Wszystko wskazuje na to, ze za dwójką nowych słupów w Wiśle stoi Wojciechowski. Przeszłość klubu nie rysuje się w kolorowych barwach...
Skad to wiesz? Bedzie ciekawie jezeli to sie potwierdzi
Po części wychodzi to po złożeniu wszystkiego w całość, ten jeden gość jest lanserem z Warszawki, a Citko był już jego doradcą. A podobne głosy usłyszałem od osób będących bliżej klubu.
Wszystko wskazuje na to, ze za dwójką nowych słupów w Wiśle stoi Wojciechowski. Przeszłość klubu nie rysuje się w kolorowych barwach...
Skad to wiesz? Bedzie ciekawie jezeli to sie potwierdzi
Po części wychodzi to po złożeniu wszystkiego w całość, ten jeden gość jest lanserem z Warszawki, a Citko był już jego doradcą. A podobne głosy usłyszałem od osób będących bliżej klubu.
To ma sens, ale...ten lansio z Wawki chcial kupic Korone jeszcze nie tak dawno. Po co Wojciechowskiemu Korona? Ani to tradycji zbyt duzych nie ma w porownaniu do nawet Polonii czy Wisly ani pilkarzy, na ktorych mozna oprzec budowe druzyny.
No właśnie ta opcja z Koroną ni pasuje mi do tego. Tyle, że trochę wcześniej pojawiły się głosy, że Wojciechowski rozmawiał z Cupiałem o przejęciu Wisły, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło. W najbliższym czasie wszystko powinno się wyjaśnić.