|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
kurwa co za kmiot z Teodora jak masz focha to po chuja tam polazłeś
za taki numer to kara finansowa ,przelew na biedne dzieci
nie możemy być obojętni na głupotę
podobnie jak wczoraj Kucharz z Majdanem
wypowiedz się fechu bo to twój ziomal
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Co tu gadać pacyfku, ja nie wiem co ci ludzie mają w głowach... PS. Zajebista była mina Lewczuka jak usłyszał tekst gwiazdora "Proszę o następne pytanie" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeczytajcie pierwszy komentarz, który ROZWIEWA wątpliwości dlaczego Teodorczyk nieodpowiedział
|
|
|
|
|
|
|
Rób karierę w Belgii, strzelaj tam nawet milion goli na sezon, jakoś nas to nie rusza. Po prostu dla wszystkich lepiej by było, gdybyś mecze reprezentacji oglądał w telewizji. Przyznaj sam – dla ciebie też to rozwiązanie optymalne. Spokój, cisza, relaks. Przed telewizorem można na przykład napić się piwka, a bieganie po murawie z puszką jednak nie uchodzi (jeszcze?). Dla każdego normalnego faceta wybór byłby jasny. A jeśli zapytasz, co konkretnie mamy ci do zarzucenia, odpowiemy w twoim stylu: – Poprosimy następne pytanie. http://weszlo.com/2016/10/14/hat-trick-lukasza-teodorczyka-panu-juz-dziekujemy/
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Przeczytajcie pierwszy komentarz, który ROZWIEWA wątpliwości dlaczego Teodorczyk nieodpowiedział zachował się jak ostatnia pała. dla mnie ten chlopak nie nadaje się do Reprezentacji Ten?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym mu dał jeszcze jedną szanse, 'nie był on taki najgorszy'
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Komentarz Tomasza Łągiewskiego
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Kierwa Sensei, nie umiesz zrobić kopiu-wklej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piszę z telefonu, nie da rady skopiować komentarza w aplikacji youtube!
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Niby odpowiedział tak dlatego, że ten dziennikarz zadający pytanie puścił kiedyś tekst o nim bez autoryzacji...
Co nie zmienia faktu, że jest burakiem.
Fechu dobrze napisał, że można wyrobić sobie o nim opinie po filmikach na łnp. Próbuję na siłę się udzielać i być smieszny, a żarty na poziomie żenady.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzi chyba o ten tekst Gość który zadał pytanie Teodorczykowi kiedyś napisał o nim obszerny artykuł wywlekając na światło dzienne kwestie prywatne, które powinny zostać w 4 ścianach. Dziennikarz ten doskonale wie, że ma tzw. bana od Teo na zadawanie pytań i wywiady, chciał go jedynie sprowokować. Szersza publiczność o tym nie ma pojęcia. Stąd taka, a nie inna reakcja Teodorczyka. nawet jak to prawda to i tak nieczego to nie zmienia bo ten gamon laski nie robi ze przyjdzie i odpowie na pytania jezeli wiedzial ze ten pismak bedzie mogl nie przychodzic wogole i bylby swiety spokoj a tak wyszedl na ostrego cebulaka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a 2 pytanie dotyczace Lewego zadal jakis Dunczyk i co odpowiedzial? wiejski blazen udajacy wielkiego grajka tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmmm. .. czyżby wszyscy zwolennicy Teodorczyka zamilkli... ? Przecież tak błagaliscie o jego grę, a nie Milika. A tu okazuje się że na boisku Teo chuja gra, a poza nim jest po prostu idiotą i debilem, który może jedynie psuć atmosferę.
@W8ing4Death odniesiesz się jakoś do Twojego wymarzonego ataku Lewy-Teo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I do reszty hejterów - na Euro Krychowiak był bezbłędny, to jebaliscie Lewego, teraz Robert jest genialny to można jebac Krychę (tak wiem, gra słabo, ale 2 miesiące temu dzięki niemu zaszliśmy na Euro tak dsleko).
Hejter to ma jednak złote życie - zawsze może kogoś zjebać, zawsze ktoś jest w gorszej formie, a jak jeszcze temu komuś się powodzi, dużo zarabia, gra w czołowym klubie świata to już w ogóle jazda.
Rzygać się chce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic bardziej nie poprawia humory u takich ludzi niż obsmarowywanie innych.
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Hmmm. .. czyżby wszyscy zwolennicy Teodorczyka zamilkli... ? Przecież tak błagaliscie o jego grę, a nie Milika. A tu okazuje się że na boisku Teo chuja gra, a poza nim jest po prostu idiotą i debilem, który może jedynie psuć atmosferę.
@W8ing4Death odniesiesz się jakoś do Twojego wymarzonego ataku Lewy-Teo A co tu mówić po jednym meczu. Nadal wolę atak Lewy - Teo, niż Lewy - Milik, chociaż ten pierwszy też jest drewniany, ale nie robi sobie jaj na boisku, tak jak Milik. Jak mu coś nie wyjdzie to się przynajmniej tym przejmuje i widać, że zapierdala i mu zależy na grze, a dureń Milik zmarnuje setkę i się cieszy. Za takie zachowanie ma u mnie po prostu bana i tak, jak nigdy nie cieszę się z cudzego nieszczęścia, to dobrze się stało, że go skosili. Co do zachowania pozaboiskowego, to to ma to dla mnie małe znaczenie, liczy się dla mnie postawa na boisku. Większość sportowców to proste gbury, nie oszukujmy się. Co lepsi i bogatsi, muszą brać specjalne kursy, jak się prezentować i zachowywać przed kamerami, bo brakuje im taktu, ogłady i kultury. Są oczywiście wyjątki, ale naprawdę niewiele.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To mam dla Ciebie złą wiadomość -Teo zagra(ł) w tych eliminacjach dwa mecze - obydwa z Armenią w W-wie - pierwszy i ostatni
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Bate pedaly 43min zjebali karnego
|
|