|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem, wyglądał na grajka kurwa, Tobie lepiej się na oczy nie pokazywać...jeden rzut okiem i już wiesz, kto zacz... kurwa, ja się nieraz przypatruję ludziom i ni uja...oprócz dżentelmenela nikogo nie potrafię rozpoznać..  Tak to ANALizujecie, że PRAWIE mam wrażenie, że bierzecie te jego historie z dupy wyjęte całkiem serio. Przeca ta bezwartościowa łajza chcąc za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę powie/napisze dosłownie wszystko i wcale nie zdziwiłbym się gdyby tą swoją deklarację o zamieszczenie fot z walenia konia faktycznie gdzieś zamieścił w necie .... jade wczoraj autem służbowym, stoje w korku, patrze a tu jedzie jakis koles obwieszony jak cudak w barwach Polski
Lusterka, 2 flagi, z tylu jakas flaga na szybie, po bokach tez cos tam, na przedniej szybie szalik.
wqurwiłem się , otwieram szybe i mówie: " ale ześ się qurfa obwiesil"
Koleś w szoku hehe
pajac jakiś , bez przesady, szkoda ze auta nie polakierował na bialo czerwono, ludzi mają nawalone we łbach itd. itp.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podobne włosiury miał tylko postawione na zelu do góry hehe kolor skóry też, ta najczarniejsza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak było , zdarzają się takie dziwne historie raz na 1-2 miesiące
już nie przesadzaj , jakbym był bajkopisarzem to byłaby taka historia co 2-3 dni
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
nie wiem, wyglądał na grajka kurwa, Tobie lepiej się na oczy nie pokazywać...jeden rzut okiem i już wiesz, kto zacz... kurwa, ja się nieraz przypatruję ludziom i ni uja...oprócz dżentelmenela nikogo nie potrafię rozpoznać..  Tak to ANALizujecie, że PRAWIE mam wrażenie, że bierzecie te jego historie z dupy wyjęte całkiem serio. Przeca ta bezwartościowa łajza chcąc za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę powie/napisze dosłownie wszystko i wcale nie zdziwiłbym się gdyby tą swoją deklarację o zamieszczenie fot z walenia konia faktycznie gdzieś zamieścił w necie .... jade wczoraj autem służbowym, stoje w korku, patrze a tu jedzie jakis koles obwieszony jak cudak w barwach Polski
Lusterka, 2 flagi, z tylu jakas flaga na szybie, po bokach tez cos tam, na przedniej szybie szalik.
wqurwiłem się , otwieram szybe i mówie: " ale ześ się qurfa obwiesil"
Koleś w szoku hehe
pajac jakiś , bez przesady, szkoda ze auta nie polakierował na bialo czerwono, ludzi mają nawalone we łbach itd. itp. źle odczytałeś Laserze, moje przesłanie, źle... 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
czy mozemy jakos wspolnie zaglosowac do moderatora o bana dla beksa? ze wieszkosc osob nie chce go tutaj?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok wracam do podawania typów bo widzę ze znów sie zaczyna jazda, po napisaniu relacji, miało byc fajnie, jest niesmacznie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy mozemy jakos wspolnie zaglosowac do moderatora o bana dla beksa? ze wieszkosc osob nie chce go tutaj? Już raz było takie głosowanie i przygniatającą większością głosów został zbanowany. Ale później ktoś zatęsknił za smrodem gówna ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
źle odczytałeś Laserze, moje przesłanie, źle...  Dostrzegłem przekąs, dlatego napisałem "PRAWIE", ale karmicie trolla i stąd moja reakcja 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Najlepszy sposób to zablokować tego głupka i nie wdawać się w dyskusję z nim i nie cytować i nie komentować.
Polecam ten sposób bo proszenie się o bana dla tego kretyna nic nie da.
Przykro patrzeć że pozwala sie na tym elitarnym forum na panoszenie się takim gnojkom
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najzabawniejsze jest to ze po pierwszym gongu beczal i pisal ze on juz bedzie normalny zeby dac mu jeszcze jedna szanse  i co kilka tygodni na tabletkach od psychiatry w miare spokoj recepta sie skonczyla i znow jest soba 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
źle odczytałeś Laserze, moje przesłanie, źle...  Dostrzegłem przekąs, dlatego napisałem "PRAWIE", ale karmicie trolla i stąd moja reakcja  a to przepraszam
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
burbonie jak tam w kraju Modrica ?
już wróciłeś
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
ucałowałem ziemię ojczystą dziś o 6.02...zameldowałem się w osiedlowym sklepiku - gazetka i browar ( o stu gramach żubrówki palonej nie wspomnę ) było zajebiście, ale ze względu na profil tego forum i wstręt jego członków do RE LA Cji...relacji nie będzie 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
nie noooo...muszę coś wrzucić.. jadłem i piłem lokalne tradycyjne specjały a czasami...na odwrót
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
widzę że żona Szwajniego już po oklepie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzę że żona Szwajniego już po oklepie On nie gra to po co ona ma grać mogą cieszyć się miłością 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
widzę że żona Szwajniego już po oklepie i Pacyfku, gdybyś potrzebował fajną miejscówkę tam - to wal do mnie jak w dym  ..zwei minuten zu Strande zu fuss
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzę że żona Szwajniego już po oklepie i Pacyfku, gdybyś potrzebował fajną miejscówkę tam - to wal do mnie jak w dym  ..zwei minuten zu Strande zu fuss jaka mieścina jeżeli można wiedzieć?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Kurwa to jest proste jak szczanie.
Po ostatnim banie gość produkował konto za kontem - modzi nie mają chęci i czasu siedzieć i go banować.
Nie rozumiecie że to obłąkana osoba i po kolejnym banie spędzi kolejne trzy doby i wyprodukuje trzysta kont.
Bo on ma czas, chęci i szuka poklasku.
Banować?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sassuolo zabrali 3 punkty na rzecz pescary w 60 minucie wszedl chlop nie zgloszony do rozgrywek serie a ladny cyrk
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|