O KURWA !! - jeszcze w piśmie jest data 21.10 pani kierownik dała ciała wrzucając screena na twittera, tak to jeszcze można było coś tam próbować zwodzić, że wina Widzewa
Legia Warszawa czeka na decyzję UEFA w sprawie zamieszek, które pod stadionem Realu Madryt wywołali jej kibice. Jak dowiedział się sport.tvn24.pl, w oficjalnych raportach te zdarzenia nie zostały jednak odnotowane. "O niczym nie wspomniano w oficjalnych raportach" - taką odpowiedź uzyskaliśmy w biurze prasowym UEFA na pytanie, czy w sprawie zachowania kibiców Legii wszczęte zostanie dochodzenie.
- "Proszę pamiętać, że wszystkie incydenty mające miejsce poza granicami stadionów nie znajdują się w jurysdykcji UEFA" - dodała europejska federacja
Legia Warszawa czeka na decyzję UEFA w sprawie zamieszek, które pod stadionem Realu Madryt wywołali jej kibice. Jak dowiedział się sport.tvn24.pl, w oficjalnych raportach te zdarzenia nie zostały jednak odnotowane. "O niczym nie wspomniano w oficjalnych raportach" - taką odpowiedź uzyskaliśmy w biurze prasowym UEFA na pytanie, czy w sprawie zachowania kibiców Legii wszczęte zostanie dochodzenie.
O czymś Kraśko musi pierdolić z przyszłą mamą albo niedoszłym zięciem w tv śniadaniowej.
Dzień dobry
- "Proszę pamiętać, że wszystkie incydenty mające miejsce poza granicami stadionów nie znajdują się w jurysdykcji UEFA" - dodała europejska federacja
a co mysliscie ze beda sie cackac tak jak policja w polsce? przyjechala niebezpieczna grupa to pierwsza zasada zeby zanim sie zadyma rozkreci to spacyfikowac w zarodku
i @jaga nie lub z ludzi idiotow..na filmie widac ze "kibic" nagle odskakuje i dopiero wtedy policjan zaczyna go gonic i palowanie sie zaczyna
wiec na 99% ten niewinny "kibic" cos zrobil ze sam zaczal uciekac
a co mysliscie ze beda sie cackac tak jak policja w polsce? przyjechala niebezpieczna grupa to pierwsza zasada zeby zanim sie zadyma rozkreci to spacyfikowac w zarodku
i @jaga nie lub z ludzi idiotow..na filmie widac ze "kibic" nagle odskakuje i dopiero wtedy policjan zaczyna go gonic i palowanie sie zaczyna
no kto zaczynal?
kup sobie okulary lub pozycz od sasiada i jeszcze raz obejrzyj naprawde nie wiedzialem ze ty jestes takim gamoniem
Nie wiem jakie Ty masz Kazow wyobrażenie o pracy policji, ale ja mam takie, że mają napierdalać tych co się awanturują a nie tych co stoją obok. Widziałem jeszcze inny filmik gdzie gość uspokaja tych krewkich fanów po czy znienacka jakaś policyjna szmata zaczyna go okładać. Jeśli dla Ciebie to jest ok to nie mam pytań.
no kto zaczynal?
kup sobie okulary lub pozycz od sasiada i jeszcze raz obejrzyj naprawde nie wiedzialem ze ty jestes takim gamoniem
gamonia to szukaj w rodzinie
nie pisze o innych filmikach, pisze co widze na tym filmiku
nie wiem co sie dzialo wczesnije ani pozniej, odnosze sie tylko do tego filmiku na ktorym ewidentnie widac jak facet odskakuje a dopiero potem policjant rusza w poscig
w ogole to troche jestescie smieszni, tacy macho, kibice pelna geba i polscy kibole najlepsi na swiecie a teraz placz bo policja was zbila i jeszcze na was zrzucaja wine
a co w tym dziwego? jakbym byl szefem policji w miescie do ktorego przyjezdza niebezpieczna grupa to od razu na start pod byle pretekstem kilku dostaloby lomot
i co? sklepy cale? samochody cale? mieszkancy madrytu bezpieczni? czyli cel osiagniety...a to ze kilku z L dostalo po plecach nikogo nie obchodzi, zwlaszcza ze maja marke chuliganow i jeszcze mozna im wine zrzucic
a to ze kilku z L dostalo po plecach nikogo nie obchodzi
Może Ciebie nie obchodzi, mnie obchodzi. Policja ma walczyć i wyłapywać prowodyrów, a nie postronne osoby. Policja nie ma przekraczać uprawnień względem kogokolwiek. I tak ma być.