Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 58 z 73 1 2 56 57 58 59 60 72 73
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Tylko wymienione przez Ciebie tematy nie powodują sporów pomiędzy bywalcami, a temat kibiców owszem.
Jest różnica czy jej nie ma?

Bonus: Unibet
Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by Biszop
Widzę forum ciężko kibicowskie się zrobiło boli
Wieczny spór tych którzy wiedzą wszystko i najlepiej z tymi co mają się nie odzywać bo się nie znają, a jedynej słusznej prawdy nie uznają laugh żałosne

Na dziś takie coś wrzucamy na ruszt i smażymy maksymalnie 45 minut, zaczynamy o 21.00 w Księstwie Monaco
BTS do ht około @5, około ponieważ w tej chwili jest @4,70, na rozpoczęciu będzie @5 lub lepiej.

Do tego jako wsparcie dajemy over 1,5 @2,70 w tej chwili, na otwarciu będzie lekko @3, smażymy dokładnie tak samo jak BTSa wink

Tylko Biszopie po co zabierać głos w sprawie, o której się nic nie wie?

Tak samo żałosne są wypowiedzi osób, które twierdzą że whisky jest chujowa a w swoim życiu spróbowali Grantsa i Red Label. Też mogę powiedzieć "żałosne".

Dlatego jak jest dyskusja np. o winach (których ja nie pijam) to się nie wpierdalam ze swoimi zajebistymi teoriami, że najlepsze wina są z winogron, bo tak gadał Kraśko w tv śniadaniowej tylko słucham tych, którzy mają coś na ten temat do powiedzenia, bo znają temat bardzo dobrze. Ot tyle w temacie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Stadion Piłkarski - Typy i analizy bukmacherskie

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by kubi20

Nieprawda. QC Piłka nożna 19 - 21.10.2016 - Reszta świata i ogólna dyskusja o piłce . Na analizy i typy masz stosowne tematy.

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Originally Posted by laser
Originally Posted by TEO
Iti dobrze piszesz spojrzenie z boku. Więc po co ciągnąć temat o którym nie masz zielonego pojęcia. Co ma Madryt i Bvb do zamkniętego sektora w Białym? Nie chcę mi się tłumaczyć.

Ano widzisz TEO, to że Ty nie widzisz tutaj prostej zależności między Madrytem/BVB i zamkniętym sektorem w Białym to tylko potwierdza opinię, że masz klapki na oczach Panie Jedyna Słuszna Opinia ...
Tu akurat Laser nie ma żadnej zależności. Jakby na BvB i w Madrycie był spokój to i tak w Białym sektor by zamknęli. Uwierz mi na słowo.

Originally Posted by Bullet
Originally Posted by kubi20

Nieprawda. QC Piłka nożna 19 - 21.10.2016 - Reszta świata i ogólna dyskusja o piłce . Na analizy i typy masz stosowne tematy.

grin aplauz

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Wieczny spór tych którzy wiedzą wszystko i najlepiej z tymi co mają się nie odzywać bo się nie znają, a jedynej słusznej prawdy nie uznają laugh żałosne

Na dziś takie coś wrzucamy na ruszt i smażymy maksymalnie 45 minut, zaczynamy o 21.00 w Księstwie Monaco
BTS do ht około @5, około ponieważ w tej chwili jest @4,70, na rozpoczęciu będzie @5 lub lepiej.

Do tego jako wsparcie dajemy over 1,5 @2,70 w tej chwili, na otwarciu będzie lekko @3, smażymy dokładnie tak samo jak BTSa wink
Biszop czy ja piszę na forum Pacyfkowi jak kafelki kłaść czy Biczowi które auto jest lepsze. Nie. Bo mam o tym blade pojęcie.
Tyle w temacie.
Masz typa. Wisła dzisiaj kaszankę z Termaliki robi.

Marat Safin
Marat Safin
Ale o czym jest w ogóle ta dyskusja. Każdy stadion w Ekstraklasie ma OBIOWIĄZEK posiadać sektor gości. Ma też obowiązek ich przyjmować jak nie maja zakazu czy im się to podoba czy nie. Jak się nie podoba to nie muszę grać w Ekstraklasie. Na Jadze wymyślili z dupy powód i samozaorali się swoim pismem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by TEO
Uwierz mi na słowo.

No właśnie TEO o to chodzi, że nie wierzę grin

Ale teraz to możemy sobie gdybać i dlatego ... proponuję:

Monaco ml @1.657

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ogólna dyskusja o jedynym słusznym klubie w Polsce i jego Bogu ducha winnych kibicach puke

Originally Posted by quincy

Tylko Biszopie po co zabierać głos w sprawie, o której się nic nie wie?

