|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby nie bylo nie zmienia to faktu ze bedziemy swiadkami historycznych wydarzen.
Albo historycznego sukcesu na nastepne 20 lat albo najwiekszej w dziejach wtopy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak już czysto zawodowo. Kto chce grać przeciwko Legii, niech wali już teraz. Kurs Wam spada, nie traćcie okazji.  Dla będących odmiennego zdania, trzeba czekać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiekszosc januszy dzis skupiona na igrzyskach i pewnie beda siatke ogladac..nawet dobrze nie ma w mediach takieko pompowania balonika..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiekszosc januszy dzis skupiona na igrzyskach i pewnie beda siatke ogladac..nawet dobrze nie ma w mediach takieko pompowania balonika.. Siatka się skończy do meczu Legii
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
wiekszosc januszy dzis skupiona na igrzyskach i pewnie beda siatke ogladac..nawet dobrze nie ma w mediach takieko pompowania balonika.. Siatka się skończy do meczu Legii Zakład o Jacka, że nie? 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
 Legia 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
orientuje się ktoś gdzie w tej chwili jest najwięcej na wygraną Legii ? w 365 mam 2.15
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Janusze niech sobie oglądają siatkę, a potem Małysza z odtworzenia. A w Dublinie wszystkie Janusze, którzy będą chcieli oglądać mecz z sektora Legii, będą z niego wypraszani siłą, bądź godnością osobistą. 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Dzięki Fechu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiekszosc januszy dzis skupiona na igrzyskach i pewnie beda siatke ogladac..nawet dobrze nie ma w mediach takieko pompowania balonika.. Siatka się skończy do meczu Legii Zakład o Jacka, że nie?  No parę minut poślizgu może będzie 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Janusze niech sobie oglądają siatkę, a potem Małysza z odtworzenia. A w Dublinie wszystkie Janusze, którzy będą chcieli oglądać mecz z sektora Legii, będą z niego wypraszani siłą, bądź godnością osobistą.  A tego, to ja nie rozumie akurat. będąc przypadkiem w Dublinie, chętnie poszedłbym popatrzeć i cieszyć się z awansu polskiej drużyny - nawet Legii, której to kibicem oddanym na pewno nie jestem, ale jestem za to Januszem, którego trzeba wykopać z sektora... ale cóż.... pewnie i tak tego... nie (s)kumam... dlatego...nie będzie przypadku powodzenia życzę szczerze  witam serdecznie wszystkich
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
McMillan za gejzerami 3 z lukaszenkami 2 i w lidze krol strzeclow
trzeba uwazac
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
normalnie grał bym dzis L, ale po kryminale jakim zagrali z górnikiem to no bet, a z zasady przeciwko nie grywam.  i ciekawe czy kucharczyk wyjdzie w pierwszym, kazdy kto jest aktywny i gra po jakichs osiedlowkach nie zagrał by gorzej od niego. bedzie widac co dzis pokaza na tle pogromcow bate borysów. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
a z typow dzis celtic, awans romy, i villareal dnb.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Tronk!!! Celtic? Ta banda amatorow? Nie ruszalbym po takim kursie - juz wolalbym pograc DNB amatorow z Legii, bo przegrac tego nie wypada, nie powinni i nie moga. Kurs nieco mniejszy, ale "lepszy" imo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
burbon, wyjaśnię żebyś (s)kumał. Jakbyś był dzisiaj przypadkiem ( z tragarzami ? ) w Dublinie, będąc zarazem Januszem, to możesz mecz obejrzeć również z innej perspektywy niż sektor Legii. Jako Janusz znajdziesz zapewne Swoje miejsce na ziemi, lub na stadionie w Dublinie. Z poważaniem 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Janusze niech sobie oglądają siatkę, a potem Małysza z odtworzenia. A w Dublinie wszystkie Janusze, którzy będą chcieli oglądać mecz z sektora Legii, będą z niego wypraszani siłą, bądź godnością osobistą.  A tego, to ja nie rozumie akurat. będąc przypadkiem w Dublinie, chętnie poszedłbym popatrzeć i cieszyć się z awansu polskiej drużyny - nawet Legii, której to kibicem oddanym na pewno nie jestem, ale jestem za to Januszem, którego trzeba wykopać z sektora... ale cóż.... pewnie i tak tego... nie (s)kumam... dlatego...nie będzie przypadku powodzenia życzę szczerze  witam serdecznie wszystkich  Burbonie to ja ci juz teraz cos powiem. Nie ma opcji zebys sie cieszyl z awansu Legii do LM po meczu w Dublinie 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Tronk!!! Celtic? Ta banda amatorow? Nie ruszalbym po takim kursie - juz wolalbym pograc DNB amatorow z Legii, bo przegrac tego nie wypada, nie powinni i nie moga. Kurs nieco mniejszy, ale "lepszy" imo  wiesz Iti nie wiem sam, ale w takiej formie co oni graja to nie zdziwila by mnie nawet przegrana, a celtic no własnie troche słaby kurs a zydki wyrzucili sam olympiakos, moze gol zydkow ?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Widzialem jakies urywki, opisy meczu z LOTTO, ale dzisiaj bedzie inna koncentracja, inne podejscie, inna mobilizacja. Bez porownania jakis Gornik Leczna w jednym z 329382983 meczow calej ligi do meczu hmm dwudziestolecia z ktorej strony by na to nie patrzec. Beda jezdzic na dupach, beda grac na 0 z tylu, ale sam Nikolic moze i powinien cos urwac. Tym bardziej, ze pewnie po awansie odejdzie do Hull czy gdzies na zachod.
Zydki wywalili Olympiakos, bo z tego co czytalem zaczela sie tam dziac patologia od jakiegos czasu i ich trener w ogole nie ogarnia tego co sie dzieje. Pilki nie typuje w zasadzie, ale Celtic sie slizga - porazka z mistrzem Gibraltaru, ledwo przeszli Astane, rok temu ich Legia zgwalcila - po takim kursie tego bym nie gral.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|