nie ma co sie oszukiwać Panowie bo każdy lubi dobrze wpierdolić, ale tutaj czasami chodzi o jakieś małe rzeczy pewne ustępstwa. Nie jesteśmy zawodowcami że musimy się tak ograniczać.
dieta MŻ mniej żryj piwka nie siorpać , i nie chlać za dużo
Na dietach się znam jak na hinduskim krykiecie ale jak Biczyk czasem wrzuci jakiś smakołyk lub danie to mam zjebany odruch i ląduję w okolicach lodówki
ja wiem po sobie tylko popuściłem i jakoś drugi raz tego zrobić nie potrafie jak kiedyś zrzuciłem te ponad 20kg to po prostu odstawiłem słodycze, kolorowe napoje i alko zamiast do odcięcia piątek sobota co weekend to tylko z raz w miesiącu no i cardio + nie obżeranie się tylko jadłem żeby nie czuć głodu a nie żeby nie móc się ruszać
Dokldanievto mit z tym ze brzuch rosnie po piwie, gdy pilem i jadlem smieciowe jedzenie dibilem do 90 z mackiem okrutnym, teraz tez pije piwa duzo nawet ale nie jem do tego, brzucha itp nie mam, ja uwazam ze zoladek to nie smietnik na smieciowe jedzenir, odzywiam sie mega zdrowo
Dokldanievto mit z tym ze brzuch rosnie po piwie, gdy pilem i jadlem smieciowe jedzenie dibilem do 90 z mackiem okrutnym, teraz tez pije piwa duzo nawet ale nie jem do tego, brzucha itp nie mam, ja uwazam ze zoladek to nie smietnik na smieciowe jedzenir, odzywiam sie mega zdrowo
pewnie, pijesz piwo i rosnie apetyt, to jesz zdrowe nie tuczace jedzenie, i beben bez zmian.
nie ma co ćwiczyć ostro przy tej ofercie , strasznie okrojony poniedziałek , zmieścili sie chodx raz z grafikiem wejdzie dobrze , ni ejebać to
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Jablonec U21 Jablonec U21 v Ceske Budejovice U21 (Wynik końcowy) 03/10/2016 Brak 1.44 Odbędzie się 2 2 lub 3 gole VfB Stuttgart v Greuther Furth (Ilość goli) 03/10/2016 Brak 2.05 Odbędzie się 3 Powyżej 2.5 Wil 1900 v FC Schaffhausen (Suma goli) 03/10/2016 Brak 1.70 Odbędzie się Zakłady akumulowane
do usłyszenia ...
już młodzi musilei pozmieniac z Jabłonca zawsze over i 1 z handi , dziś under i 2 parówy