ? pizda jestes frajerze
jesli nie widziales nic obrazliwego w swoich autystycznych postach to widocznie jestes glupszy niz przewidywalem, ale chuj taki juz sie urodziles losu nie zmienisz.