Tak samo żałosne są wypowiedzi osób, które twierdzą że whisky jest chujowa a w swoim życiu spróbowali Grantsa i Red Label. Też mogę powiedzieć "żałosne".

Dlatego jak jest dyskusja np. o winach (których ja nie pijam) to się nie wpierdalam ze swoimi zajebistymi teoriami, że najlepsze wina są z winogron, bo tak gadał Kraśko w tv śniadaniowej tylko słucham tych, którzy mają coś na ten temat do powiedzenia, bo znają temat bardzo dobrze. Ot tyle w temacie.

Nie bardzo rozumiem dlaczego zacytowałeś akurat ten post ale rozumiem, że miałeś jakiś cel, chcesz podyskutować o typie? proszę.
Chcesz porozmawiać o kibicach? zły adres i temat.

Nie chciałbym żebyś mnie źle zrozumiał bo kompletnie nic do Ciebie nie mam, ale swego czasu ogłosiłeś, że nie grasz, mylę się?
Bez sensu dyskusja, zwłaszcza o kibicach, nie dość, że nie zamierzam w niej uczestniczyć to nie mam zamiaru o niej czytać.
Rozumiem, że są osoby dla których temat jest ważny, i ok tylko naprawdę szkoda rozpierdalać ostatnie miejsce gdzie można cokolwiek ciekawego wyłapać, są stali bywalcy którzy podają dobre typy z których warto skorzystać i choć ostatnio rzadko tu bywam to przedzieranie się przez wymianę uprzejmości pomiędzy "kibolami", a ich przeciwnikami mam w dupie.

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Originally Posted by laser
Originally Posted by TEO
Uwierz mi na słowo.

No właśnie TEO o to chodzi, że nie wierzę grin

Ale teraz to możemy sobie gdybać i dlatego ... proponuję:

Monaco ml @1.657
No trudno. Monaco ostatnio trochę gorzej wygląda.
Wisła to podstawa dzisiaj, może jeszcze Stuttgart.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Biszop aplauz

Marat Safin
Marat Safin
Kurde cały tydzień chciałem grać Arę a czym bliżej meczu tym mi bliżej do remisu blush No nic czas do domu, a potem na meczyk. Udanych typów i bez kłócenia się bo z maczetą wpadnę wink

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Zgadza się Biszopie. Od 10 października zrobiłem sobie przerwę i dobrze mi z tym.

Ja akurat tu wchodziłem głównie żeby się pośmiać i popisać o dupie marynie a nie wyłapywać typy, które w większości przypadków i tak są przegrane.

No ale jak przez takich jak ja trudno Ci je wyłapywać w tym wątku to przestaję pisać. Będzie bardziej przejrzyście.

Powodzenia!

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Kurde cały tydzień chciałem grać Arę a czym bliżej meczu tym mi bliżej do remisu blush No nic czas do domu, a potem na meczyk. Udanych typów i bez kłócenia się bo z maczetą wpadnę wink

Cracovie bedziesz goscil dzis? smile

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by jaga1920

Cracovie bedziesz goscil dzis? smile

Bez żartów wink Mam nadzieję, że do Trójmiasta NIGDY ta "moda" nie trafi.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by quincy
Zgadza się Biszopie. Od 10 października zrobiłem sobie przerwę i dobrze mi z tym.

Ja akurat tu wchodziłem głównie żeby się pośmiać i popisać o dupie marynie a nie wyłapywać typy, które w większości przypadków i tak są przegrane.

No ale jak przez takich jak ja trudno Ci je wyłapywać w tym wątku to przestaję pisać. Będzie bardziej przejrzyście.

Powodzenia!

nie obrazaj sie wrzuc na luz jestes moim adwokatem czy nie ? smile
musisz zostac

Naprawdę?
Zaraz się okaże, że poczułeś się wyrzucony przez chuja Biszopa grin
Nie obrażaj się tylko poluzuj, bo naprawdę kontynuacja tematu który różni użytkowników w taki sposób jest bezsensowna, i tylko o to mi chodzi. Nie próbuję nawet zabierać głosu w sprawie która jest mi obojętna, o której może i mam swoje zdanie. Tylko sama dyskusja nie prowadzi do niczego sensownego i jazda po oponencie naprawdę niczego nie zmienia, no chyba, że ktoś czerpie satysfakcję z tego, że dokopał drugiemu, a i tak do porozumienia nie doszli smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
niby Wisła, niby VFB ale na dziś chyba tylko live

Strona 58 z 73 1 2 56 57 58 59 60 72 73

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
0 zarejestrowanych użytkowników (), 3,721 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,841,152
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026