|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Fechu, zawsze należy poznać wersję drugiej strony - łatwo można oczernić i skrzywdzić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
też myślałem o bramce HJK, @1.83
tylko czytam, że osłabieni trochę zagrają w Goteborgu Czorny i Okopcony, w lidze 12 bramek.. no właśnie i tu mamy mały problem ale pewnie gdyby nie te osłabienia to i kurs byłby max 1.5 a nie 1.83
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś ten Kraków trefny do userów...Nanek HKS, beks, Uve 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
moze west ham cos odwali jak to było rok temu, z kims z malty uyebali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
póki co mam dubla Hajduk strzeli/Maribor strzeli @2.25
a co dalej, intensywnie myślę ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy teraz akagi również będziesz tak bronił swojego pupila... To jest inny temat, który należy bezsprzecznie piętnować. A broniłem " pupila " jeszcze przed tą aferą. Ty, jeżeli tak śledzisz wpisy wszystkich, powinieneś to zauważyć. Widzę fechu, ale to tak na marginesie, że lubisz afery. Często je prowokujesz swoimi " niewinnymi " wpisami. Kręci Cię to, bardziej niż żona ? Ale nie wchodzę w Twoje życie prywatne, bo to tylko Twoja sprawa i Twój problem. Każdy ma swoje.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Fechu, zawsze należy poznać wersję drugiej strony - łatwo można oczernić i skrzywdzić  Tak burbonie, ale tutaj sprawa jest prosta i klarowna. Napisał PW 2 czy 3 tygodnie temu do TEO, że wysłał Jacka i od tamtej pory się nie odezwał. Na privy od TEO nie odpowiada, a w międzyczasie normalnie loguje się na forum i od czasu do czasu coś napisze. Oczywistym jest, że nie wysłał tylko oszukał. beks jak dał dupy to od razu dostał pociski więc dlaczego tu ma być inaczej. Zresztą napisałbym tak samo nawet jeśli byłby to Biczu, pacyfek czy bitnap. Nie cierpię ludzi bez honoru. A jakby go miał to by napisał, że zbiera kieszonkowe i wyśle tego Jacka jak uzbiera 100 zł. Naraziłby się na śmieszność, ale przynajmniej zachował fair. Tyle w temacie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To forum to jest jedna wielka afera 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
też myślałem o bramce HJK, @1.83
tylko czytam, że osłabieni trochę zagrają w Goteborgu Czorny i Okopcony, w lidze 12 bramek.. no właśnie i tu mamy mały problem ale pewnie gdyby nie te osłabienia to i kurs byłby max 1.5 a nie 1.83 nie zaprzeczam Bitek, co do tego, że w obronie wcześniaki średnio, jednak w pucharach to trochę lepiej wygląda.. ja będę się trzymał swojego 2-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Fechu, zawsze należy poznać wersję drugiej strony - łatwo można oczernić i skrzywdzić  Tak burbonie, ale tutaj sprawa jest prosta i klarowna. Napisał PW 2 czy 3 tygodnie temu do TEO, że wysłał Jacka i od tamtej pory się nie odezwał. Na privy od TEO nie odpowiada, a w międzyczasie normalnie loguje się na forum i od czasu do czasu coś napisze. Oczywistym jest, że nie wysłał tylko oszukał. beks jak dał dupy to od razu dostał pociski więc dlaczego tu ma być inaczej. Zresztą napisałbym tak samo nawet jeśli byłby to Biczu, pacyfek czy bitnap. Nie cierpię ludzi bez honoru. A jakby go miał to by napisał, że zbiera kieszonkowe i wyśle tego Jacka jak uzbiera 100 zł. Naraziłby się na śmieszność, ale przynajmniej zachował fair. Tyle w temacie.  a jak tak, to przepraszam 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Tak akagi, lubię afery. Gdyby ludzie zachowywali się jak należy to nie byłoby czego piętnować. A jeśli piszesz o delikatnych prowokacjach i szyderze to potwierdzam, lubię to. Ale to kwestia jakie kto ma poczucie humoru. Jeden to wyłapie drugi nie i fakt z tego mogą wychodzić "różne" sytuacje. Ale to nie mój problem. Kumasz to? Czy nie bardzo? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
właśnie myślę czy -1.5 nie lepsze niż golik gości  bo tak coś czuję, że IFK ze 2-3 włoży na luzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie, nie dotarł, nie będę się łajzą zajmował. Co to znaczy nie będę się zajmował, trzeba takich kmiotów piętnować. Ciekawe czy teraz akagi również będziesz tak bronił swojego pupila... Fechu piętnować można, ale aktywność tego jegomościa spadła okrutnie po przegranym zakładzie, na pw nie odpisał od tygodnia, tylko się loguje i czyta forum  banować śmieciaty się ogarnij, bo te twoje hasła i brak szacunku do ludzi to jest jakiś dramat. To nazewnictwo: Śmieć, to coś, debil, itd....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To forum to jest jedna wielka afera  to na chu.. tu siedzisz 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
jeżeli już poruszamy temat...
strzeli/nie strzeli...to co myślicie o łover np o3 @3 czy bts @1,83 w mieście, co to zowie się podobnie jak roślina wykorzystywana na paszę dla bydła rogatego..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie chyba tylko ślepy nie zauważył, że od momentu jak TEO napisał o sprawie, uve zupełnie ucichł choć wcześniej siedział dzień i noc i rąbał post za postem
pisałem już dawno, że to niepoważny gość i robi sobie na forum domowe przedszkole podając wirtualne typy - farmazoniarza rozpoznasz z daleka
banujcie takie mendy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
właśnie myślę czy -1.5 nie lepsze niż golik gości  bo tak coś czuję, że IFK ze 2-3 włoży na luzie weź tez pod uwagę, że mogą aż tak nie szaleć, bo brak Bomana z przodu, też robi różnicę..
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
baran, to do mnie było ??
|
|