|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
I żeby było jasne nie jestem zwolennikiem zadym na stadionach - na to jest miejsce w lasach, na łąkach, w miejscach gdzie nie ma przypadkowych osób.
Jestem zwolennikiem rac, opraw, dobrego dopingu, maksymalnego zaangażowania piłkarzy. Mogą nie mieć umiejętności ale mają zapierdalać.
Nie wydaje mi się po prostu aby kara dla Legii był współmierna do przewinienia. Od tego się zaczęła tu cała dyskusja, w której niektórzy przekroczyli granice absurdu. wybacz ze sie czepiam ale znowu sie nie zgodze  po pierwsze to miejsca na to wgl nie powinno byc, a po drugie dobrze wiemy ze ta kara to nie jest tylko za to sie dzialo z niemcami ale za caloksztalt, Legia jest na cenzurowanym i taryf ulgowych dla niej nie bedzie takich jakie mogly by byc dla innych  nagrabila sobie Legia a raczej jej sympatycy przez lata tyle ze teraz zbierają plony. No właśnie. Karanie za całokształt, a nie za konkretne przewinienia świadczy o tym jak zjebana jest ta organizacja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I żeby było jasne nie jestem zwolennikiem zadym na stadionach - na to jest miejsce w lasach, na łąkach, w miejscach gdzie nie ma przypadkowych osób.
Jestem zwolennikiem rac, opraw, dobrego dopingu, maksymalnego zaangażowania piłkarzy. Mogą nie mieć umiejętności ale mają zapierdalać.
Nie wydaje mi się po prostu aby kara dla Legii był współmierna do przewinienia. Od tego się zaczęła tu cała dyskusja, w której niektórzy przekroczyli granice absurdu. wybacz ze sie czepiam ale znowu sie nie zgodze  po pierwsze to miejsca na to wgl nie powinno byc, a po drugie dobrze wiemy ze ta kara to nie jest tylko za to sie dzialo z niemcami ale za caloksztalt, Legia jest na cenzurowanym i taryf ulgowych dla niej nie bedzie takich jakie mogly by byc dla innych  nagrabila sobie Legia a raczej jej sympatycy przez lata tyle ze teraz zbierają plony. No właśnie. Karanie za całokształt, a nie za konkretne przewinienia świadczy o tym jak zjebana jest ta organizacja. wszedzie tak jest, to normalne przeciez w szkole czy nawet w sądzie, jak masz wiecej przewinien na koncie niz to za ktore jestes sądzony to wyrok tez dostaniesz odpowiednio wiekszy, taki jest ten swiat
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ładnie daliście się podzielić jak PiS z PO czyli mało gatunkowe bydło.
trzeba walczyć o ten mecz jak o miłość choćby dla takiego syna TEO
bo nie ma co ukrywać to może być już ostatni raz w Polsce grający Real w LM
zastanawiam się dlaczego Boniek nie dzwoni
Heniu darujcie nam
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
gol w amsterdamie do ht @1,9 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
A czy jest miejsce na stadionie na zażywanie narkotyków? Jeśli nie to zamknąć Camp Nou i wjebac Barcelonę z LM. a czy marychuanen jest z konopii ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hapoel ojebał Inter, Sparta 2-0 w 25 minucie ciekawe czy Legia dałaby radę (sarkastyczne pytanie) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ładnie daliście się podzielić jak PiS z PO czyli mało gatunkowe bydło.
trzeba walczyć o ten mecz jak o miłość choćby dla takiego syna TEO
bo nie ma co ukrywać to może być już ostatni raz w Polsce grający Real w LM
zastanawiam się dlaczego Boniek nie dzwoni
Heniu darujcie nam bo nie ma do kogo, Platiniego juz wywialo 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
a ty sie naucz czytac ze zrozumieniem, ja nie mowilem o wypedzeniu zadymiarzy ze stadionow tylko o prawnych regulacjach ktore beda skuteczne i egzekwowane, porzadek z zadymiarzami zrobic co nie jest rownoznaczne z ich wypedzaniem, czytaj a nie dopasowujesz cos do czegos co mialo inny sens Dochodze do wniosku, ze idioci wola napierdalac sie na stadionie, bo ruszy 3209 osob i policja/ochrona nie zastosuje tzw odpowiedzialnosci zbiorowej i po zadaniu trzech ciosow wroca na trybuny i sie schowaja w tlumie. A w parku, na lace czy gdzies indziej jak policja zatrzyma to wszystkich. Ot taki paradoks... Pare osob sie moze przyczepic, ze to glupie rozumowanie, ale zadajcie sobie pytanie: czy nie jest to mniej wiecej tak jak napisalem?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
gol w amsterdamie do ht @1,9  
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Biczu grales wczoraj wszystkie mecze BTS? Mialem dla jaj (nie moje granie) pograc wszystkie mecze i szacuje, ze moglbym na jakies whisky miec. No, ale chuj.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
grałem  Krasnodar 2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Nie moja manka, ale zamknales z zyskiem? Pytam z czystej ciekawosci i jak chcesz to nie odpowiadaj  Kusi mnie dla emocji takie cos sprobowac 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
hej możecie się logować na sts?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
hej możecie się logować na sts? daja bonus .....
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
coś tam zarobiłem bo grałem też single 
|
|