Janowicz tam nawet break pointa nie powącha ale 1.12 na 3-0 tylko
na sucho to tak szybkie 3-0 i na masaze ale ja mysle ze to pierwsza runda, rozgrzewka Djoko i moze seta stracic, no i na Jerzyk to teraz klaun, nie zawodnik ale nie takie cyrki galy widzialy
Janowicz tam nawet break pointa nie powącha ale 1.12 na 3-0 tylko
na sucho to tak szybkie 3-0 i na masaze ale ja mysle ze to pierwsza runda, rozgrzewka Djoko i moze seta stracic, no i na Jerzyk to teraz klaun, nie zawodnik ale nie takie cyrki galy widzialy
chopie co Ty mówisz
widziałeś Jerzyka co odstawiał na challengerze?
serio to już amatorzy grają lepiej
jest to cień tego zawodnika z 2012 który wymiatał
wtedy mógłby taki wynik Jerzyk ugrać ale teraz?
nevermind
a to Jerzyk kiedys wymiatal? bo ja papiemta lekki przeblysk formy po korym komenatorzy i rodzima gawiedz zrobila z niego polskiego Federera ...to byl znakomity moment zeby grac przeciwko niemu, kursy byla w chmurach
jak dla mnie to on juz szczyt kariery ma za soba
i licze tak po ludzku ze paszczur tez juz pojdzie na dno, dwa razy na olimpiadzie olac ..troche za duzo
a to Jerzyk kiedys wymiatal? bo ja papiemta lekki przeblysk formy po korym komenatorzy i rodzima gawiedz zrobila z niego polskiego Federera ...to byl znakomity moment zeby grac przeciwko niemu, kursy byla w chmurach
jak dla mnie to on juz szczyt kariery ma za soba
i licze tak po ludzku ze paszczur tez juz pojdzie na dno, dwa razy na olimpiadzie olac ..troche za duzo
3 razy bo chyba nie mówimy o 2 rundzie jako dobrym wyniku
@akagi tak jeszcze wracajac do naszej rozmowy o L i lidze i trenerze
czytalem gdzies jakis komentarz znawcy sportu czytaj pismaka, ano tenze znawca radzil zeby L calkowcie odpuscila lige i skupila sie na LM ...tak sie zastanawiam jakim trzeba byc matolem zeby cos takiego proponowac...
L raczej LM nie wygra, z grupy tez ciezko bedzie miala wyjsc raczej...no i jeszcze jak odpusci PL lige to zostanie w ogonie i na drugi rok moze nawet w pucharach nie grac..wiec w tym roku LM ...a za rok dupa...niezla rada
dla mnie to L powinna grac w lidze tak zeby mistrz byla jednak a w LM grac na luzie, oczywiscie spinac sie na tyle ile sie da (i to bedzie bo panienki beda sie chcialby pokazac i sprzedac) ale oni teraz to juz tylko moga a nic nie musza
btw... niezle skomplikowali zasady sprzedazy biletow, ale bardzo podoba mi sie zasada ze premiuja tych co chodzili na mecze, oczywiscie ktos taki jak ja ma male szanse kupic bilet...ale tak powinno byc, Ci co chodzili powinni miec pierwszenstwo a nie teraz kibice sukcesu bo Real przyjedzie... chociaz pewnie takich tez bedzie duzo na VIPie...juz czekam na zdjecia Siwiec lub Mroczka z trybun