|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kretol u Morasa w gościach  ?? Chodziło o prędkość napisania po golu Celty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol u Morasa w gościach  ?? o kurwa chyba załapałem  że na telegazecie sprawdzam czy co ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barca 0-3??? co za wyniki dzis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol u Morasa w gościach  ?? Chodziło o prędkość napisania po golu Celty  no to jednak dobrze załapałem  nadrabiam seriale dziś  po 2 sezonie narcos czas na 6 sezon suits i tak zamuliłem z tym golem 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Barca 0-3??? co za wyniki dzis buk zarobione 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Barca 0-3??? co za wyniki dzis buki zarobione 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa czerwien ewidentna pan slawek mowi  dla bydogskiej sieroty cyca pekla no bo 3 minuta itd
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
jaga, czekałeś aż Pan Sławek potwierdzi żeby to napisać? Przecież od razu pisane było, że czerwo ewidentne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moim zdaniem ta czerwona nie zmieniłaby wyniku
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Czym się różni lizanie cipki od jazdy na motorze? Niczym, tu i tu chwila nie uwagi i jesteś w rowie  Przy piwie spotkało się trzech znajomych, którzy dłuższy czas nie widzieli. Gadają, piwko za piwkiem leci, nagle rozmowa zeszła na temat żon i jeden z nich mówi: - Moja żona to ma cipkę jak Londyn. - dwaj pozostali spojrzeli zdziwieni ale czekają co powie. - Jest tak mroczna, mglista i wilgotna. Po prostu super! - E to jeszcze nic - odzywa się drugi. - Moja ma jak Paryż: klimatyczna, dystyngowana i urocza. To jest dopiero coś. Słuchając tego trzeci kolega mówi: - A moja to ma cipkę jak Bydgoszcz. - kumple zdziwieni a on kontynuuje - Po prostu dziura... no dziura.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga, czekałeś aż Pan Sławek potwierdzi żeby to napisać? Przecież od razu pisane było, że czerwo ewidentne. to co powiedzial to mnie wkur... szkoleniowa na szkoleniach bylo tym lebiegom pokazywane i co? i na meczy pizdy obsrane
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Czym się różni lizanie cipki od jazdy na motorze? Niczym, tu i tu chwila nie uwagi i jesteś w rowie  Przy piwie spotkało się trzech znajomych, którzy dłuższy czas nie widzieli. Gadają, piwko za piwkiem leci, nagle rozmowa zeszła na temat żon i jeden z nich mówi: - Moja żona to ma cipkę jak Londyn. - dwaj pozostali spojrzeli zdziwieni ale czekają co powie. - Jest tak mroczna, mglista i wilgotna. Po prostu super! - E to jeszcze nic - odzywa się drugi. - Moja ma jak Paryż: klimatyczna, dystyngowana i urocza. To jest dopiero coś. Słuchając tego trzeci kolega mówi: - A moja to ma cipkę jak Bydgoszcz. - kumple zdziwieni a on kontynuuje - Po prostu dziura... no dziura. Czym się różnią stringi od piły motorowej? Zasadniczo pobieżnie niczym. I tu i tu chwila nieuwagi i ręka idzie w pizdu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moim zdaniem ta czerwona nie zmieniłaby wyniku na bank by wturlali lepiej psychicznie sie gra i pogon by sie gleboko cofnela dali by rade jak ta przewrotka runje nie wpadla i dobitka grzyba z koncowki
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
nawet wielka Barcelona, biednej Celty nie pokona
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra ogladamy ciach bajera 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
pisać można czy peszel zakazał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czym się różni lizanie cipki od jazdy na motorze? Niczym, tu i tu chwila nie uwagi i jesteś w rowie  Przy piwie spotkało się trzech znajomych, którzy dłuższy czas nie widzieli. Gadają, piwko za piwkiem leci, nagle rozmowa zeszła na temat żon i jeden z nich mówi: - Moja żona to ma cipkę jak Londyn. - dwaj pozostali spojrzeli zdziwieni ale czekają co powie. - Jest tak mroczna, mglista i wilgotna. Po prostu super! - E to jeszcze nic - odzywa się drugi. - Moja ma jak Paryż: klimatyczna, dystyngowana i urocza. To jest dopiero coś. Słuchając tego trzeci kolega mówi: - A moja to ma cipkę jak Bydgoszcz. - kumple zdziwieni a on kontynuuje - Po prostu dziura... no dziura. BZG i dziura? Szanujmy się, chyba w okolicznych wsiach typu Toruń owy autor dowciapu nie był 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie do ekspertów mecz.pl czy barka to wygra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moim zdaniem ta czerwona nie zmieniłaby wyniku ale to było w pierwszych minutach meczu
|
|
|
|
|
|
|
Bez urazy:-) To kopiowałem z jakiejś stronki, a słyszałem ostatnio z Bytomiem, również bez urazy;-)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|