|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
podorabiali się ludziska fortun na stadionie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz "towarzyski" Tenerife-Las Palmas 5 kartek żółtych i 2 czerwone i jeszcze ok. 30 minut do końca  wiesz o tym ze w towarzyskim jak jest czerwona to za tego co zszedl wchodzi nastepny z lawki i dalej graja po 11 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz "towarzyski" Tenerife-Las Palmas 5 kartek żółtych i 2 czerwone i jeszcze ok. 30 minut do końca  i jeszcze jedno czerwo, ale tam się muszą naparzać 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Taką renomę ma PP, że nawet Zagłębie odpuszcza... szkoda gadać taka renoma ze półamatorskie błekitni awansowali do 1/2 finału.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biczu co z tym dabrowskim w lidze weszlo?? jeszcze mu nie zmienili koszulki ? no wlasnie nie. caly czas jest w barwach zaglebia Musisz go sprzedać i znowu kupić, za takie same pieniądze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie porównujmy PP do ostatniej drogi przed LM. masz rację bo w el.LM będzie jeszcze ciężej więc wnioski nasuwają się same
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz "towarzyski" Tenerife-Las Palmas 5 kartek żółtych i 2 czerwone i jeszcze ok. 30 minut do końca  i jeszcze jedno czerwo, ale tam się muszą naparzać  i jeszcze jedno i jeszcze raz... 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Biczu co z tym dabrowskim w lidze weszlo?? jeszcze mu nie zmienili koszulki ? no wlasnie nie. caly czas jest w barwach zaglebia Musisz go sprzedać i znowu kupić, za takie same pieniądze. jaja jak berety
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Aston Villa też widać że ma w dupie puchar i walczy o Premier 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Biczu co z tym dabrowskim w lidze weszlo?? jeszcze mu nie zmienili koszulki ? no wlasnie nie. caly czas jest w barwach zaglebia Musisz go sprzedać i znowu kupić, za takie same pieniądze. ale odjebali  widać że porządni programiści tam robią robotę
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Biczyk - ja kiedyś śmigałem na stadion po skarpetki i koszulki nike, adidas
w piątek po szkole się jechało, w nocy zakupy, a w sobotę przed południem stałem już z towarem na ulicy koło hali targowej. Kase wtedy się na tym robiło że jak straż miejska podchodziła ( nie uciekałem nawet) to mandaty na miejscu chciałem płacić. Z jednym dostawcą byłem już tak zaznajomiony że słał mi paczki do Gdyni żebym nie musiał za często jeździć a jak już jeździłem to tylko na melanże. Piękne czasy to były, całe osiedle śmigało w koszulkach i skarpetach ode mnie i jeszcze pomagali gonić po swoich znajomych a ja miałem starszego kumpla co w latach 90 zapoznał Turasa i robił z nim interesy na jeansach (spodnie, kurtki, koszule) W ciągu 5 lat zbił taką kasę że wybudował sobie pałacyk na wsi z basenem a później gdy już szło gorzej otworzył restaurację a teraz tam stoi narodowy i kto inny na tym trzepie kapuste.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Najlepsze jest to, że masz wtedy 1 transfer w plecy 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
chujowa ta liga weszlo na maksa. jeszcze mi zle pkt policzyli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taką renomę ma PP, że nawet Zagłębie odpuszcza... szkoda gadać jutro Ruch odpuszcza bankowo PP. na dniach odchodzi do Nantes Stępiński więc o utrzymanie będzie ciężko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w piątek po szkole się jechało, w nocy zakupy, a w sobotę przed południem stałem już z towarem na ulicy koło hali targowej. Kase wtedy się na tym robiło że jak straż miejska podchodziła ( nie uciekałem nawet) to mandaty na miejscu chciałem płacić. Z jednym dostawcą byłem już tak zaznajomiony że słał mi paczki do Gdyni żebym nie musiał za często jeździć a jak już jeździłem to tylko na melanże. Piękne czasy to były, całe osiedle śmigało w koszulkach i skarpetach ode mnie i jeszcze pomagali gonić po swoich znajomych a ja miałem starszego kumpla co w latach 90 zapoznał Turasa i robił z nim interesy na jeansach (spodnie, kurtki, koszule) W ciągu 5 lat zbił taką kasę że wybudował sobie pałacyk na wsi z basenem a później gdy już szło gorzej otworzył restaurację a teraz tam stoi narodowy i kto inny na tym trzepie kapuste. jak to kto? syrenka warszawska pani Hania
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
chudy powinien napisać książkę
"Ajwen"się chowa
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie porównujmy PP do ostatniej drogi przed LM. masz rację bo w el.LM będzie jeszcze ciężej więc wnioski nasuwają się same Wiadomo, że nie powinno tak być, ale zaangażowanie, a przede wszystkim KONCENTRACJA w meczu z Irolami będą zupełnie inne niż dzisiaj.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
w piątek po szkole się jechało, w nocy zakupy, a w sobotę przed południem stałem już z towarem na ulicy koło hali targowej. Kase wtedy się na tym robiło że jak straż miejska podchodziła ( nie uciekałem nawet) to mandaty na miejscu chciałem płacić. Z jednym dostawcą byłem już tak zaznajomiony że słał mi paczki do Gdyni żebym nie musiał za często jeździć a jak już jeździłem to tylko na melanże. Piękne czasy to były, całe osiedle śmigało w koszulkach i skarpetach ode mnie i jeszcze pomagali gonić po swoich znajomych a ja miałem starszego kumpla co w latach 90 zapoznał Turasa i robił z nim interesy na jeansach (spodnie, kurtki, koszule) W ciągu 5 lat zbił taką kasę że wybudował sobie pałacyk na wsi z basenem a później gdy już szło gorzej otworzył restaurację a teraz tam stoi narodowy i kto inny na tym trzepie kapuste. jak to kto? syrenka warszawska pani Hania tak, ta od walca.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
fechu wez nie usprawiedliwiaj
|
|