Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 117 z 145 1 2 115 116 117 118 119 144 145
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by 11kera11
Originally Posted by Sensei
Porozmawiajmy o kwestiach sportowych. Przed Legią mecze z Realem Madryt...

Skończy się pogromem. Drużyna Realu nie bawi się ze słabeuszami, nie odpuszcza. Mistrz Szwecji niedawno pojechał na Bernabeu i dostał "ósemkę". Legia Warszawa awansowała do Ligi Mistrzów po dwudziestu latach i już zdążyła pobić rekord: chodzi o najwyższą porażkę u siebie. Nie jest powiedziane, że w Madrycie nie padnie kolejny historyczny wynik. Legia to drużyna do bicia rekordów.

Kowal :DDD
Czyli jednak celkomat nie pomógł, a co do tej pierwszej kwestii to nie podzielam jego zdania, czemu winne te wszystkie dzieciaki co chciały zobaczyć jak Ronaldo gra

mimo ze czuje wielka sympatie do L, to ja podzielam zdanie Kowala

ile razy mozna robic bydlo a potem plakac i prosic na kolanach o darowanie kary? i caly czas ten sam argument, bo dzieciaki ...nich dzieciaki i rodzie poloza lache na ogladanie L to moze kiedys wladze klubu postanowia cos zrobic z bydlem na trybunach, bo jak widac samo bydlo nic nie rozib bo nie ma mozgu

ale jak sie nie ma czym grac to przynajmniej mozna sie chwalic ze lysi z L dokopali niemcom, prawie ze grunwald

w zeszlym roku polscy kibice wyzwalali jugoslawie, pare lat temu odbierali wilno litwinom...same sukcesy

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by 11kera11
no raczej że nie można się tak skurwić bez powodu ale krycha podobno nie pije

Krycha jak to nie pijesz? z nami się nie napijesz?

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
kazow pełna zgoda

tylko żal dzieci bo to dla nich byłoby święto zobaczyć największe gwiazdy piłki chodzące po ziemi

nie ma co się oszukiwać ale takich okazji może już nie być.

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline

teraz o kadrze

zaczynamy pracę o 8 i na ten czas chcę widzieć dysponowanego pracownika na miejscu pracy

co robi po, chuj mnie to obchodzi może nawet zapisać się do Pis-u

paradoksem jest też fakt że największe sukcesy w piłce mieliśmy gdzie drużyna była "wieżowcem patologii" czytaj 82 i 92 rok

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by pacyfista
teraz o kadrze

zaczynamy pracę o 8 i na ten czas chcę widzieć dysponowanego pracownika na miejscu pracy

co robi po, chuj mnie to obchodzi może nawet zapisać się do Pis-u

paradoksem jest też fakt że największe sukcesy w piłce mieliśmy gdzie drużyna była "wieżowcem patologii" czytaj 82 i 92 rok

Pacyfku, teraz wszyscy tę patolkę uprawiali. Na zachodzie również.

Teraz pijak nie wygra z gościem, który uważa o której godznie i co je, napierdala w siebie tony supli, 2 godziny w ciągu dnia śpi w kapsule i oddycha czystym tlenem, po kolecji włazi do kabiny z krio i kładzie się grzecznie spać o 22:00 i nawet jak sra to pilnuje, żeby się nie przemęczyć.

Dla mnie skoro już wszyscy o tym wiedzą to i wie o tym sam Nawałka. Pytanie po którym to było meczu - po Danii czy Armenii. Dla mnie gościa już nie powinien nigdy powołać i tyle.

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Pacyfku, teraz wtedy wszyscy tę patolkę uprawiali. Na zachodzie również.

Teraz pijak nie wygra z gościem, który uważa o której godznie i co je, napierdala w siebie tony supli, 2 godziny w ciągu dnia śpi w kapsule i oddycha czystym tlenem, po kolecji włazi do kabiny z krio i kładzie się grzecznie spać o 22:00 i nawet jak sra to pilnuje, żeby się nie przemęczyć.

