|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masakra jaka tu radość panuje po porażce Legii  mylisz sie bo mysle ze sporo ludzi zyczy mimo wszystko Legii jak najlepiej ale kurwa bez przesady zeby chlopy ktore zarabiaja iles tam srednich krajwych odpierdalali taka recydywe -- powinien byc wpierdol i to tak konkretny zeby na kolejny mecz wyszli juniorzy ktorym sie chce grac w pilke i ktorzy po takiej porazce wychodziliby z zaczerwionymi ryjami od wstydu a nie kurwa na balety z garscia zelu ...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jaga potwierdzasz że pacyfek zrobiłby remis dzisiaj?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Biczu mi bardzo szkoda Legii, takiego gang bangu sie nie spodziewalem. Na innym forum widzialem, ze ktos zagral -5 bodajze po kursie 34.
Po tym co dzis widzialem w wykonaniu Sportingu to jeszcze w meczu z nimi bedzie mozna sympatyczne kursy wylapac, bo Legia lepsza nie bedzie. A jak bedzie, to niewiele.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
mioduski ze studia nie spier.. twardo odp na pytania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga potwierdzasz że pacyfek zrobiłby remis dzisiaj? bezapelacjnie do samego konca mojego lub jej 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Inzaghi dobry wpis nie można tak grac zarabiając 100 koła
bo to jest kryminał
pisałem swój trener z juniorów,własne chłopaki
po co ten cały cyrk
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
masakra jaka tu radość panuje po porażce Legii  mylisz sie bo mysle ze sporo ludzi zyczy mimo wszystko Legii jak najlepiej ale kurwa bez przesady zeby chlopy ktore zarabiaja iles tam srednich krajwych odpierdalali taka recydywe -- powinien byc wpierdol i to tak konkretny zeby na kolejny mecz wyszli juniorzy ktorym sie chce grac w pilke i ktorzy po takiej porazce wychodziliby z zaczerwionymi ryjami od wstydu a nie kurwa na balety z garscia zelu ... o to chodzi, kto widział młodych dzisiaj przegrali 2-0 ale walczyli, nie ustepowali, mieli setki, ambicja, a seniorzy to dno dna.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jaga potwierdzasz że pacyfek zrobiłby remis dzisiaj? bezapelacjnie do samego konca mojego lub jej  zawstydzony dzięki
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
spokojnie Panowie ten wpierdol był pewny każdy może prawda krytykować , a prawda jest taka że nasza klubowa piłka jest jak z 19 wieku w stosunku do najlepszych ... , smudowe jest tylko ten ciągły pojazd, przegrali i huj ,na co drążyć temat
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrowski jest zajebisty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hejterzy plujcie macie swoje pięć minut zadajcie sobie tylko jedno pytanie gdzie gra drużyna z twojego Miasta ?  Pozdrawiam Czytała Krystyna Czubówna Zamilcz  Drużyna z Twojego miasta gra w LM a Ty na forum siedzisz zamiast kibicować na stadionie  Kibic number one 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
hejterzy plujcie macie swoje pięć minut zadajcie sobie tylko jedno pytanie gdzie gra drużyna z twojego Miasta ?  Pozdrawiam Czytała Krystyna Czubówna biczu nie gniewaj sie to tylko zarty ja w przeciwienstwie do innych wiem juz dawno w jakim miejscu jest nasza klubowa pilka i co reprezentuje soba nasza liga jak pocieszy cie to Jadzia dostala by dyszke na lajcie wiecej luzu pisalem przez ostatnie dni ze handicap to promocja 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
hejterzy plujcie macie swoje pięć minut zadajcie sobie tylko jedno pytanie gdzie gra drużyna z twojego Miasta ?  Pozdrawiam Czytała Krystyna Czubówna Zamilcz  Drużyna z Twojego miasta gra w LM a Ty na forum siedzisz zamiast kibicować na stadionie  Kibic number one  ty za to jesteś kibic pełną gembo wpadasz tylko żeby powalić konia jak Legia przegrywa
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Będą na jakims kanale skróty LM?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba było zastawiać cały dobytek przeciwko Legii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hejterzy plujcie macie swoje pięć minut zadajcie sobie tylko jedno pytanie gdzie gra drużyna z twojego Miasta ?  Pozdrawiam Czytała Krystyna Czubówna Zamilcz  Drużyna z Twojego miasta gra w LM a Ty na forum siedzisz zamiast kibicować na stadionie  Kibic number one  ty za to jesteś kibic pełną gembo wpadasz tylko żeby powalić konia jak Legia przegrywa Mam ciekawsze zajęcia niż siedzenie tak jak Ty 24/h na quasi  Co by nie mówić, Legia da zwrobic w tej edycji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszyscy na letkim plusie  Przeważnie jestem na "letkim plusie", ale dzisiaj nieskromnie powiem, że plus jest zauważalny  Może dlatego, że nie grałem nic z Legii? I los się w nagrodę uśmiechnął? 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Będą na jakims kanale skróty LM?  pacyfek czyń honory
|
|