wiem że jest mało spotkań do gry i w związku z tym jest nudniej więc trzeba jakoś życ i się wyróżniać na forum więc sO prowokacje. Tylko może wymyśl coś swojego a nie pantibowski tekst z dupy. Przecież stać Cie na to, IQ Ameby nie masz (podobno), każdego traktujesz z góry i z założenia wiesz, że ten ktoś kto z Tobą wdaje się w dyskusję to nie kuma, bo zawsze to pytanie pada czy kumasz czy nie za bardzo. Zakładasz jednak, że nie kuma więc po co pytasz?
wiem że jest mało spotkań do gry i w związku z tym jest nudniej więc trzeba jakoś życ i się wyróżniać na forum więc sO prowokacje. Tylko może wymyśl coś swojego a nie pantibowski tekst z dupy. Przecież stać Cie na to, IQ Ameby nie masz (podobno), każdego traktujesz z góry i z założenia wiesz, że ten ktoś kto z Tobą wdaje się w dyskusję to nie kuma, bo zawsze to pytanie pada czy kumasz czy nie za bardzo. Zakładasz jednak, że nie kuma więc po co pytasz?
Ja spytam o coś? obiad ze słoika zjadłeś ? ? ?
ciau
czy ty pierdolnięty przygłupie przestaniesz się w końcu podniecać moją osobą?
w co drugim twoim poście widzę mój nick
zajmij się sobą i dla własnego dobra skończ z tym Meksykiem bo za chwilę gul ci zęby wybije, marny korposzczurze
Na światło dziennie wychodzą kolejne problemy z prawem nowego właściciela Wisły Kraków. Teraz okazuje się, że Jakub Meresiński podrobił świadectwo ukończenia szkoły średniej oraz świadectwo maturalne.
Tomasz Ozimek, rzecznik prokuratury okręgowej w Częstochowie, informuje w rozmowie z lovekrakow.pl: - Podrobił świadectwo ukończenia jednego z liceów w Tychach oraz świadectwo maturalne. Były wystawione na 2006 rok.
Dalej czytamy, że w 2013 roku, nowy właściciel klubu z Krakowa korzystając z tych dokumentów "wpisał się na listę studentów jednej z częstochowskich uczelni na kierunek Administracja".
Meresiński został skazany w związku z tą sprawą na grzywnę w wysokości 1000 złotych (100 stawek dziennych po 10 złotych). Wyrok jest prawomocny.