Dla mnie skoro już wszyscy o tym wiedzą to i wie o tym sam Nawałka. Pytanie po którym to było meczu - po Danii czy Armenii. Dla mnie gościa już nie powinien nigdy powołać i tyle.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
wg mnie nie tu jest problem zawsze pilkarze chlali chalaja i beda chlac problem jest w mentalnosci zawodnikow niektorym pojebalo sie w glowie od tych milionowych transferow mysla ze sa juz mega grajkami i w dupie maja co kto powie oni wszystko wiedza najlepiej
patrz wypowiedzi zielinskiego i krychowiaka po Armenii myslicie czemu Lewy byl taki wkurwiony po meczu bo on traktuje kazdy mecz powaznie stara sie biega a reszta baranow ma wyjebane on nie mial z kim grac w tych 2 ostatnich meczach taka jest prawda

Ice Hockey Champion
Ice Hockey Champion
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski,adam-nawalka-traci-panowanie-nad-pilkarzami,artykul,727361,1,291.html

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
a nam znow ten baran Kwiatkoś sedziuje w Niecieczy bedzie sie dzialo

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Czekam tylko aż się zacznie konflikt Lewy kontra reszta ekipy.

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Andrzej Kopiczyński nie żyje. Słynny "Czterdziestolatek" miał 82 lata

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by quincy
Czekam tylko aż się zacznie konflikt Lewy kontra reszta ekipy.

nie bedzie zadnego konfliktu z Lewym zapomnij kto by mu podskoczyl od razu wypad z kadry zaden trener nawet faken nie zaryzykowalby utraty takiego grajka jak Lewy dla nazelowanych pizdeczek

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline

Originally Posted by jaga1920
wg mnie nie tu jest problem zawsze pilkarze chlali chalaja i beda chlac problem jest w mentalnosci zawodnikow niektorym pojebalo sie w glowie od tych milionowych transferow mysla ze sa juz mega grajkami i w dupie maja co kto powie oni wszystko wiedza najlepiej
patrz wypowiedzi zielinskiego i krychowiaka po Armenii myslicie czemu Lewy byl taki wkurwiony po meczu bo on traktuje kazdy mecz powaznie stara sie biega a reszta baranow ma wyjebane on nie mial z kim grac w tych 2 ostatnich meczach taka jest prawda

A z kim mial grac? Milik w kadrze gra piach, Krychowiak podaje w PSG reczniki, Kapustka do Leicester pojechal chyba pracowac na zmywaku bo sie nawet na lawke nie lapie, Zielu wchodzi na ostatnie minuty. Maczynski poki co przepadl, Linetty chuj wie po co on w kadrze w ogole jest...

Czyli zostaje Grosik co zrobil troche roboty w meczu z Dania. Akurat tu nie wiem czy gra regularnie bo Francje niezbyt sledze. Rybus jeszcze chyba regularnie gra w Lyonie ale co on moze grajac na lewej obronie.

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
quincy piszemy o zawodowych piłkarzach nie o pijakach

dla mnie wypić 2 drinki po meczu pogadać z kumplami do północy to żaden problem

chyba nie chcesz mnie powiedzieć że Lewy pijący własnie w ten sposób będzie grał gorzej od Teodorczyka który idzie spać o 21 i wpierdala odżywki

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
nie podoba mnie się jakiś cyrk z rodzinami

co to kurwa ma być ,chcesz oglądać mecz nie ma sprawy załatwię bilety sam opłacając ale nie pałętanie się po hotelu itd.

zgrupowanie trwa tydzień nie 2 lata

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Originally Posted by jaga1920
wg mnie nie tu jest problem zawsze pilkarze chlali chalaja i beda chlac problem jest w mentalnosci zawodnikow niektorym pojebalo sie w glowie od tych milionowych transferow
Chyba właśnie oto chodzi, nie te czasy.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Kto chlał, gdzie chlał? dlaczego Bazyl nie dzwonił, że chlają ja się pytam???

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
A co do tego pustego stadionu na meczu z Realem, to czy aby nie jest tak, że gdyby po 17 minutach meczu z Dortmundem było na przykład 0:1 a nie 0:3 to NIC by się tam nie wydarzyło. Ci którzy odpowiadają za ten dym tak naprawdę odpowiedzieli tym którzy są odpowiedzialni za sportową klęskę.

Co z tym piciem? Kadrowicze imprezę zrobili?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Biszop
Co z tym piciem? Kadrowicze imprezę zrobili?

http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/reprezentacja-polski,adam-nawalka-traci-panowanie-nad-pilkarzami,artykul,727361,1,291.html

Strona 117 z 145 1 2 115 116 117 118 119 144 145

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, $-man, JelineK, Sensei, alfa, forty), 1,524 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,716
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025