|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dokładnie, Szwecja to dno.
Nie ździw się Chudy jak za 10 lat Twoje dzieci w szkole do jednej klasy będą chodzić z Erikssonami i Skurvensonami.
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Nie ździw się Chudy jak za 10 lat Twoje dzieci w szkole do jednej klasy będą chodzić z Erikssonami i Skurvensonami. nie zdziwię się, nie będę miał dzieci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie koleszka dzwonil byl na Wolyniu film genialny lapie za serce polowa ludzi wychodzila z kina zaplakana ja mam bilety na niedziele zobaczymy co to za dzielo dobry rezyser czekalem od kilku lat na ten film
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ździw się Chudy jak za 10 lat Twoje dzieci w szkole do jednej klasy będą chodzić z Erikssonami i Skurvensonami. nie zdziwię się, nie będę miał dzieci  też tak kiedyś myślałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ździw się Chudy jak za 10 lat Twoje dzieci w szkole do jednej klasy będą chodzić z Erikssonami i Skurvensonami. nie zdziwię się, nie będę miał dzieci  zdziwisz sie wiekszosc tak mowi ale matka natura lubi platac figle to przyjdzie nagle jak pierwszy snieg  spiewala kiedys Banda i Wanda w serialu 7 zyczen 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
wlasnie koleszka dzwonil byl na Wolyniu film genialny lapie za serce polowa ludzi wychodzila z kina zaplakana ja mam bilety na niedziele zobaczymy co to za dzielo dobry rezyser czekalem od kilku lat na ten film słuchałem jakoś na dniach wywiadu z Jakubikiem to mówił że jak nagrywali sceny to musieli niejednokrotnie przerywać bo aż serce ściskało, przyznał się że miał depresję po kręceniu tego filmu i nie raz zamykał się sam w czterech ścianach i przeżywał to strasznie
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Nie ździw się Chudy jak za 10 lat Twoje dzieci w szkole do jednej klasy będą chodzić z Erikssonami i Skurvensonami. nie zdziwię się, nie będę miał dzieci  też tak kiedyś myślałem  o siema aker, już się bałem o Ciebie szperałem nawet w wiadomościach czy coś jebło czy nie jebło w tej silesii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie koleszka dzwonil byl na Wolyniu film genialny lapie za serce polowa ludzi wychodzila z kina zaplakana ja mam bilety na niedziele zobaczymy co to za dzielo dobry rezyser czekalem od kilku lat na ten film słuchałem jakoś na dniach wywiadu z Jakubikiem to mówił że jak nagrywali sceny to musieli niejednokrotnie przerywać bo aż serce ściskało, przyznał się że miał depresję po kręceniu tego filmu i nie raz zamykał się sam w czterech ścianach i przeżywał to strasznie moja zona nie chce isc boi sie wiec ide sam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o siema aker, już się bałem o Ciebie szperałem nawet w wiadomościach czy coś jebło czy nie jebło w tej silesii  jak przyjedziesz do Chorzowa to sie tam przejdziemy 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Nie ździw się Chudy jak za 10 lat Twoje dzieci w szkole do jednej klasy będą chodzić z Erikssonami i Skurvensonami. nie zdziwię się, nie będę miał dzieci  zdziwisz sie wiekszosc tak mowi ale matka natura lubi platac figle to przyjdzie nagle jak pierwszy snieg  spiewala kiedys Banda i Wanda w serialu 7 zyczen  chciałbym mieć ale podchodzę do tego tak: gdzie ja z takim porytym łbem znajdę babę co będzie chciała mieć ze mną większy związek niż przytulanie mojej kasy może kiedyś się tam coś znajdzie ale wiecie jak to jest, niby 30stka na karku i inny tok myślenia, czasami myślę sobie że mógłbym już z kimś być ale jak za chwilę sobie przypomnę że jeszcze tyle imprez, tyle nieodkrytych cipek przede mną to od razu telefon w łapę i szukam z kim by tu dziś zaknurzyć 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
