Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
B
member
member
B Offline
mam maly pomysl na sposob grania ale do tego potrzebny mi jest program ktorego nigdzie nie ma i potrzebuje takiej osoby ktora by to zrobila wydaje mi sie ze to jest proste do napisania i da sie to zrobic lecz nic pewnego bo mi moze sie wydawac bo ja sie nie znam na pisaniu programow jest ktos taki kto by mi pomogl???

Bonus: Unibet
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Lepiej napisz ile placisz to moze ktos sie zglosi.

B
member
member
B Offline
w sprawie finasowej mozemy sie dogadac moge zaplacic nie wiem ile bo to chyba zalezy od tego jaki jest ten program i ile on czasu zabierze by go napisac chetnych zapraszam

chodzi mi o taki program ktory pobierze mi kursy we wtorek z strony stsu i bedzie je pobieral co dzien albo pod koniec tygodnia i porownywal zmiany w typach ktore spadly a ktore wzrosly chcialbym aby ten program mi pokazal o ile zmniejszyly skie kursy z poczatku tygodnia z jego koncem

B
member
member
B Offline
chodzi o to ze jak ludzie duzo stawiaja na dany mecz to kurs spada przynajmniej mi sie tak wydaje uwazam ze sam bukmacher juz nam podpowiada co mozemy zagrac a czego nie kursy przeciez sie zmieniaja w ciagu tygodnia bo bukmacher tez musi byc na biezaco zeby nas oszukac pozdrawiam

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
aha ok za tysiąc sie biore

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Skoro już mowa o programach to może i mi ktoś napisze. Chodzi o taki program do którego wprowadzam np. kilka spotkań, podaje stronę z której pobierane mają być wyniki. Po każdej zmianie wyniku (np. po golu), lub po określonym czasie (np. ok. 15-18 minut na kwarte) wynik wysyłany jest poprzez bramkę sms na mój telefon komórkowy. Wiadomym warunkiem jest, że komputer musi być cały czas włączony. Przydałoby mi się coś takiego bo niekiedy muszę wyjść z domu w czasie trwania spotkania, a taki program uspokoiłby mnie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chodzi o to ze jak ludzie duzo stawiaja na dany mecz to kurs spada przynajmniej mi sie tak wydaje uwazam ze sam bukmacher juz nam podpowiada co mozemy zagrac a czego nie kursy przeciez sie zmieniaja w ciagu tygodnia bo bukmacher tez musi byc na biezaco zeby nas oszukac pozdrawiam
Po co do tego program?
Wejdź sobie na Betfair, wybierz jakiś mecz i kliknij na nazwę zespołu. Pojawi Cie się wykres przedstawiający jak zmieniały się kursy.
Myślę, że u niektórych buków internetowych też jest coś takiego.
Pozdrawiam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zapomniałem dodać, że na Betfair od razu będziesz wiedział ile kasy poszło na typ z danym kursem.

D
journeyman
journeyman
D Offline
Skoro już mowa o programach to może i mi ktoś napisze. Chodzi o taki program do którego wprowadzam np. kilka spotkań, podaje stronę z której pobierane mają być wyniki. Po każdej zmianie wyniku (np. po golu), lub po określonym czasie (np. ok. 15-18 minut na kwarte) wynik wysyłany jest poprzez bramkę sms na mój telefon komórkowy. Wiadomym warunkiem jest, że komputer musi być cały czas włączony. Przydałoby mi się coś takiego bo niekiedy muszę wyjść z domu w czasie trwania spotkania, a taki program uspokoiłby mnie.

Wrzuć sobie Operę Mini do telefonu i będziesz mógł na bieżąco śledzić wyniki ze zwykłych stron www.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

Wrzuć sobie Operę Mini do telefonu i będziesz mógł na bieżąco śledzić wyniki ze zwykłych stron www.

Tyle, ze bramka sms jest darmowa..., ale rownie dobrze wyniki mozna sprawdzac wap.fonbet.info przez WAP.

D
journeyman
journeyman
D Offline
Tyle, ze bramka sms jest darmowa..., ale rownie dobrze wyniki mozna sprawdzac wap.fonbet.info przez WAP.
Bramka tak, ale nikt(?) mu nie napisze takiego programu za friko. Koszty GPRS nie są jakieś horrendalnie wysokie. W Plusie jest 0,12 zł za 100 KB, co wystarczy spokojnie na kilka godzin.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Bramka tak, ale nikt(?) mu nie napisze takiego programu za friko. Koszty GPRS nie są jakieś horrendalnie wysokie. W Plusie jest 0,12 zł za 100 KB, co wystarczy spokojnie na kilka godzin.

Wiadomo, ze nie za friko, frajerow nie ma. Wysokie oplaty
no nie sa, co nie zmienia faktu, ze bramka jest darmowa...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Po co do tego program?
Wejdź sobie na Betfair, wybierz jakiś mecz i kliknij na nazwę zespołu. Pojawi Cie się wykres przedstawiający jak zmieniały się kursy.
Myślę, że u niektórych buków internetowych też jest coś takiego.
Pozdrawiam.
Zapomniałem dodać, że na Betfair od razu będziesz wiedział ile kasy poszło na typ z danym kursem.
Kurs można sobie oglądać jak się zmieniał, ale co to drugiej sprawy to zgodzić się nie można. Betfair jest giełdą, więc ktoś musi wystawić kurs, żeby druga osoba mogła zagrać. Więc w obie strony idzie dokładnie tyle samo kasy.

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon), 10,127 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,313
Posty5,841,944
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026