|
|
old hand
|
|
old hand
Gdzieś w necie ...było jak gościu się wqrvił i na prośbę wysłania dowodu przy twarzy ....wysłał im zdjęcie swojego qtacha !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Betclic mnie zaszokował zleciłem 5 minut temu wypłatę i już jest na moneybookers.  Papa Bwin
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wklejam fragment regulaminu tego gówna, chyba zaktualizowany, bo nie pamiętam wcześniej takiego zapisu: "4. Identyfikacja użytkownika 4.1.2 zarządania Twojego zdjęcia, na którym trzymasz swój dowód osobisty lub dokument potwierdzający Twoją tożsamość, w celu weryfikacji konta i użytkownika." Oficjalnie sobie wpisali do regulaminu takie coś. Dzisiaj się o tym dowiedziałem, bo kolesiowi chcącemu zrobić pierwszą wypłatę powołali się na to. Napisał im grzecznie aby spierdalali. Ja tam już nie gram ładnych kilka lat i wszystkim radzę zrobić to samo chyba, że lubią wysyłać takie fotki.
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Dziś o 20:15 otrzymałem od BetClika maila pod tytułem: "Postaw na mecz Zenit - Borussia i zagraj bez ryzyka aż do 200zł" Jak wiadomo mecz był o godz. 18:00 Kogo oni tam zatrudniają w marketingu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Uważajcie na Betclic. Potrafią po przegranym pierwszym zakładzie wysłać wiadomość, że zwrotu nie dostaniesz, bo powtórzyło im się IP. Korzystam z internetu mobilnego i nie ma szans, żeby się komuś nie powtórzyło (nie ma tak szerokiej puli IP)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Muszę niestety zganić firmę Betclic za brak zwrotu zakładu na żywo. Dokładnie chodzi o promocję https://pl.betclic.com/Zwrot-za-zak%...-Betclic-g1476. Zapisałem się do niej, spełniłem wymagane warunki, a teraz ludzie z pomocy piszą, że nie ma mnie na liście. Cały czas oczywiście staram się wszystko wyjaśnić, ale nie wystawia to dobrego świadectwa temu bukowi.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jezeli mam limit w expekcie i otworze konto w betclic to ono tez bedzie zlimitowane czy nie?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jezeli mam limit w expekcie i otworze konto w betclic to ono tez bedzie zlimitowane czy nie? może być zlimitowane próbuj z innym mailem i loginem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam,
dzisiaj dostałem niezwykle miłą wiadomość od betclica:
"Dzień dobry,
Zgodnie z informacjami z działu bezpieczeństwa konto pozostanie zamknięte, a środki zostały skonfiskowane zgodnie z regulaminem.
Pozdrawiamy,
Betclic VIP Team"
==
Krótki zarys sytuacji: konto założone na początku roku 2016, w kwietniu 2016 wykonana pełna weryfikacja. Od tej pory przeprowadzono wiele wpłat i wypłat na kilkadziesiąt tysięcy. W grudniu 2016 prośba o ponowną weryfikację: rachunek + dowód przy twarzy. W styczniu blokada konta ze stanem prawie 9000 EUR i weryfikacja TEL. Po weryfikacji tel stos wysłanych, wymaganych dokumentów - po rachunki korzystania z autostrad, noclegi w hotelach, efekt - żaden. Próba interwencji u organu wydającego licencję - MGA. Efekt również żaden. Betclic ma kilka ku*ewskich zapisów w regulaminie i to ich chroni. MGA chętnie pomoże, ale tylko w sprawach sprzecznych z ich regulaminem.
Punkt zaczepienia bukmachera - moje przemieszczanie się po Europie, logowanie z różnych krajów, podejrzenie o korzystanie z VPN - stanowczo zabronione wg ich regulaminu. Jednego dnia logowałem się z Niemiec, innego ze Słowacji. Zarzucono mi oszustwo. Przedstawiłem fakturę oraz bilet lotniczy Bratysława-Berlin z tego okresu, dalej ich to nie zadowalało.
Podsumowując:
Zaje*ali mi kwotę prawię 9000 Euro. Dzięki Bogu w trakcie prawie roku ograłem ich na wielokrotność tej sumy. Fakt faktem, zachowali się mega kure*sko i przestrzegam przed graniem u nich.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
współczuję, bo też byłem kilkukrotnie okradziony w podobny sposób m.in przez doxxbet i betgun
niestety takie rzeczy będą się nasilać, softbuki wiedzą jaka jest sytuacja prawna w Polsce, że trzeba kombinować z VPN-ami, kontami itd. i będą to bezlitośnie wykorzystywać
betclic dołączył do grupy szmaciarzy z unibetem na czele
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, bez odzewu na chwile obecna.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak, bez odzewu na chwile obecna. Jedyna opcja to chyba pogrozenie betclic ze zrobisz im czarny PR. Moj znajomy tak ugral pare spraw gdy mial najwieksze forum bukm. w Szwecji. Dogadaj sie z jakimis forami / portalami zeby ew. opublikowali te historie na stronie glownej itd. no i negocjuj z betclic.
|
|
|
Link skopiowany do schowka