|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ide jebnąć w płuco bo mnie nosi zamiast się cieszyć że mamy prawie LM to jebane stulejarze panierują krokiety żeby się tylko Legia potknęła... panieruja krokiety? cofają Bułgara albo łzawią kefirem wybierz co ci bardziej pasuje w ktorym gimnazujm taki slung?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Seryjnie ? Bo Leśny jest wkurwiający to życzysz źle Polskiej Drużynie ? lepszy ten wirażka z wisły... kurwa to pokazuje jakie co po niektózy mają małomaisteczkowe myślenie moja miedza i huj , sąsiada jebał pies dlatego w tym kraju jest jak jest naród wspaniały tylko ludzie kurwy.... Dokładnie, cała prawda o Naszym narodzie. Teściowa była w Szwecji na miesiąc, to nie chciała wracać. Nawet małe dzieci z uśmiechem na ustach "hi" a u Nas? Spierdalaj.. A stawiam duże pieniądze, że za 10-15 lat Szwedzi będą u nas kupować chałupy i szukać lepszego życia. Erriksony i Johanssony. Nie Abdullachy i Mahmoudy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe tylko kto z otwartej pokaże, może TVN w końcu nc+
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ide jebnąć w płuco bo mnie nosi zamiast się cieszyć że mamy prawie LM to jebane stulejarze panierują krokiety żeby się tylko Legia potknęła... panieruja krokiety? cofają Bułgara albo łzawią kefirem wybierz co ci bardziej pasuje w ktorym gimnazujm taki slung? na pewno nie w twoim bo nie załapałeś
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@Quincy A to jest już grubszy problem, prawie całej Europy 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
no to teraz macie mniej więcej obraz w jakim miejscu jest Olympiakos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Seryjnie ? Bo Leśny jest wkurwiający to życzysz źle Polskiej Drużynie ? lepszy ten wirażka z wisły... kurwa to pokazuje jakie co po niektózy mają małomaisteczkowe myślenie moja miedza i huj , sąsiada jebał pies dlatego w tym kraju jest jak jest naród wspaniały tylko ludzie kurwy.... Dokładnie, cała prawda o Naszym narodzie. Teściowa była w Szwecji na miesiąc, to nie chciała wracać. Nawet małe dzieci z uśmiechem na ustach "hi" a u Nas? Spierdalaj.. A stawiam duże pieniądze, że za 10-15 lat Szwedzi będą u nas kupować chałupy i szukać lepszego życia. Erriksony i Johanssony. Nie Abdullachy i Mahmoudy. Anglicy b. chętnie kupują ale Ci "starsi" ale to nie ta sprawa. ;-)) Alkmarowi chodziło o podejście "rdzennych" Szwedów do ludzi. To że politycy wymyslili, że ... na gwałty dokonywane przez muzyłmanska dzicz zaradzic trzeba opaskami na rękę - nie gwalc mnie, to zupelnie inna sprawa. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 5-2:)
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
a to mendy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy wszystkie i jakos mnie to za bardzo nawet nie obchodzi, ale wiesz Warren tak jak i ja ze napisalem prawdę, gdyby ta sytuacja byla na boisku przy Lazienkowskiej i sędziowal mecz polski sędzia rzut karny bylby nie na 100 a na 200 pct.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Narazie to norwegowie uciekaja do Polski z dziecmi bo podpierdalaja siebie nawzajem za klapsa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o w końcu moze jakies Hiszpańskiej nie bedzie w pucharach hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzieś tamy 3mać prowadzenie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lązil nie potrafi przyjąc tylko gra z pierwszej  ale transfer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ide jebnąć w płuco bo mnie nosi zamiast się cieszyć że mamy prawie LM to jebane stulejarze panierują krokiety żeby się tylko Legia potknęła... panieruja krokiety? cofają Bułgara albo łzawią kefirem wybierz co ci bardziej pasuje w ktorym gimnazujm taki slung? Najpewniej w ktoryms z oddziałami integracyjnymi.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
widzę, że się zaczęło tutaj.... [ Linked Image] kurwa, trzeba było nie stawiać kieszonkowego, becikowego, 500+, wypłaty, domu, teściowej czy chuj wie czego na Dundalk..
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Seryjnie ? Bo Leśny jest wkurwiający to życzysz źle Polskiej Drużynie ? lepszy ten wirażka z wisły... kurwa to pokazuje jakie co po niektózy mają małomaisteczkowe myślenie moja miedza i huj , sąsiada jebał pies dlatego w tym kraju jest jak jest naród wspaniały tylko ludzie kurwy.... Dokładnie, cała prawda o Naszym narodzie. Teściowa była w Szwecji na miesiąc, to nie chciała wracać. Nawet małe dzieci z uśmiechem na ustach "hi" a u Nas? Spierdalaj.. A stawiam duże pieniądze, że za 10-15 lat Szwedzi będą u nas kupować chałupy i szukać lepszego życia. Erriksony i Johanssony. Nie Abdullachy i Mahmoudy. Polecam jeszcze przeczytać wywiad: http://www.fronda.pl/a/polka-ze-szwecji-szwecja-skazana-jest-na-zaglade-mocny-wywiad,61783.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
master ty stary wariacie co ty wklejasz za przyczłapki do bulgulatora zeby wihajster zaryglować  Dojarki rozmaite! [ Linked Image] 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|