|
|
journeyman
|
|
journeyman
wiecie może co się dzieje z ekipą FC Santa Claus w Finlandii ? ich forma to jakieś nieporozumienie..w przedsezonowych zapowiedziach, czytałem chociażby w hiszpańskiej gazecie ,,Marca'', że zbudowali mocną ekipę, pościągali fajnych grajków i będą bić się w tym sezonie o awans..tymczasem dzisiejszy mecz...dramat... naiwny zagrałem dwójkę z podpórką a tu taka porażka... będą wdzięczny za każde info w temacie
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
hujnia jak fix w te fantasy podejmę decyzję o zlikwidowaniu ligi i tak sprzeniewierzyłem cały hajs ze składek nie wiem jak to wytłumaczyć , kot mi zjadł hajs albo miałem napad jaka lepsza wersja ? Zawsze możesz na uversa albo marcina polecieć 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Powiem że odwiedził Mnie Uve i Marcin no i sami wiecie co było dalej 420 na pół pobrali i mówili że podobno Jacki wysłane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rangers o. 0.5 HT !  @2,250 za 400 PLN. 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
wiecie może co się dzieje z ekipą FC Santa Claus w Finlandii ? ich forma to jakieś nieporozumienie..w przedsezonowych zapowiedziach, czytałem chociażby w hiszpańskiej gazecie ,,Marca'', że zbudowali mocną ekipę, pościągali fajnych grajków i będą bić się w tym sezonie o awans..tymczasem dzisiejszy mecz...dramat... naiwny zagrałem dwójkę z podpórką a tu taka porażka... będą wdzięczny za każde info w temacie a co się ma dziać ? Kompletnie bez formy jest dwójka z przodu Tomi Koski i Santeri Suvala. Do tego dochodzi fatalna dyspozycja goalkeepera Kari-Pekka Syväjärvi`go. Trener Jari Alamäki otrzymał olbrzymi kredyt zaufania ale jak na razie styl gry druzyny jest daleki od zadowalającego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lecce o. 0.5 HT !  @2,000 mocnooo !
|
|
|
|
|
|
|
wiecie może co się dzieje z ekipą FC Santa Claus w Finlandii ? ich forma to jakieś nieporozumienie..w przedsezonowych zapowiedziach, czytałem chociażby w hiszpańskiej gazecie ,,Marca'', że zbudowali mocną ekipę, pościągali fajnych grajków i będą bić się w tym sezonie o awans..tymczasem dzisiejszy mecz...dramat... naiwny zagrałem dwójkę z podpórką a tu taka porażka... będą wdzięczny za każde info w temacie a co się ma dziać ? Kompletnie bez formy jest dwójka z przodu Tomi Koski i Santeri Suvala. Do tego dochodzi fatalna dyspozycja goalkeepera Kari-Pekka Syväjärvi`go. Trener Jari Alamäki otrzymał olbrzymi kredyt zaufania ale jak na razie styl gry druzyny jest daleki od zadowalającego To, to wie każdy,powiedz coś czego nie wiemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
wiecie może co się dzieje z ekipą FC Santa Claus w Finlandii ? ich forma to jakieś nieporozumienie..w przedsezonowych zapowiedziach, czytałem chociażby w hiszpańskiej gazecie ,,Marca'', że zbudowali mocną ekipę, pościągali fajnych grajków i będą bić się w tym sezonie o awans..tymczasem dzisiejszy mecz...dramat... naiwny zagrałem dwójkę z podpórką a tu taka porażka... będą wdzięczny za każde info w temacie a co się ma dziać ? Kompletnie bez formy jest dwójka z przodu Tomi Koski i Santeri Suvala. Do tego dochodzi fatalna dyspozycja goalkeepera Kari-Pekka Syväjärvi`go. Trener Jari Alamäki otrzymał olbrzymi kredyt zaufania ale jak na razie styl gry druzyny jest daleki od zadowalającego To, to wie każdy,powiedz coś czego nie wiemy Mocno ograniczone informacje posiadam. To co podałem opieram na cotygodniowej obserwacji drużyny świętego mokołaja
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Lecce o. 0.5 HT !  @2,000 mocnooo ! spróbujmy @2.10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak myślałem, że te szkockie tandeciarze zamiast goli rogów nabiją i zagrałem też rr i wyszedłem na 0  mimo wszystko nienawidzę szkockich klubów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 typy dnia, Jaga z handi -1,5 po kursie 4,25 i Liege z handi -2.5 po kursie 4,4 myślę jeszcze nad Twente, czemu taki duży kurs na nich? Jaga bez Chomczenowskiego w składzie, za niego Mackiewicz spora strata z przodu a co z banderowcem cos powaznego?
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
Tak myślałem, że te szkockie tandeciarze zamiast goli rogów nabiją i zagrałem też rr i wyszedłem na 0  mimo wszystko nienawidzę szkockich klubów  to po co ich grasz ... gruba czarna krecha i skreslanko z listy ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piękna brama Wurzburgera 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
zieloni po ołver i wygranO 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Vitesse po BTS 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiecie może co się dzieje z ekipą FC Santa Claus w Finlandii ? ich forma to jakieś nieporozumienie..w przedsezonowych zapowiedziach, czytałem chociażby w hiszpańskiej gazecie ,,Marca'', że zbudowali mocną ekipę, pościągali fajnych grajków i będą bić się w tym sezonie o awans..tymczasem dzisiejszy mecz...dramat... naiwny zagrałem dwójkę z podpórką a tu taka porażka... będą wdzięczny za każde info w temacie Jak raz dzisiaj granie na Santa, to był zły pomysł, chociaż wiem że po meczu to łatwo tak mówić. Oni już spadli, a grali z drużyną która ma jeszcze jakąś szanse na awans, bo MuSa gra w ostatniej kolejce z broniącym się Herculesem, a Kajaani z drugim już spadkowiczem, który dzisiaj przegrał 0:8. Od jakiegoś czasu już odpuszczali mecze, inna sprawa że dzisiejszy wynik jest rekordowy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|