i co chcesz tym udowodnić? miałem cię za poważniejszego gościa ale wychodzi że się myliłem
kurwa Aker, bajki wklejasz, lykasz jak pelikan a do chudego sie dojebales.
kurwa to on dojebał się do mnie pisałem co słyszałem i kurna wielka afera może mi bana ku... dacie za to jak Beksowi [/quote]
Aker, spoko.. nikt się do Ciebie nie dojebał, przecież.. 9 na 10 osób tutaj ( w tym ja ) uważa, że to bujda...Ty - nie, więc tego się trzymajmy..bez przepychanek tam na małżonkę uważaj i...czekam na pępkowe
i co chcesz tym udowodnić? miałem cię za poważniejszego gościa ale wychodzi że się myliłem
kurwa Aker, bajki wklejasz, lykasz jak pelikan a do chudego sie dojebales.
kurwa to on dojebał się do mnie pisałem co słyszałem i kurna wielka afera może mi bana ku... dacie za to jak Beksowi
Aker, spoko.. nikt się do Ciebie nie dojebał, przecież.. 9 na 10 osób tutaj ( w tym ja ) uważa, że to bujda...Ty - nie, więc tego się trzymajmy..bez przepychanek tam na małżonkę uważaj i...czekam na pępkowe [/quote]
Burbon ok, można to napisać w normalny sposób jak Ty robisz a nie robić ze mnie debila jak to Chudy próbuje nie wiem jaki miałaby laska cel w tym żeby nam taką bajkę sprzedać