|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś ze stopki na stronie zniknęło logo Skrill (wczoraj jeszcze było). To może oznaczać, że nowi klienci też już nie mogą korzystać z tego portfela.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie bez zmian, próby walki z supportem, wsparcie od SBR nic nie daje. Ciekaw jestem czy MGA zainterweniuje, bo szperając w Internecie natrafić można na coraz to nowych userów z problemem wypłaty. Nie ma tu mowy o działaniu wyrywkowym, koszą aż miło. Nie ma zasady, czy user ma staż długi czy krótki, czy ich ograł czy też nie. Wygląda na to, że Unibet na dobre wypada z elity (pod względem wiarygodności) i dołącza do grona bukmacherów-krzaków, gdzie już sama wpłata pieniędzy daje sporą dawkę adrenaliny, czy uda się coś wypłacić... żenada. 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Mam obecnie informację, że moje konto jest obecnie niedostępne... rano jeszcze było ok, zlecałem wypłatę, teraz się chciałem zalogować i taka informacja, ma/miał ktoś podobnie?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Mam obecnie informację, że moje konto jest obecnie niedostępne... rano jeszcze było ok, zlecałem wypłatę, teraz się chciałem zalogować i taka informacja, ma/miał ktoś podobnie? Ogolnie raczej bo mam tak samo
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
u mnie również to samo... od 3 minut około.. myślę, że problem techniczny, bo dziwnie live działał chwilę przed tym
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki Panowie  wygląda, że jest już ok:)
|
|
|
|
|
|
|
pare zl wygrane na RIO,i zegnaj skrillu. Z mojej strony ,żegnaj unibecie(po 18-latach bytnosci u nich)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pół godziny pisania na czacie Unibet z jakąś Monica - zero kompetencji i wiedzy z jej strony i nie uzyskałem informacji dlaczego nie uzyskałem bonusa . w końcu napisała "informację wyśle mailem" i huj żenada 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pare zl wygrane na RIO,i zegnaj skrillu. Z mojej strony ,żegnaj unibecie(po 18-latach bytnosci u nich) I to jest najsmutniejsze... Człowiek gra latami w tej firmie (aczkolwiek ja aż takiego stażu jak Ty nie mam) po czym jest traktowany jak złodziej, oszust? Bo nie wiem jak inaczej nazwać fakt, że niektórym userom daje się możliwość wypłacać jak chcą, a innym się narzuca okrojoną wersję i jak nie pasuje to z chęcią przygarniemy środki pozostałe na koncie...  unibet
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Panowie. To zabrzmi glupio, ale moze daliscie dupy?
Unibet dal mi ostatnio bonus od depozytu, dokonalem obrotu i takie tam. Chcialem wyplacic pieniadze na Skrilla z wysokosci telefonu. Nie dalo sie - Skrilla brak. Wszedlem z wysokosci komputera. Skrill jest, wyplata zlecona i pieniazki beda za niedlugo na koncie.
Sprawdzcie u siebie czy przez kompa (tablet?) Skrill u was jest.
|
|
|
|
|
|
|
ja nie korzystalem z mobilnej wersji,i nie mam skrilla
|
|
|
|
|
|
|
Unibet przywrocił skrilla(przynajmniej u mnie)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety nie wszystkich spotkał ten zaszczyt. Znamienne jest to, że w stopce na stronie nie ma logo ani Skrilla, ani Netellera. Firma wysyła tym samym komunikat do nowych klientów "Nie wpłacisz do nas za pomocą Skrilla/Netellera".
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Niestety nie wszystkich spotkał ten zaszczyt. Znamienne jest to, że w stopce na stronie nie ma logo ani Skrilla, ani Netellera. Firma wysyła tym samym komunikat do nowych klientów "Nie wpłacisz do nas za pomocą Skrilla/Netellera". A to ciekawe. Przecież wszyscy byli przekonani, że skrill został zabrany tym co są/byli na plusie, a o żadnym nowym kliencie nie wiadomo czy będzie na plusie czy minusie.
|
|
|
|
|
|
|
Niestety nie wszystkich spotkał ten zaszczyt. Znamienne jest to, że w stopce na stronie nie ma logo ani Skrilla, ani Netellera. Firma wysyła tym samym komunikat do nowych klientów "Nie wpłacisz do nas za pomocą Skrilla/Netellera". ja widzę w stopce logo skrilla, netellera i paysafecard,czyli calej szajki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja widzę w stopce logo skrilla, netellera i paysafecard,czyli calej szajki To zmienia postać rzeczy. Usunąłem ciasteczka, więc chyba chodzi o adres IP. Mój teoretycznie jest polski, ale jak go traktuje serwer Unibetu - nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A widzisz go też po wylogowaniu?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Bez logowania widac [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra, jeżeli chodzi o stopkę, sprawę mamy rozwiązaną. Na pl.unibet.com widać Skrilla i Netellera a na unibet.com nie.
Co nie zmienia faktu, że ja po zalogowaniu na którejkolwiek z tych stron nadal nie mogę ani wpłacać, ani wypłacać tymi kanałami.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|