jak sie komus cos nie podoba na stadionach w Polsce to niech nie chodzi nikt go nie zmusza jest wiele innych dyscyplin sportowych i kazdy moze wybrac cos dla siebie
Nie Ty będziesz decydował na co pójdę. Bo ja jaga jak idę na mecz piłki nożnej, to chcę obejrzeć mecz piłki nożnej, a nie "inną dyscyplinę", "operę" czy Ciebie i Twoich kolegów kiboli w roli głównej w czasie głupawych przyśpiewek z rynsztoka czy wcale nierzadkich zadym i bitw o flagi ...
I właśnie problem jest w tym, że goście w Twoim typie chcą decydować czy normalni ludzie mogą oglądać piłkę nożną czy wypieprzać do opery ... A ja chcę i to i to i chcę mieć realny wybór między tymi opcjami.
ale o czym ty wogole piszesz chlopie czy ja ci zabraniam isc na stadion ? chlopie tlumacze ci tylko ze u nas w Polsce nie bedzie nigdy takiej atmosfery jak na Barcelonie czy Realu gdzie wszyscy siedza jak w kinie czy operze i jak chcesz spokoju to niestety dla ciebie tam tego nie uswiadczysz
no i tu sie mylisz, przyklad najprostszy z mozliwych, angielskie stadiony i lata 80'. co tam sie wyprawialo a co wyprawia sie teraz... a co sie zmienilo? porządek z zadymiarzami zrobiono i sie skonczylo.
To idź laser i oglądaj. Dojrzysz też normalnych ludzi na tym stadionie.
Myślę, że spokojnie mogę napisać, że setki razy byłem na Wiśle i wiele razy na Cracovii, jeszcze jak była kolumnada na Wiśle i z ławki wrzeszczał Musiał i na Cracovii jak była ta betonowa niecka dookoła. Tak, mi właśnie chodzi o tych "normalnych ludzi". Jak kilka lat temu bywałem z synem, z reguły na górnej E, to wolałem poczekać aż "elita" z C i G zostanie "odeskortowana" w kierunku Reymonta i Alei. A jak opuszczam Soldier Field razem z 60 tysiącami innych kibiców, to nie muszę czekać na "elitę" ... Ot taka mała różnica, a jakże wymowna ...
Zajmujecie się jakimiś głupotami! Jakieś sporty, piłki nożne!
A tu proszę kolejna prawda odkryta!
Originally Posted by Maciek
trochę prawdy o 10 kwietnia.
Nie wyleciało 96 osób jednym samolotem - tyle w temacie !!!
Pod Smoleńskiem to nie są szczątki samolotu który 10 kwietnia wyleciał z Polski -tyle w temacie.
Nikt 96 ciał na polance przy lotnisku nie widział.
Fakty panowie ,fakty.
Trochę zmiana faktów, bo na początku jednak był samolot i było nawet 96 osób w samolocie ale spadł bo Rosja upozorowała wypadek, bo miała być III wojna, a Rosja wojny nie chciała i dlatego ... zestrzeliła samolot? I jak to się stało to - nie bardzo rozumiem - ale chyba ten co miał rozpocząć III wojnę światową, pomyślał, że nie rozpocznie i już nie rozpoczął.
Originally Posted by Maciek
wg mnie 10 kwietnia miał być początkiem III wojny światowej ,wina miała spaść na Rosję tylko Rosja o tym wiedziała i aby uniknąć wojny sprytnie upozorowała katastrofę polskiego Tu-154 m z 96 osobami na pokładzie dlatego do wojny nie doszło.