|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
interesuje mnie o ile procentowo przyrosl kapital jahu grajac progresja - jesli jest to ponad 100% to albo to jest szczescie albo progresja sie sprawdza - przy czym im wiekszy przyrost procentowy tym bardziej to pierwsze - a zatem - o ile procentowo przyrosl kapital poczatkowy jahu? ma byc tak: interesuje mnie o ile procentowo przyrosl kapital jahu grajac progresja - jesli jest to ponad 100% to albo to jest szczescie albo progresja sie sprawdza - przy czym im wiekszy przyrost procentowy tym bardziej to drugie - a zatem - o ile procentowo przyrosl kapital poczatkowy jahu?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na obecna chwile ok 400% wzrosl kapital poczatkowy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam
Nie wiem czy w tym teamcie, czy w jakims innym (sporo ostatnio czytalem o tej teamtyce), ktos wspominal o Kelly'm zmodyfikowanym przez bodaj uQs'a. Czy ten ktos (a moze ktos inny ze starszych uzytkownikow) moglby cos wiecej powiedziec o tej metodzie. A moze wygrzebie stare tematy, badz ma jakies archiwum. Z gory dziekuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zmodyfikowany przez uQ$ to możesz grać tym kellym śmiało ,jednak ważniejsze są typy od doboru stawki do typów.
poszukaj w archiwum gdzieś jest ten kelly uQ$-a.
|
|
|
Link skopiowany do schowka