|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
żaden trener nie chce zle ,tak jak ty dla swojego dziecka
to fakt Adam to pizdeczka bo mogliśmy mieć medal na euro ale to tylko gdybanie kto by nie był trenerem to i tak znajdą się krytycy tak zawsze było, jest i będzie jednak coś jest nie tak, że w drugim meczu z rzędu zamiast spokojnie kontrolować wynik yo jest granie z pieluchą do ostatniej minuty, chyba jedynie Wójt byłby w stanie znaleźć na to receptę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz by sie nam beenhakker przydal przy takich grajkach  nigdy więcej najemników czemu, ten najemnik dawał rade do czasu powiem uczciwie.. Zdaje się, że przy tym uprawiał prywatny folwark z panem De Zeuwem. Wtorek mógłby Ci o tym coś powiedzieć. Nawałka swój chłop. Zmiany mu nie wychodzą. I to jedyna rzecz do której się można przyjebać. jaki wtorek? A do mobilizacji w przerwie to już nie?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
wtorek to niedziela jak wy te studia pokonczyliście
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Niedziela to Niedzielan?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wtorek to niedziela jak wy te studia pokonczyliście Andrzej tez nie byl swiety w Belchatowie 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Zdaje się, że przy tym uprawiał prywatny folwark z panem De Zeuwem. Wtorek mógłby Ci o tym coś powiedzieć.
Nawałka swój chłop. Zmiany mu nie wychodzą. I to jedyna rzecz do której się można przyjebać. Tylko, tu się zgadzam z jagą, to nie jest jedyna rzecz, to jest najważniejsza rzecz. To jest kolejny mecz gdzie prowadzimy i to tak jak dzisiaj, wysoko to nagle tracimy prowadzenie i mamy ręce po łokcie w nocniku. Potencjał spory ale niewykorzystany należycie i wyjdzie z tego smród.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skróty na polsat sport news
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Wydaje mnie się, że pre match Nawałka sobie radzi dobrze, bo ma bardzo dobry sztab. Zwłaszcza Hubcia Nowowiejskiego od banku informacji.
Gorzej mu idzie na live. Zmiany to kryminał. To samo było z Kazachami i na Erło. Dlaczego nie wpuszczał Teodora dzisiaj a Stępiny we Francji, itd...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
wszystko dobrze biszop napisane tylko
dajesz głowę że jakby wszedł Teodor to nie byłoby nerwaka do końca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko ze glik juz drugi mecz z rzedu ma slaby dzien  a to juz nie jest przypadek
|
|
|
|
|
|
|
wszystko dobrze biszop napisane tylko
dajesz głowę że jakby wszedł Teodor to nie byłoby nerwaka do końca Absolutnie. Ale wymieniasz gościa który przeżywa sezon życia, w wpuszcza gościa który w sparingu z Barceloną prawie miał sytuację bramkową. Różnica? 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
z urazem gra glik, on sie nie usprawiedliwia ale powinien sobie odpoczac, z kim jak nie z kelnerami najblizszymi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie daj Boze zebysmy wyzszli 1 napastnikiem z Armenia ale patrzac na roszady fakena wcale mnie to nie zdziwi  na pytanie dlaczego za Milika wszedl Linetty a nie Teodor odpowiedzial: Musieliśmy kontrolować środek boiska. Arek ciężko pracował w tej strefie i nie mogliśmy pozwolić sobie na jej odpuszczenie, bo Duńczycy byli w niej groźni.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
na Arm
pacyfek wychodzi 3 -ma
teodor,wilku i drewnopulos
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
oglądałem mecz u kolegi i przegapiłem bramkę Glika, teraz wróciłem do domu i na spokojnie obejrzałem powtórkę kilka razy i odnoszę wrażenie jakby Kamil zrobił to celowo
nie żebym sugerował że "pograł razem z rodziną btsa" w meczu
Cenne 3pkt, choć sraczka była i to taka z niestrawioną kukurydzą
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jak to przegapiłeś
gdzie byłeś w tym czasie co robiłeś przecież były powtórki nie wiem jak się z tego wytłumaczysz
kombinuj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzial ktos kontrole srodka pola w 2 polowie po zmianie Milika na Linnetego?  ani przed zmiana ani po zmianie nie kontrolowalismy srodka pola wiec ten gamon niech nie pierdoli durnot co to wogole za gadki sa? puste pieprzenie na odpierdol sie ja tu jestem najwazniejszy
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
z borubarem w bramce oczywiście
Fabian niech jedzie z żono na wczasy
potrzebny na Armenie jak nam te samoloty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co tu widzę to jednak Maryla Rodowicz miała rację po meczu z Portugalią. 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
jak to przegapiłeś
gdzie byłeś w tym czasie co robiłeś przecież były powtórki nie wiem jak się z tego wytłumaczysz
kombinuj jako najmłodszy z brygady zostałem wysłany do wodopoju a w powtórce miałem zwieszony łeb na telefon i sprawdzałem czy kupony wchodzą odpowiem Ci pacyfku drogi za wczasu - weszły wszystkie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|