|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak sobie myślę.. żeby się nie okazało że Legia tak słabiutkim składem zrobi LM - tak na złość poprzednim sezonom, w których byli kilka razy mocniejsi.
Tylko szanujmy się, na ten moment ciężko myśleć o mistrzostwie. W LM byłoby karcenie na łapach i dwucyfrówki w dwumeczach. Jeszcze odejdzie pewnie Niko, Pazdan, Gilerme. Tak słabo nie było dawno.
No ale jeszcze Trenczyn nie odpadł, a mają potencjał na awans z Ł3.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi już tak się nie pręż bo w celnych 8-3 dla Słowaków
gdyby zamiast Malarza stal w bramce Miśkiewicz to pewnie forty byłby blisko z tym cs 4-1
|
|
|
|
|
|
|
Nie piernicz forty, bo stawiałeś - chyba - 3:0 dla Słowaków.  zle sie wyrazilem ,stawialem 4-1 dla slowackiej druzyny Niby tak, ale... W takim razie to nie Twoje ? Trencin azj [email protected] boks Trencin azj -2@12 boks chodzilo o ten wieczorny konkurs na dw:)
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Właśnie akagi. Trochę pokory!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak sobie myślę.. żeby się nie okazało że Legia tak słabiutkim składem zrobi LM - tak na złość poprzednim sezonom, w których byli kilka razy mocniejsi.
Tylko szanujmy się, na ten moment ciężko myśleć o mistrzostwie. W LM byłoby karcenie na łapach i dwucyfrówki w dwumeczach. Jeszcze odejdzie pewnie Niko, Pazdan, Gilerme. Tak słabo nie było dawno.
No ale jeszcze Trenczyn nie odpadł, a mają potencjał na awans z Ł3. ejj...no jak to przeciez @akagi obiecal LM dla L w tym roku... ja juz TV zakupilem pod to ...to nie bedzie LM jednak?
|
|
|
|
|
|
|
No ale jeszcze Trenczyn nie odpadł, a mają potencjał na awans z Ł3. jakby jakim cudem weszli(czego życze)to Tamci by nie odeszli(moze) ejj...no jak to przeciez @akagi obiecal LM dla L w tym roku... ja juz TV zakupilem pod to ...to nie bedzie LM jednak?
|
|
|
|
|
|
|
jakby jakim cudem weszli(czego życze)to Tamci by nie odeszli(moze)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ale jeszcze Trenczyn nie odpadł, a mają potencjał na awans z Ł3. ejj...no jak to przeciez @akagi obiecal LM dla L w tym roku... ja juz TV zakupilem pod to ...to nie bedzie LM jednak? [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez rozstawienia będzie ciężki temat
no chyba, że koralik zaraz ściągnie Hummelsa, Neila Taylora i Griezmanna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi już tak się nie pręż bo w celnych 8-3 dla Słowaków
gdyby zamiast Malarza stal w bramce Miśkiewicz to pewnie forty byłby blisko z tym cs 4-1 Tak tak tak. Gdyby, gdyby, gdyby.... Przy takich założeniach to można zarówno odpaść na początku jak i zdobyć LM. Liczy się wynik końcowy, a na tę chwilę minimalnie lepsza jest Legia. Czy z tym się zgadzasz ?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
I jak tu nie lubić mecz.pl. Legia przegra hujnia straszna, wygra jeszcze większa hujnia bo w złym stylu. Jak awansują do LM to też będzie żle, przegrają wszystko po 10-0, ale jakby coś wygrali to i tak będzie że fuks 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby jakim cudem weszli(czego życze)to Tamci by nie odeszli(moze) Jeżeli Pazdan zostanie w Legii to będzie jednym z największych wydygańców i debilów w historii naszej piłki. Gilerme to już pewnie dawno podpisany tylko czekają do końca eliminacji. Za duży kozak żeby tutaj gnił.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak tu nie lubić mecz.pl. Legia przegra hujnia straszna, wygra jeszcze większa hujnia bo w złym stylu. Jak awansują do LM to też będzie żle, przegrają wszystko po 10-0, ale jakby coś wygrali to i tak będzie że fuks  co ty za brednie wypisujesz zobacz sobie komentarze bezposrednio po gwizdku a potem dopiero oceniaj innych indywidualnie a nie wrzucasz wszystkich do jednego wora gamoniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
owszem Legia jest na najlepszej drodze do IV rundy ale jednak nie napinałbym muskułów bo jaki koń jest każdy widzi wskazana ciężka praca a nie popadanie w samozachwyt  na samozachwyt był czas jak Legia strzelał 6 Celtom(i to tylko do momentu aż się okazało, że Bereś ...)
|
|
|
|
|
|
|
jakby jakim cudem weszli(czego życze)to Tamci by nie odeszli(moze) Jeżeli Pazdan zostanie w Legii to będzie jednym z największych wydygańców i debilów w historii naszej piłki. Gilerme to już pewnie dawno podpisany tylko czekają do końca eliminacji. Za duży kozak żeby tutaj gnił. jak to mowią na Targówku-"dywagujesz"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak tu nie lubić mecz.pl. Legia przegra hujnia straszna, wygra jeszcze większa hujnia bo w złym stylu. Jak awansują do LM to też będzie żle, przegrają wszystko po 10-0, ale jakby coś wygrali to i tak będzie że fuks  No ale chyba wyjątkowo nie powinieneś do mnie się odnosić, bo ja tylko napisałem że na złość mogą teraz awansować. Co do słabości L nie ma nawet dyskusji, jak grają tacy grajkowie jak aleksandrow, brzyski to dajmy spokój. A na ławce nie ma kogo wpuścić. Piłkarsko słabsi od Trenczyna, ale to eliminacje i liczy się wynik. Jak zgarną za awans te 70mln to chyba sam Leśny powie że grali chuja.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
I jak tu nie lubić mecz.pl. Legia przegra hujnia straszna, wygra jeszcze większa hujnia bo w złym stylu. Jak awansują do LM to też będzie żle, przegrają wszystko po 10-0, ale jakby coś wygrali to i tak będzie że fuks  co ty za brednie wypisujesz zobacz sobie komentarze bezposrednio po gwizdku a potem dopiero oceniaj innych indywidualnie a nie wrzucasz wszystkich do jednego wora gamoniu Gamonia to sobie w rodzinie poszukaj pajacu. Wczorajszych komentarzy nie czytałem, nie każdy siedzi na forum 24h
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ejj...no jak to przeciez @akagi obiecal LM dla L w tym roku... ja juz TV zakupilem pod to ...to nie bedzie LM jednak? A Ty jesteś tylko taka malutka złośliwa gnida. Kumasz to, czy nie za bardzo? Jak nie za bardzo, to penetruj forum, wyszukuj i z czasem coś znajdziesz dla Siebie, żeby próbować się odegrać.  A traktowałem Cię poważniej. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|