|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Raonicia jebnie na miętko, w finale Mareja nie przejdzie raonic równie swietnie servuje co cila.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Federer-Cilic Kto więcej podwójnych błędów serwisowych ? 2 @1,50 STS 0-7(zgłoś się) 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Raonicia jebnie na miętko, w finale Mareja nie przejdzie raonic równie swietnie servuje co cila. Ale Rao gorzej, a juz na pewno bardziej przewidywalnie gra z glebi kortu. Ogral go 6-4 6-4 6-4 w ktoryms z ostatnich Wimbledonow i w piatek zrobi to samo. Pozniej mu zostanie ogorek w postaci Murraya/Tsongi/Berdycha/Pouille. Najbardziej z tej czworki obawialbym sie Tsongi na miejscu Rogera 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
w 1rundzie pouille byl dogiem z copilem, 2.1 do 1.6 chyba sie kursy przedstawialy, a teraz ma szanse na 1/2 finalu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raonicia jebnie na miętko, w finale Mareja nie przejdzie raonic równie swietnie servuje co cila. ale jak wróci szybsza piłka na drugą strone to sra pod siebie
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Raonicia jebnie na miętko, w finale Mareja nie przejdzie raonic równie swietnie servuje co cila. Ale Rao gorzej, a juz na pewno bardziej przewidywalnie gra z glebi kortu. Ogral go 6-4 6-4 6-4 w ktoryms z ostatnich Wimbledonow i w piatek zrobi to samo. Pozniej mu zostanie ogorek w postaci Murraya/Tsongi/Berdycha/Pouille. Najbardziej z tej czworki obawialbym sie Tsongi na miejscu Rogera  w tym roku fed przegrał juz z nim, nie wiem gdzie, ale chyba gdzies w australii na poczatku sezonu, sydney?! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raonicia jebnie na miętko, w finale Mareja nie przejdzie raonic równie swietnie servuje co cila. Ale Rao gorzej, a juz na pewno bardziej przewidywalnie gra z glebi kortu. Ogral go 6-4 6-4 6-4 w ktoryms z ostatnich Wimbledonow i w piatek zrobi to samo. Pozniej mu zostanie ogorek w postaci Murraya/Tsongi/Berdycha/Pouille. Najbardziej z tej czworki obawialbym sie Tsongi na miejscu Rogera  w tym roku fed przegrał juz z nim, nie wiem gdzie, ale chyba gdzies w australii na poczatku sezonu, sydney?!  Brisbane
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Raonicia jebnie na miętko, w finale Mareja nie przejdzie raonic równie swietnie servuje co cila. Ale Rao gorzej, a juz na pewno bardziej przewidywalnie gra z glebi kortu. Ogral go 6-4 6-4 6-4 w ktoryms z ostatnich Wimbledonow i w piatek zrobi to samo. Pozniej mu zostanie ogorek w postaci Murraya/Tsongi/Berdycha/Pouille. Najbardziej z tej czworki obawialbym sie Tsongi na miejscu Rogera  nie mow, ze tsonga robi sie mareja ? kurs na niego przesadzony, ale te h2h
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Raonicia jebnie na miętko, w finale Mareja nie przejdzie raonic równie swietnie servuje co cila. Ale Rao gorzej, a juz na pewno bardziej przewidywalnie gra z glebi kortu. Ogral go 6-4 6-4 6-4 w ktoryms z ostatnich Wimbledonow i w piatek zrobi to samo. Pozniej mu zostanie ogorek w postaci Murraya/Tsongi/Berdycha/Pouille. Najbardziej z tej czworki obawialbym sie Tsongi na miejscu Rogera  w tym roku fed przegrał juz z nim, nie wiem gdzie, ale chyba gdzies w australii na poczatku sezonu, sydney?!  Ta, gdzies w Australii, ale tu sie gra do trzech wygranych setow, a tamten turniej to byla raptem 250-tka. Roger bierze ten polfinal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tronk,jeszcze przed południem mówiłeś, że Cilic bez szans z Fedem Tsonga 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
tronk,jeszcze przed południem mówiłeś, że Cilic bez szans z Fedem Tsonga  I mial racje patrzac na to kto wygral.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tronk,jeszcze przed południem mówiłeś, że Cilic bez szans z Fedem Tsonga  I mial racje patrzac na to kto wygral. no tak, cilic był bez szans  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po Halle to 90% mówiło że ćwierćfinał to max Federera, a teraz mu Szlema przyznają. Ale co się dziwić takie ludzkie gadanie 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
oczekiwanie teraz na tsonga z murrayem, licze po cichu zeby sie uwineli do 21 nie chce miec dylematu na wieczor.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Po Halle to 90% mówiło że ćwierćfinał to max Federera, a teraz mu Szlema przyznają. Ale co się dziwić takie ludzkie gadanie  Ja ciagle wierzylem, ale dopoki byl Novak w grze to bylo bardziej czcze gadanie, a kiedy odpadl to juz wcale nie jest takie nierealne. Teraz czekam na powtorke z AO'08 jak anonimowy Tsonga pyknal Panicza na lajcie.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tronk,jeszcze przed południem mówiłeś, że Cilic bez szans z Fedem Tsonga  I mial racje patrzac na to kto wygral. no tak, cilic był bez szans   zacytuj prosze gdzie tak napisalem  nie lubie jak ktos przeinacza moja mysl.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tsonga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisałeś chyba, że hc na Cilicia nie jest taki pewny
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
@4 na Rogera pobrane za |Jagiełłę|  człowiek zalatany nie ma czasu nawet popatrzeć  widziałem koło 5 na króla , ile było najwięcej orientuje się ktoś ?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Po Halle to 90% mówiło że ćwierćfinał to max Federera, a teraz mu Szlema przyznają. Ale co się dziwić takie ludzkie gadanie  ja mu dawałem max cwiare po tym halle bo grał słabo, 1runda tez slaba z ziemniaczanym pella, dalej to juz wygladalo duzo lepiej, zaskoczył mnie roger tym ze to wyciagnał z 0-2 dzisiaj, byl juz nawet w zaswiatach broniac kilka meczboli, a ten powrócił, szacun ferdek
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|