|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
antysemityzm buhahaha nutte to dziwka po niemiecku a te kurwy wszedzie widza antysemityzm jebane lewackie scierwa
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
dziwka lżejsze ubliżenie niż żyd według nich komedia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chu...ki z onibety grali na zwłoke, nie klepneli scrrenów w konta, chcieli rachunek, wysłałem, mówią ze nieczytelny, ze rogi uciete na zdjeciu. Wkurw...sie rano i piszę im tak: albo to akceptujecie tak jak macie napisane na stronie ze screen z konta jest akceptowalny albo wam zrobie taką jazde w necie na kazdym forum bukmacherskim ze się w koncu opamietacie. Za 3 minuty email. Wypłata została zlecona. Jebane chu...ki , wypłacam 400 zł i nigdy tam nie wracam. Nawet na supertoto to wole wpłacic gdzie indziej, jak ktoś w ogole ma to.
Wczoraj tripel BTS w pape, kontra poszła na zwrot ze Salzburg nie szczeli, wczesniejszy tripel tez MU wyjebka. Dzień na minus 60 zł :/ Dlatego gram w necie u polskich buków. Za takie coś możesz ich wówczas postraszyć sądem bo grasz legalnie Beks co na weekend? Ja widzę do grania Barkę, Zabrze, BM i zastanawiam się nad Legią (muszą do kurny w końcu coś wygrać, chyba że zawodnicy zagrają na wyjebanie Hasiego) wkurzałem się niepotrzebnie i martwiłem o moją kasę , niepotrzebna sytuacja. Aker wiesz jak to ze mną, ja typy na weekend wykminie dzis po orliku przy bronxie albo w sobote rano. Dam znać. Unibe.. to smuda dokładnie tak. Ok zwijam się z korpo do domu, starczy na dzis. chudini comando ultras arka gdynia by napisał: tak kur. jak zgapisz z neta od innych userów 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
a u mnie...Karta lubi dym.. No właśnie Burb dzisiaj idę na pokerka. Karty lubią dym  to jeszcze nasz forumowy Rybaku, dołóż... Pieniądz lubi ciszę.. i złój im dupy 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
dziwka lżejsze ubliżenie niż żyd według nich komedia Takich zjebanych czasów dożyliśmy. Nazwiesz murzyna czarnuchem rasizm. A co on jest kurwa niebieski czy czarny.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
a w Wawie mieszkasz Tom 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a u mnie...Karta lubi dym.. No właśnie Burb dzisiaj idę na pokerka. Karty lubią dym  to jeszcze nasz forumowy Rybaku, dołóż... Pieniądz lubi ciszę.. i złój im dupy  Postaram się. Nie zawsze wychodzi, zwłaszcza z wzrastającymi procentami we krwi 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
dziwka lżejsze ubliżenie niż żyd według nich komedia Takich zjebanych czasów dożyliśmy. Nazwiesz murzyna czarnuchem rasizm. A co on jest kurwa niebieski czy czarny. czarny
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
dziwka lżejsze ubliżenie niż żyd według nich komedia Takich zjebanych czasów dożyliśmy. Nazwiesz murzyna czarnuchem rasizm. A co on jest kurwa niebieski czy czarny. czarny No to co to za rasizm.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
a u mnie...Karta lubi dym.. No właśnie Burb dzisiaj idę na pokerka. Karty lubią dym  to jeszcze nasz forumowy Rybaku, dołóż... Pieniądz lubi ciszę.. i złój im dupy  TEO - będziecie śpiewać szanty?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
a u mnie...Karta lubi dym.. No właśnie Burb dzisiaj idę na pokerka. Karty lubią dym  to jeszcze nasz forumowy Rybaku, dołóż... Pieniądz lubi ciszę.. i złój im dupy  Postaram się. Nie zawsze wychodzi, zwłaszcza z wzrastającymi procentami we krwi  to udawaj i.....barany są po to, żeby je strzyc !!! 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
dziwka lżejsze ubliżenie niż żyd według nich komedia Takich zjebanych czasów dożyliśmy. Nazwiesz murzyna czarnuchem rasizm. A co on jest kurwa niebieski czy czarny. Przeźroczysty tylko pod korek wypełniony gównem
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
dziwka lżejsze ubliżenie niż żyd według nich komedia Takich zjebanych czasów dożyliśmy. Nazwiesz murzyna czarnuchem rasizm. A co on jest kurwa niebieski czy czarny. czarny No to co to za rasizm. nie widzę znamion..
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
dziwka lżejsze ubliżenie niż żyd według nich komedia Takich zjebanych czasów dożyliśmy. Nazwiesz murzyna czarnuchem rasizm. A co on jest kurwa niebieski czy czarny. Za czrnucha to mogliby się obrazić. Ale pojebane jest to, że nie wolno Ci już użyć naweł słowa murzyn.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w ogóle śmiech, że nie można używać słowa Żyd i to niby antysemityzm
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
na Real bez kibiców  To, ze zamkna stadion to bardzo dobrze, niech lesnoduspki zobaczy jak sie koncza "uklady" z bandytami. Ale z drugiej strony jesli dla UEFY okrzyki "Jude" wznoszone przez kilku durniow, sa wiekszym problemem niz zamieszki, bojki, i uzywanie gazu to znaczy, ze im sie tam juz zupelnie sufit na glowe zawalil. I eLa zmienia trenera!! 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
nie interesuje sie za bardzo włascicielami legi ale czy nie najwiecej do gadania ma mioduski? jak on ma 80% udziałów w klubie,z tego co wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Soczyste kursiwo na The Reds. Klopp potrafi budować atmosferę w szatni, piłkarze chcą dla niego grać,a jak to wygląda w Chelsea? Nie wiem, ale Biczu wie, tylko czy powie? Osobiście szedłem w stronę czegoś takiego Under, Lpool, Lpool DNB , Lpool DC X/2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|