o siema aker, już się bałem o Ciebie szperałem nawet w wiadomościach czy coś jebło czy nie jebło w tej silesii  jak przyjedziesz do Chorzowa to sie tam przejdziemy  do Łodzi na kurwy do Chorzowa na zakupy, chyba muszę z miesiąc wolnego wziąć jaga a Ty na co byś mnie zaprosił do Białego ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do zbrodni wołyńskiej to czytałem kiedyś artykuł że ukraincy wymyślali tak okrutne metody zabijania na ciężarnych kobietach i dzieciach że jak przychodzili oficerowie niemieccy i to oglądali to niektórzy wymiotowali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga a Ty na co byś mnie zaprosił do Białego ? on to na pewno na gonienie z maczetami gejów i lesbijek 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Dobra..w chuj pieniędzy w chuj... Koniec z tym gównem.. Kupiłem sobie dostęp do netflixa..warto. Zdrówko panowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ździw się Chudy jak za 10 lat Twoje dzieci w szkole do jednej klasy będą chodzić z Erikssonami i Skurvensonami. nie zdziwię się, nie będę miał dzieci  zdziwisz sie wiekszosc tak mowi ale matka natura lubi platac figle to przyjdzie nagle jak pierwszy snieg  spiewala kiedys Banda i Wanda w serialu 7 zyczen  chciałbym mieć ale podchodzę do tego tak: gdzie ja z takim porytym łbem znajdę babę co będzie chciała mieć ze mną większy związek niż przytulanie mojej kasy może kiedyś się tam coś znajdzie ale wiecie jak to jest, niby 30stka na karku i inny tok myślenia, czasami myślę sobie że mógłbym już z kimś być ale jak za chwilę sobie przypomnę że jeszcze tyle imprez, tyle nieodkrytych cipek przede mną to od razu telefon w łapę i szukam z kim by tu dziś zaknurzyć  ja tez taki bylem i tak sobie mowilem ozenilem sie majac 33 lata i teraz nie zaluje a na cichodajki zawsze mozna wyskoczyc 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
znajdę babę co będzie chciała mieć ze mną większy związek niż przytulanie mojej kasy A ja cały czas myślałem, że Ty gołodupiec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajdę babę co będzie chciała mieć ze mną większy związek niż przytulanie mojej kasy A ja cały czas myślałem, że Ty gołodupiec  Chudy to dobra fachura a tacy są w cenie i dobrze zarabiają
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Co do zbrodni wołyńskiej to czytałem kiedyś artykuł że ukraincy wymyślali tak okrutne metody zabijania na ciężarnych kobietach i dzieciach że jak przychodzili oficerowie niemieccy i to oglądali to niektórzy wymiotowali Słabo znam historię. A byli tacy ukraińcy, którzy pomagali Polakom?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do zbrodni wołyńskiej to czytałem kiedyś artykuł że ukraincy wymyślali tak okrutne metody zabijania na ciężarnych kobietach i dzieciach że jak przychodzili oficerowie niemieccy i to oglądali to niektórzy wymiotowali Słabo znam historię. A byli tacy ukraińcy, którzy pomagali Polakom? ci co pomagali zostali przez swoich zabijani taki to narod
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do zbrodni wołyńskiej to czytałem kiedyś artykuł że ukraincy wymyślali tak okrutne metody zabijania na ciężarnych kobietach i dzieciach że jak przychodzili oficerowie niemieccy i to oglądali to niektórzy wymiotowali Słabo znam historię. A byli tacy ukraińcy, którzy pomagali Polakom? niewiele bo za pomoc Polakom Bandera groził że spotka ich to samo a zbrodnie nie były okrutne a przeokrutne które sobie normalny człowiek nie może wyobrazić np. kobietom w ciąży rozcinali brzuch, wyrzucali płód, w jego miejsce wsadzali żywego kota i zaszywali
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|